BONK Koers Pumpt 10% Na Revolut Listing, Meme Crypto Hype Terug?

De BONK koers schoot vandaag 10% omhoog na bekendmaking dat de Solana meme coin werd toegevoegd aan de ‘Learn and Earn’ feature van het Europese fintechbedrijf, Revolut. Het bedrijf doet dit in onderdeel van de listing van de populaire meme crypto en zal zo’n 93 miljoen BONK weggeven aan de community.

De Bonk koers zou de komende dagen verder kunnen stijgen dankzij deze nieuwe listing en een boost kunnen geven aan andere Solana meme coins.

Wat gaat BONK Doen na Revolut Listing?

Het Europese fintechbedrijf, Revolut is van plan om BONK te listen en in samenwerking met de BonkDAO een ‘Learn en Earn’ (L&E) campagne te starten om het aantal holders van de meme coin met 500.000 te verhogen. De decentralized autonomous organization (DAO) van Bonk maakte dit op woensdag bekend in een update.

Revolut zal zijn 38 miljoen gebruikers stimuleren deel te nemen aan de L&E campagne en zal daarvoor zo’n $1,2 miljoen aan BONK reserveren. Met deze campagne, in combinatie met de listing, zou Bonk een nog grotere mainstream meme coin kunnen worden.

Terwijl de L&E campagne loopt, kunnen gebruikers van Revolut BONK tokens verdienen door meer te leren over de meme coin via de app. Hiermee hoopt de BONK-community 500.000 nieuwe holders aan te werven en zo door te groeien in marktkapitalisatie.

Bonk Koers Analyse – Comeback van Meme Crypto Hype?

De Bonk koers pumpte vandaag verder en ligt momenteel nog zo’n +6% hoger dan 24 uur geleden. Aan het begin van de week is BONK boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,00001115 gestegen, terwijl de koers momenteel op $0,00001425 ligt.

Door de sterke toename van momentum is de Relative Strength index (RSI) van Bonk boven de 60 gestegen, een licht oversold niveau dat BONK de mogelijkheid geeft om nog verder te klimmen voordat de koers een correctie meemaakt.

Bonk koers grafiek – TradingView

Zodra Bonk gelist wordt op Revolut, zou de meme coin nog een rally mee kunnen maken en richting de $0,00002000 kunnen stijgen. Mogelijk krijgen andere Solana meme coins hierdoor ook een boost in trading volume en in waarde.

De meme coin moet echter nog verder klimmen om terug te gaan naar zijn december highs rond de $0,00003500. Dit geeft BONK wel de mogelijkheid om vanuit dit punt nog met meer dan +100% te klimmen, waardoor een investering in de meme coin de moeite waard is als je in de toekomst van de crypto meme gelooft.

Alternatieve Meme Coins Die Kunnen Profiteren van de 10% Bonk Koers Rally

Naast BONK zijn er andere veelbelovende meme coins die binnenkort een grote stijging mee zouden kunnen maken. Deze meme crypto’s zitten, integendeel tot BONK, nog in hun begin fase en hebben daarom potentie om nog een behoorlijke pump van x10 of zelfs meer mee te maken.

Nu grote cryptomunten zoals Bitcoin een behoorlijke rally hebben doorgemaakt, kunnen kleine cryptomunten zoals deze nieuwe meme coins binnenkort exploderen in waarde. De onderstaande meme coins zijn daarom een ideale aanvulling voor je portfolio in het opkomende altcoin season.

Smog (SMOG)

Bereid je voor op de grootste airdrop ooit met de nieuwe meme coin, Smog, die van plan is om de grootste meme coin te worden op Solana, mogelijk op een dag zelfs groter dan Bonk. Los daarvan, zijn traders en investeerders erg geïnteresseerd in de opkomende airdrop van Smog, mogelijk de grootste crypto airdrop ooit.

Smog is vorige week gelanceerd op de gedecentraliseerde exchange, Jupiter op Solana en heeft de afgelopen week ook een Ethereum variant gelanceerd om staking mogelijk te maken. Door SMOG vast te houden kom je in aanmerking voor de airdrop en door deze te staken en mee te doen aan de campagne op Zealy.io, verdien je extra airdrop punten.

Je kunt Smog kopen via Jupiter (Solana) en via de officiële website (Ethereum). Vanaf de website kun je ook meedoen met de airdrop campagne om zoveel mogelijk te halen uit een van de grootste crypto airdrops ooit.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge is een meme coin die in 2023 veel aandacht kreeg en vroege investeerders een winst van zo hoog als x100 hebben opgeleverd. Dit jaar keert Sponge terug in de vorm van Sponge V2 en terwijl dit bericht wordt geschreven is de token aan het klimmen.

Sponge V2 is de token die de oude Sponge heeft vervangen om nog meer utility te leveren aan zijn holders. Zo kan de token gestaked worden voor passieve beloningen of gebruikt worden voor de opkomende crypto game van Sponge.

Je kunt Sponge V2 kopen via de officiële website en staken voor een jaarlijks rendement van 194% dat dagelijks wordt uitbetaald in de vorm van SPONGE. Binnenkort kan de meme coin exploderen in populariteit met de komst van zijn nieuwe Play-to-Earn racing game, waarin spelers extra Sponge V2 tokens kunnen verdienen.

 

Meme Kombat (MK)

De spanning neemt toe nu de presale van Meme Kombat bijna is uitverkocht met $8,8 miljoen van de $10 miljoen op te hebben gehaald. Het opkomende gaming platform heeft veel crypto hype opgewekt, waardoor MK binnenkort kan exploderen in waarde nadat de native token van het project wordt gelist op zijn eerste exchange.

Bekende meme karakters nemen het tegen elkaar op in de virtuele arena van Meme Kombat, wie deze gevechten wint, zal elke ronde een vraag blijven. Hierdoor is het mogelijk om MK in te zetten op jouw favoriet, met keuze uit Doge, Shiba Inu, Pepe, Wojak, Sponge en nog meer.

MK kan in de presale worden gekocht voor $0,279 per stuk en zal binnenkort gelist worden op zijn eerste exchange, nadat de presale $10 miljoen ophaalt. Terwijl de presale nog loopt, kun je MK staken voor passieve beloningen en profiteren als de token zo meteen stijgt in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK Koers Pumpt 10% Na Revolut Listing, Meme Crypto Hype Terug? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.