BONK en WIF grootste crypto stijgers na Bitcoin Halving – is de Solana meme coin crypto rally houdbaar?

De Bitcoin halving is zaterdag voltooid en zorgt dit weekend voor extra volatiliteit in de crypto markt. Zo is bijvoorbeeld Solana met zo’n +7% gestegen op zondagochtend, waardoor sommige meme coins op het netwerk een grote boost kregen.

Bonk (BONK) is in de afgelopen 24 uur met ruim +40% gestegen en Dogwifhat (WIF) met +12%, wat deze twee meme coins tot een aantal van de grootste crypto stijgers van vandaag maakt.

Nieuwe meme crypto rally op Solana na Bitcoin halving?

Een van de meest merkwaardige stijgingen van vandaag, is die van BONK, een behoorlijke pump van +40% nadat de meme coin meerdere weken in een dalende trend zat.

Hoewel de Bonk koers nu tegen een plafond ligt bij zijn 30-daagse gemiddelde van $0,0000215, zou het, met behulp van genoeg koopdruk, boven deze weerstand uit kunnen breken. In dat geval zou BONK de komende weken weer kunnen stijgen richting $0,0000300.

Bonk koers grafiek – TradingView

Maar BONK is niet de enige meme coin op Solana die vandaag is gestegen. Omdat Solana zelf met ongeveer +7% is gestegen vandaag, krijgen andere meme coins op het netwerk een boost, waaronder Dogwifhat (WIF), die vandaag met +12% is gestegen naar $3,15.

De ontwikkelaars van Solana zijn bezig met upgrades om het netwerk beter bestendig te maken tegen de hoge belasting, die de afgelopen weken veel druk op de SOL koers heeft gezet.

Volgens analisten kunnen we de komende maanden een accumulatiefase ingaan, nu de Bitcoin halving is voltooid. Dit zou de laatste fase zijn voordat de échte bull run losbarst, waarin Bitcoin omhoog schiet en altcoins nog harder kunnen stijgen.

Dit opent veel mogelijkheden in de crypto markt en dus ook op Solana, die de afgelopen tijd erg populair is geworden door meme coins op het netwerk. Vooral meme coins met een lagere market cap die de test van tijd weten te doorstaan, kunnen in de bull run behoorlijk veel waard worden.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Als we een “golden bull run” krijgen, zoals vele crypto investeerders verwachten, kunnen meme coins op meerdere blockchains aanzienlijk stijgen in waarde. Dogeverse (DOGEVERSE) bereidt zich voor op deze stormloop op meme coins en zal binnenkort zijn eigen token lanceren op een aantal van de meest populaire blockchains.

Ethereum, de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en Base, dit zijn een aantal van de grootste blockchains, die allemaal veel volume krijgen, onder andere door meme coins. DOGEVERSE is een opkomende meme coin die op al deze blockchains gelanceerd zal worden en, via een bridge, tussen deze chains verstuurd kan worden.

Dogeverse heeft begin april zijn presale geopend en heeft hiermee al $8,8 miljoen opgehaald. Vandaag kun je DOGEVERSE kopen voor $0,000299 per stuk, maar deze prijs zou binnenkort veel hoger kunnen zijn. Bovendien krijg je tijdens de presale de mogelijkheid om extra tokens te verdienen door de tokens vroegtijdig te staken.

 

Slothana (SLOTH)

Een ander veelbelovend project op Solana is de nieuwe Slothana (SLOTH), die in enkele weken tijd meer dan $10 miljoen heeft opgehaald en volgende week zal lanceren. Het voordeel van de presale is dat de token een vaste lage prijs heeft en dat Slothana voor zijn lancering al een sterke community aan het opbouwen is.

Met een sterke community, is de kans veel groter dat Slothana in de piek van de bull run nog steeds relevant is, terwijl de meeste nieuwe meme coins op Solana binnen een dag instorten. Na lancering zal Slothana op zijn dooie gemak werken om SLOTH te laten stijgen naar een market cap van $420 miljoen, waardoor vroege investeerders mogelijk veel geld kunnen verdienen.

Met nog een week te gaan voordat de presale eindigt, kun je SLOTH nog voor een vaste prijs kopen. Zo heb je 10.000 tokens voor 1 SOL, die je binnenkort als airdrop zult ontvangen, wat betekent dat je niets handmatig hoeft te claimen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post BONK en WIF grootste crypto stijgers na Bitcoin Halving – is de Solana meme coin crypto rally houdbaar? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.