Bonk Pumpt 16% – Welke Dog Meme Crypto Gaat Stijgen in Nieuwe Solana Meme Coin Rally?

De cryptocurrency markt ervaart momenteel een opmerkelijke toename in activiteit, vooral onder tokens die geassocieerd worden met dog-theme cryptocurrencies.

Waaronder ook BONK, een token gebouwd op de Solana blockchain, naar voren komt als een koploper met een opmerkelijke stijging van 12% in waarde.

Deze onverwachte stijging roept de vraag op: Te midden van de huidige rally, welke dog meme cryptocurrency zal in Bonk’s voetsporen volgen en als ook pumpen?

Dog-theme altcoins maken winst

Dogecoin, de grootste cryptocurrency met een hondenthema, heeft een ongelooflijke stijging van 18% in marktkapitalisatie gezien, wat impact heeft op andere tokens zoals Shiba Inu en Floki. Onder allemaal hebben Dogecoin, Floki Inu, Shiba Inu en Bonk aanzienlijke winsten geboekt in de afgelopen 24 uur, met hun huidige winsten van respectievelijk 16%, 11,7%, 12% en 13,4%.

De cryptomarkt koppelt deze plotselinge stijging van tokens met een hondenthema aan een vroegtijdige impact van geruchten gerelateerd aan de integratie van cryptobetalingen op het X/Twitter-platform, wat optimisme in de markt heeft aangewakkerd.

Andere tokens met een hondenthema zoals BONK en Floki Inu hebben onlangs een sterke stijging gezien in deze plotselinge golf. Ondertussen is de stijging van Floki gelinkt aan plannen om gereguleerde digitale bankrekeningen aan te bieden die gefinancierd worden door Floki tokens, wat internationale overboekingen mogelijk maakt. Bonk’s stijging is gerelateerd aan de stijging van Bitcoin.

Ondertussen heeft Dogecoin meer dan 7,2 miljoen non-zero adressen en heeft het meer dan 313 miljoen transacties voltooid sinds de oprichting. On-chain data laat zien dat Dogecoin whales de algemene activiteit hebben verhoogd, wat het optimisme versterkt. Bovenop dit alles kondigde Musk eerder deze maand aan dat X dichtbij is een Californische geldtransmitter licentie te verkrijgen.

Koersanalyse Bonk

Ondanks marktvolatiliteit heeft Bonk veerkracht getoond, gestaag klimmend van recente dieptepunten. Opmerkelijk genoeg steeg de token verrassend van $0,000025 naar $0,000029 tijdens de handelssessie op donderdag, wat een noemenswaardige winst markeert binnen een korte periode.

Verschillende factoren hebben bijgedragen aan de opkomst van Bonk. BONK’s opwaartse traject is in lijn met een breder positief sentiment rondom Bitcoin, de leidende cryptocurrency qua marktkapitalisatie. De heropleving van Bitcoin, die de $71.000 weer bereikte, heeft bijgedragen aan het algehele optimisme in de markt, wat verder de stijging van BONK en andere dog-theme tokens voedde.

Opmerkelijk is dat een toename in de risicobereidheid van investeerders, met name voor Solana tokens, Bonk’s stijging heeft aangedreven.

De Weg Vooruit: Kan Bonk Zijn Grond Behouden?

Het Solana-ecosysteem is nog steeds in opkomst, maar er is één vraag die mensen nog steeds willen weten: kan Bonk zijn begeerde plek in de top drie behouden? De huidige trend wijst op een voortdurende behoefte aan crypto-activa met een hoog risico en hoge beloning, vooral onder hondenliefhebbers. Echter, de echte test moet nog komen. Alleen de tijd zal uitwijzen of Bonk de ruwe zeeën van de concurrentie kan doorstaan en zijn plaats onder de top crypto-bedrijven kan behouden.

Het lijkt er echter op dat de stijgende trend op dit moment vrijwel alle meme munten mee omhoog trekt. Zo biedt deze situatie ook een kans om andere meme coins te ontdekken. Zo heb je DOGE20 en SLOTH die sterk de aandacht trekken als potentiële kandidaten voor de volgende rally. Deze munten, met elk unieke kenmerken en een toegewijde community, bieden de kans voor investeerders om behoorlijke rendementen te maken.

Dogecoin20 (DOGE20)

Op 15 maart maakte de cryptowereld kennis met een nieuwe trend: de lancering van Dogecoin 20 ($DOGE20), een meme coin die meteen de aandacht trok door op zijn eerste dag maar liefst $250.000 op te halen tijdens de presale.

Deze indrukwekkende start onderstreept de blijvende invloed en het potentieel van meme coins in de cryptomarkt, een trend die ooit begon met Dogecoin. Ondanks dat Dogecoin oorspronkelijk werd gezien als een grap, heeft het zich ontwikkeld tot een vooraanstaande cryptocurrency met een marktkapitalisatie van $26,43 miljard.

Nu, tien jaar na de lancering van Dogecoin, lijkt het erop dat de mogelijkheden voor significante groei van deze oorspronkelijke meme coin beperkt zijn. Dit opent de deur voor een nieuw hoofdstuk in de wereld van meme coins, met Dogecoin20 als de nieuwkomer.

Deze altcoin onderscheidt zich door te draaien op de Ethereum blockchain, gebruikmakend van het Proof-of-Stake mechanisme in plaats van Proof-of-Work. Dit betekent een aanzienlijke vermindering in energieverbruik vergeleken met Dogecoin. Bovendien introduceert Dogecoin20 een aantrekkelijk staking programma, wat extra utility en waarde toevoegt aan de coin.

Slothana (SLOTH)

Naast Bonk genoot ook Slothana (SLOTH) deze week een golf van populariteit toen de presale begon. Veel investeerders hebben deze nieuwe meme-munt in de gaten gehouden en beschouwen het als een winstgevende investering. Binnen enkele dagen heeft de presale al meer dan $2,5 miljoen dollar opgebracht.

Investeerders steken hun geld in een van de meest voorkomende voorverkopen voor een geweldige meme-munt die kort na de lancering naar de houders zal worden verzonden. Slothana is een interessante crypto-meme om naar te kijken, vooral omdat het kan resoneren met investeerders vanwege de inherente boodschap van de meme-munt.

Op de officiële website kun je Slothana krijgen tegen een tarief van 1 SOL voor elke 10.000 tokens of ongeveer $0,018 per token. Zodra de presale voorbij is, wordt het op de beurs genoteerd en kan een vorm van FOMO (Fear of Missing Out) de prijs blijven opdrijven.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bonk Pumpt 16% – Welke Dog Meme Crypto Gaat Stijgen in Nieuwe Solana Meme Coin Rally? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.