BNB koers stijgt met 19% in een week: bereikt het binnenkort $800?

Binance Coin (BNB) blijft in het nieuws omdat het sterk boven de $700 blijft. De huidige prijs is $706,55, met een stijging van 1,4% in de afgelopen 24 uur. In de afgelopen zeven dagen is de BNB koers met maar liefst 19,2% gestegen. Dit goede resultaat zorgt ervoor dat veel investeerders en analisten denken dat de BNB koers misschien een nieuwe all-time high kan bereiken in juni.

Recente prijsbewegingen en all-time high van BNB koers

De recente prijsbewegingen van de BNB koers zijn enorm. De afgelopen week handelde de coin tussen $590,91 en $716,62. Deze prijsstijging bracht BNB dicht bij zijn all-time high van $717,48. Deze hoogste prijs werd bereikt op 6 juni 2024. Met de huidige positieve stemming op de markt denken veel mensen dat BNB deze weerstand kan doorbreken en een nieuwe ATH kan behalen in de komende weken.

Een maand geleden daalde de koers van BNB nog met 9% in een dag toen voormalig CEO en oprichter van Binance, Changpeng Zhao, voor 4 maanden celstraf werd veroordeeld. Deze veroordeling kreeg CZ voor het toestaan van witwasserij op ’s werelds grootste crypto exchange.

De CEO van Binance bekende in november 2023 schuld, kreeg een boete van $4,3 miljard en moest dus de gevangenis in. Ondanks deze tegenslagen doet Binance het goed, en stijgt hun native token BNB dus mee.

BNB koers verwachting in 2024

Kijkend naar de toekomst hebben crypto analisten verschillende prijsvoorspellingen gedaan voor de BNB koers in 2024. Volgens de technische analyse van Changelly voor de nabije toekomst geeft de prijsvoorspelling voor BNB in juni 2024 een gemiddelde prijs van $765,30 aan, met een minimumprijs van $706,53 en een maximumprijs van $824,07.

Nu Binance Coin sterk blijft boven de $700 en grote winsten laat zien de afgelopen weken, is BNB zeker een coin om in de gaten te houden. Met de huidige positieve markt momentum en stemming geloven veel mensen dat BNB in juni een nieuwe all-time high kan bereiken.


The post BNB koers stijgt met 19% in een week: bereikt het binnenkort $800? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.