BONK, SHIB & DOGE Pumpen 40%, Wat Is De Beste Crypto Meme?

De bull markt lijkt in volle gang te gaan. De koers van Bitcoin is al voorbij de $60.000, altcoins exploderen en een nieuw meme coin seizoen lijkt te beginnen. In de afgelopen 24 uur is de totale marktkapitalisatie van de crypto sector met 4,68% gestegen naar $2,32 biljoen.

In de afgelopen week zijn de beste crypto meme coins ook significant gestegen. Dogecoin is in de laatste zeven dagen met 49,86% gestegen, Shiba Inu met 41,08%, Bonk met 74,05%, Pepe met 149,1% en dogwifhat met 138,04%.

Beste crypto meme coins zullen het meeste profiteren van bull run

Een goede manier om de voortgang van een bull markt te peilen zijn crypto meme coins. Deze memes brengen ideeën en informatie over in een humoristische vorm, waardoor mensen ze makkelijker onthouden. Complexe protocollen worden via memes makkelijk uitgelegd, waardoor de voordelen goed te zien zijn.

In de vorige bull markt cyclus heeft Dogecoin ($DOGE), ’s werelds eerste meme coin, een marktkapitalisatie van $100 miljard bereikt. Zo’n marktkapitalisatie is vergelijkbaar met de huidige marktkapitalisatie van bedrijven als BP of Airbnb.

Dogecoin koers / Bron: TradingView

Het lijkt alsof er elke bull markt één of twee meme coins zijn die exploderen. Afgelopen week is een andere crypto meme in de lucht geschoten. Dogwifhat ($WIF) is letterlijk alleen een hond met een hoed. Toch is de cryptomunt in de afgelopen week met 138,04% gestegen.

Of het nu oudere memes van het internet zijn, zoals Doge en Pepe, of gloednieuwe crypto memes zoals Dogwifhat en Memecoin, de crypto sector lijkt een voorkeur te hebben voor deze humoristische coins.

De volgende grote crypto meme coins

Nu de volgende bull markt in volle gang is, zijn investeerders op zoek naar de volgende beste crypto meme coins om in te investeren. Hoewel gevestigde meme coins zoals Doge en Shiba Inu nog steeds significant kunnen stijgen, zijn de stijgingen bij nieuwe meme coins vanwege hun lage marktkapitalisatie vaak hoger.

Daarom zullen we in de onderstaande sectie drie veelbelovende crypto meme coins bespreken. Deze cryptomunten hebben de kans om in deze cyclus te exploderen vanwege hun humoristische aantrekkingskracht en technische fundamenten.

Frog Wif Hat – Een Franse kikker met een baret

Frog Wif Hat ($WIF) is een nieuwe Franse kikker die hoopt Bonk te overtreffen als de grootste meme coin op de Solana blockchain. Deze chagrijnige kikker heeft altijd een baguette bij zich, sigaret in de mond en een baret op zijn hoofd. De token is gelanceerd via een ‘fair launch’ waarbij alle 1 miljard tokens tegelijkertijd beschikbaar zijn gekomen op de Uniswap DEX.

Frogwifhat beste crypto meme

De crypto meme coin had gelijk succes en steeg enkele minuten na zijn lancering al met meer dan 200%. De tweede dag na zijn lancering is de coin zelfs met 9x in waarde gestegen. Dit onderstreept de populariteit van de iconische kikker.

Het project is voorlopig alleen beschikbaar op Ethereum, maar zal in de tweede fase van zijn roadmap een bridge naar Solana bouwen. Voordat dit gebeurt kunnen gebruikers $FWIF tokens kopen op Uniswap. Verbind je Ethereum compatibele wallet en wissel tokens in voor $FWIF tokens.

 

Scotty the AI – De intelligente Schotse terriër

De presale van Scotty the AI ($SCOTTY) is onlangs van start gegaan. Deze sluwe en intelligente Schotse terriër blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, blockchain en cryptocurrency. Hij analyseert huidige koerspatronen, de afwijkingen en zet zijn tanden in complexe algoritmes.

Scotty the AI beste crypto meme

Het project bevindt zich op dit moment in de eerste fase, waarbij de presale van $SCOTTY tokens onlangs is gelanceerd. Ook heeft het zijn smart contract laten auditen bij Coinsult. Het doel van het project is om uiteindelijk een chatbot te bouwen en zijn eigen Scotty Swap te lanceren, met verschillende andere doelen.

Van de 1.734.567.890 tokens wordt 30% aangeboden tijdens de presale. Vroege investeerders kunnen tokens kopen voor $0,0063 per stuk. Ook kunnen ze staking beloningen verdienen van 120% met $SCOTTY.

 

Smog Token – Grootste SOL crypto airdrop ooit

Smog Token ($SMOG) hoopt de troon over te nemen van Bonk als de grootste meme coin op de Solana blockchain. Dit doet Smog Token door ’s werelds grootste crypto airdrop te organiseren. Van de 1,4 miljard $SMOG tokens is 35% namelijk gereserveerd voor de airdrop.

 

Smog token beste crypto meme

Je doet mee aan de airdrop door tokens te kopen met je Solana wallet en deze tokens bij te houden. Ook kun je opdrachten uitvoeren op Zealy om extra punten voor de airdrop te verdienen. Hoe meer tokens en punten je hebt, hoe groter de kans is om een deel van de airdrop te ontvangen.

De helft van de tokens zijn gereserveerd voor marketing inspanningen. Dit heeft het team gedaan om de crypto meme zo populair mogelijk te maken bij het publiek. Dit is namelijk cruciaal voor een meme coin. Met ’s werelds grootste crypto airdrop maakt $SMOG kans om Bonk van de troon te stoten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK, SHIB & DOGE Pumpen 40%, Wat Is De Beste Crypto Meme? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.