BONK maakt comeback met 30% stijging na dip – welke Solana meme coins profiteren van deze pump?

Het recente optimisme over een aankomende goedkeuring voor de Ethereum ETF heeft ervoor gezorgd dat de gehele crypto markt een rally doormaakt. Ook de meme coin markt heeft optimaal weten te presteren van dit optimisme, nu bekende meme coins zoals Bonk met meer dan 30% weten te stijgen over de afgelopen 24 uur. 

Mogelijke goedkeuring ETH ETF leidt tot aanzienlijke crypto rally

Na een aantal recentelijke onthullingen heerst er opeens veel hoop dat er een ETH ETF goedgekeurd gaat worden door de SEC. Waar de kans op een goedkeuring voorheen werd ingeschat op 25%, wordt dit nu opeens ingeschat op 75%, aldus Bloomberg-analist Eric Balchunas.

Dit heeft ervoor gezorgd dat de koers van Ethereum aanzienlijk is gestegen, ETH steeg al meer dan 22% over de afgelopen 24 uur. De gehele crypto markt, is hierdoor ook al meer dan 8% gestegen.

Ook de Solana meme coins weten optimaal te profiteren van deze nieuwe crypto rally. Floki steeg over de afgelopen 24 uur 11,20%, maar BONK steeg maar liefst 30,55% over dezelfde periode. Hiermee brengt deze Solana meme coin zijn market cap naar $ 2,09 miljard. Hiermee komt het steeds dichter in de buurt van de grootste Solana meme coin van dit moment, DogWifHat. DogWifHat heeft op dit moment een marketcap van rond de $ 2,78 miljard.

Bonk Vs WIF Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De recente prestaties hebben ervoor gezorgd dat het technische fundament van Bonk veelbelovend is. De RSI is redelijk hoog, maar geeft met een waarde van 73 nog altijd wat ruimte voor verdere stijgingen. Daarnaast is de Bonk koers ook al boven al zijn belangrijkste moving averages uitgestegen.

Welke andere Solana meme coins profiteren van de pump?

Ondanks dat Bonk mogelijk nog verder kan stijgen lijken de grootste winsten al geboekt te zijn. Bonk is echter niet de enige Solana meme coin die aanzienlijke successen heeft weten te boeken. Er zijn een aantal nieuwe Solana meme coins die ook het nodige succes hebben geboekt tijdens hun presale fases.

Deze meme coins brengen het nodige potentieel met zich mee en bereiden zich daarom voort op een mogelijk explosieve koers listing. Hieronder bespreken we daarom de beste Solana meme coins van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuwe alternatief voor Dogecoin biedt multi-chain functionaliteit

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een nieuw alternatief voor de bekende Dogecoin. Dogeverse wilt zich onderscheiden van andere alternatieven door de introductie van multi-chain functionaliteit. Om dit te realiseren zal de Dogeverse token op meerdere blockchains ontwikkeld worden.

De DOGEVERSE token gaat onder andere op de Solana, Ethereum en BNB-blockchain ontwikkeld worden. Gebruikers zijn hierdoor ook in staat om te profiteren van de beste voordelen van hun favoriete blockchain. Daarnaast kunnen ze hun fondsen ook feilloos bewegen Over deze verschillende blockchains.

Dogeverse 100x crypto - de multiverse dog meme coin

De DOGEVERSE token kan ook gestaked worden door gebruikers die een passief inkomen willen realiseren. Hiervoor heeft het team 20 miljard tokens apart gezet. Deze 20 miljard tokens zullen dienen als staking beloning. Op dit moment is er sprake van een APY van 53%.

De presale van het Dogeverse project bleek al snel een groot succes en voldeed in korte tijd aan zijn doel van $ 13 miljoen. Hierdoor is de presale zijn afrondende fase ingegaan en hebben investeerders nu nog maar beperkt de tijd om tokens te kopen tegen de lage prijs van $ 0,00031 per stuk.

 

Sealana (SEAL) – virale Solana meme coin boekt aanzienlijke successen

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die zich heeft gepositioneerd op deze blockchain om dezelfde stijgingen als BONK te realiseren. De Solana blockchain is recent natuurlijk verantwoordelijk geweest voor vele nieuwe meme coins en Sealana kan hier zomaar eens de volgende in zijn vanwege zijn virale mascotte.

Sealana wordt namelijk afgebeeld door een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar chips en tonijn snacks eet. Hiermee vormt deze mascotte een referentie naar het World of Warcraft karakter van de bekende South Park Serie.

Deze mascotte leidde dan ook al snel tot de nodige viraliteit. Iets wat terug te zien is in de presale van deze token. De presale van Sealana heeft inmiddels namelijk a meer dan $ 2,2 miljoen weten op te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,022 per stuk, en zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

 

WienerAI (WAI) – nieuwe meme coin brengt werelden van AI-crypto en meme coins samen

Met WienerAI is er een nieuwe meme coin op de markt verschenen die in staat is om de werelden van zowel de AI-crypto als meme coin community bij elkaar te brengen. Hierdoor wist het project dan ook al snel de nodige successen te boeken tijdens zijn presale.

Het is hiertoe in staat door zijn WienerAI mascotte. Deze mascotte is namelijk een ‘wiener’ hond en volgt daarmee in de voetsporen van vele andere op honden gebaseerde meme coins. Daarnaast is WienerAI beïnvloed door AI waardoor het ook weet aan te spreken op de AI-crypto community.

Op het WienerAI platform zijn gebruikers in staat om de native WAI-token te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 405% per jaar. Ondanks dat dit percentage daalt naarmate er meer tokens worden vastgezet valt er op dit moment dus een aanzienlijk rendement te behalen.

De presale van WienerAI heeft inmiddels al meer dan $ 2,4 miljoen op weten te halen. Tokens kosten tijdens deze presale $ 0,000709 per stuk, maar zullen in minder dan 48 uur verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post BONK maakt comeback met 30% stijging na dip – welke Solana meme coins profiteren van deze pump? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.