BONK & PEPE koersen pumpen opnieuw na meme crypto crash – welke meme coins liften mee?

De interesse in meme coins blijft sterk ondanks de crypto crash die we de afgelopen dagen hebben gezien. Zo zijn Pepe Coin en Bonk met zo’n 10% gestegen in de afgelopen 24 uur, na een bearish week voor deze crypto memes.

Nu de meme coins weer zijn gestegen, kan dit een teken zijn voor een trend reversal voor niet allen meme coins, maar voor de hele crypto markt. In dit artikel kijken we naar de technische kant van PEPE en BONK en waarom deze meme coins op het punt van een break-out staan.

BONK klaar voor break-out

De Bonk koers heeft aan het eind van mei een break-out gemaakt boven $ 0,0000444 voordat het kort daarna in een retracement terechtkwam. In de onderstaande grafiek is te zien hoe BONK zich momenteel binnen een dalend wedge-patroon bevindt en hier binnenkort mogelijk bovenuit kan stijgen.

BONK is deze week zo laag als onder $ 0,00002600 komen te liggen, voordat het vandaag een herstelbeweging maakte richting $ 0,00002900. De koers lijkt een bounce te hebben gemaakt bij de onderkant van het wedge-patroon, waar de koopdruk sterker was.

Bonk koers grafiek – TradingView

In het geval dat BONK vandaag boven zijn 20-daagse Exponential moving Average (EMA) van $ 0,00002800 kan blijven, kan dit niveau worden geclaimd als support en kan de Bonk koers de komende tijd nog verder stijgen.

Later deze maand zou BONK dan weer boven $ 0,00004000 kunnen klimmen.

Pepe Coin koers herstelt na retracement vanuit ATH

PEPE heeft aan het einde van mei een nieuwe All-Time High boven $ 0,00001720 bereikt, maar kwam net als BONK in een retracement terecht. Hierdoor is de meme coin zo laag als $ 0,00001120 gegaan voordat het vandaag met 10% steeg.

In het geval van Pepe Coin, ligt de koers vlak op de onderste lijn van een wedge-patroon, die mogelijk sterke ondersteuning biedt. Dit is mogelijk de reden dat een meme coin zoals PEPE weer aan het stijgen is, terwijl de crypto markt zijwaarts beweegt.

Pepe Coin koers grafiek - TradingView
Pepe Coin koers grafiek – TradingView

Ook is te zien hoe whales rond dit niveau weer actief aan het inslaan zijn, waardoor deze grote investeerders mogelijk rekenen op verdere koersstijgingen voor PEPE.

En nu de meme coin nog vlak onder zijn ATH ligt, hoeft het niet lang te duren voordat de groene kikker nieuwe hoogtes behaalt en terugkeert naar zijn ‘price discovery’ fase. PEPE zou de komende dagen weer boven $ 0,00001500 kunnen breken, met een mogelijke test van zijn ATH in de komende weken.

Maar naast PEPE en BONK, zijn er alternatieven met een veel lagere market cap, die veel meer kunnen stijgen tijdens de huidige meme crypto trend. Vandaag kijken we naar 2 alternatieven die voor een lage prijs in de presale te koop zijn en daarom veel geld op kunnen leveren voor vroege investeerders.

PlayDoge (PLAY)

Terwijl Bonk een van de populairste honden meme coins is op Solana, zou de nieuwe PlayDoge (PLAY) een grote speler kunnen worden op de Binance Smart Chain en Ethereum. PlayDoge is een opkomende Play-to-Earn game waarmee je geld kunt verdienen door je virtuele Doge te verzorgen en mee te nemen in arcade games.

Door je huisdier te verzorgen en door games te spelen, verdien je PLAY, die je kunt gebruiken als in-game valuta, kunt verkopen voor geld, of staken voor passief inkomen. Als je hoog genoeg scoort in het spel, kom je in de leaderboards en verdien je nog meer tokens.

PLAY is in de presale te koop voor $ 0,00506, maar al vandaag stijgen in prijs nu de presale zijn $ 4 miljoen-mijlpaal nadert. In slechts 2 weken na lancering heeft het project $ 3.984.697 opgehaald, met nog enkele uren te gaan voordat de prijs stijgt.

Binnenkort zal de presale uitverkocht zijn en zal PLAY op de exchanges belanden, met een listingprijs hoger dan de huidige presale prijs. Terwijl de presale loopt, kun je vroegtijdig staken om extra PLAY-tokens te verdienen voor de eerste exchange listing.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Base Dawgz (DAWGZ)

Hoewel Pepe en Bonk hard zijn gestegen vanaf het begin, zit er een limiet aan hoe hoog deze meme coins kunnen gaan, gezien je er eigenlijk niets mee kunt. Daarom kijken investeerders naar alternatieve meme coins met meer utility, zoals Base Dawgz (DAWGZ).

Base Dawgz heeft een unieke vorm van utility, omdat het mogelijk is om met deze token naar andere blockchains te springen en ze daar te verhandelen. Zo zal de meme coin gelanceerd worden op Base, maar zul je deze ook kunnen traden via de Binance Smart Chain, Ethereum, Polygon, Avalanche en Solana.

De presale van Base Dawgz is geëxplodeerd in populariteit, hoewel deze slechts vorige week is begonnen. Zo heeft het project al meer dan $ 1 miljoen opgehaald en kun je DAWGZ kopen voor $ 0,00502 na zijn eerste prijsstijging.

Met het huidige momentum wat de presale heeft, kan deze voor het eind van juni nog uitverkopen, daarom is er geen tijd om te verliezen om je tokens voor deze lage prijs aan te schaffen. Na lancering kan de meme coin in een korte tijd viraal gaan, gezien deze blootstelling zal hebben op zes blockchains.

Multi-chain meme coin

Base Dawgz – base jumping meme coin over meerdere chains!

  • Beschikbaar op meerdere blockchains
  • Meme coin gebaseerd op base jumping
  • Onderdeel van legendarische dog meme coins

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe zelf onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK & PEPE koersen pumpen opnieuw na meme crypto crash – welke meme coins liften mee? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.