Bonk En DogWifHat in De Lift – Start Nieuwe Crypto Meme Trend?

De meme crypto markt is de afgelopen weken weinig spectaculair. De meeste koersen zijn gestagneerd en grote meme coins als Dogecoin en Shiba Inu noteren weinig wijzigingen.

Dat lijkt te veranderen nu er een aantal nieuwe cryptomunten uit de meme coin hoek naar boven komen drijven. Mede hierdoor zit de markt weer wat in de lift en reageren ook de grote koersen positief.

Bonk en DogWifHat in de lift

Er zijn twee meme coins die opvallen de afgelopen dagen; daaronder zit het bekende Bonk, maar ook de nieuwe crypto DogWifHat. In totaal steeg de Bonk koers vandaag met meer dan 15% terwijl DogWifHat sinds de lancering in december vorig jaar al meer dan 115% gestegen is.

De echte stijgingen in de DogWifHat koers vinden plaats sinds 10 januari. Hieronder zie je de gehele koersontwikkeling van de nieuwe meme coin tot nu toe.

Bij DogWifHat zijn de stijgingen interessant, gezien de coin nog niet op heel veel grote crypto exchanges beschikbaar is. Momenteel wordt het meeste volume gehaald bij HTX, terwijl het verder qua bekende exchanges bij KuCoin en Gate.io blijft.

Voor de komende tijd kan DogWifHat daarmee een grote rol spelen in de nieuwe crypto meme trend als het wel bij andere bekende exchanges een plekje weet te veroveren.

Wat is nieuwe crypto DogWifHat?

Het is letterlijk een hond met een hoed. Dat is de gehele omschrijving die WIF op haar website geeft. Daarmee past het in de lijn van meme coins die het allemaal niet zo serieus nemen en met één grap de markt proberen te veroveren.

dogwifhat

De meme coin is net als Bonk ontwikkeld op de blockchain van Solana waarvan de tokens steeds populairder worden. Hiermee volgt Solana het voorbeeld van Ethereum, waar al jaren veel meme coins op aangemaakt worden.

Nieuwe crypto meme trend?

Dat er met veel interesse gekeken wordt naar de ontwikkelingen rondom DogWifHat is niet gek. Bonk had een vergelijkbare start en wist daarna enorme stijgingen te noteren als de best presterende meme coin.

Mocht DogWifHat dit voorbeeld volgen is het nog maar eens een bevestiging dat het Solana netwerk tot grote dingen in staat is komend jaar. Het zou goed kunnen dat er de komende tijd nog veel meer meme coins op Solana ontwikkeld worden.

Daarnaast hebben we eerder gezien met stijgers als Pepe coin dat één meme coin veel kan betekenen voor de rest van de markt. Zo kan ook de stijging van DogWifHat het startsignaal zijn voor nieuwe stijgingen in de hele meme crypto markt.

Beste nieuwe crypto memes

Veel traders zijn dan ook op zoek naar de nieuwste crypto memes om grote stijgingen voor te zijn en deze alvast toe te voegen aan hun portfolio. De afgelopen tijd zijn er een aantal meme coins gelanceerd en twee grote kanshebbers om te profiteren van een nieuwe meme crypto trend hebben we hieronder voor je beschreven.

Sponge V2 – Nieuwe variant probeert 100x stijging te herhalen

In 2023 kwam er een nieuwe meme coin op de markt onder de naam Sponge. Deze token wist na een succesvolle presale enorme stijgingen te behalen toen het gelist werd op meerdere crypto exchanges.

Dat succes wil het project nu herhalen met de tweede variant van de Sponge token. Deze tweede variant krijgt meer mogelijkheden en waarschijnlijk kan het rekenen op vergelijkbare exchange listings.

De Sponge V2 token is te verkrijgen door de eerste variant van de token in te ruilen via de website van het project. Dit gebeurt via het Stake-to-Bridge model, waarbij je de originele Sponge tokens vast moet zetten en als beloning Sponge V2 zult ontvangen.

Als je nog niet in het bezit bent van deze originele Sponge tokens kun je deze nog kopen via de website van het project. Zo kun je alsnog Sponge V2 claimen voordat het de stap naar de exchanges zet.

 

Meme Kombat – Alle memes verzamelen!

De meme coin Meme Kombat is al een tijdje verkrijgbaar in de presale en dat heeft tot nu toe geresulteerd in een opbrengst van bijna $7,5 miljoen. Dat betekent ook dat het moment waarop MK uitverkocht raakt steeds dichterbij komt.

Het project ontwikkelt een platform waarop bekende memes uit de crypto wereld tegen elkaar kunnen strijden in een omgeving die lijkt op Mortal Kombat. Als houder van de MK token kun je vervolgens inzetten op welke meme jij denkt dat er gaat winnen.

Op dit moment kijken veel traders uit naar het moment waarop $MK de stap gaat maken vanaf de presale naar de eerste exchange listings. Gezien de grote hype die ontstaan is en de grote investeringen die al gedaan zijn, lijkt dit een belangrijk moment te kunnen gaan worden waarbij het flink in prijs kan gaan stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bonk En DogWifHat in De Lift – Start Nieuwe Crypto Meme Trend? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.