Bitkey Wallet Nu Beschikbaar

De langverwachte Bitkey wallet, bedoeld om bitcoin zelf op te slaan, is eindelijk uit de voorverkoopfase en wordt nu bij klanten thuis bezorgd. Dit markeert een belangrijke stap in het mogelijk maken voor klanten om hun bitcoin van beurzen te halen en volledige controle over hun financiën te nemen.

Sinds de lancering van de voorbestellingen in december heeft het Bitkey-team niet stilgezeten. Ze hebben hard gewerkt aan het toevoegen van nieuwe functies en het afronden van de Bitkey-app, die nu te downloaden is in de Apple App Store en Google Play Store.

Een kernaspect van Bitkey is de veiligheid van de fondsen van de gebruikers. Dankzij eenvoudige hersteltools, zoals ‘Trusted Contacts’, kunnen klanten hun fondsen veilig herstellen, zelfs als ze hun telefoon en Bitkey hardware verliezen. Deze functie zorgt ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op bekende personen om hun herstelverzoek te verifiëren.

Controle over hun bitcoin is iets dat Bitkey hoog in het vaandel draagt. Klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat zij altijd toegang hebben tot hun fondsen. Met functies zoals ‘Emergency Access’ behouden gebruikers de gegarandeerde controle over hun fondsen, zelfs als de Bitkey-app of het Bitkey-team zou wegvallen.

Het gebruiksgemak van de Bitkey wallet is ook niet over het hoofd gezien. Dankzij wereldwijde samenwerking met platforms als Cash App en Coinbase kunnen klanten nu eenvoudig en veilig bitcoin overmaken en kopen via deze partnerplatformen, direct binnen de Bitkey-app.

Het team achter Bitkey is vastberaden om de veiligheid en het gemak van zelfbewaring van bitcoin te blijven verbeteren en staat open voor feedback van gebruikers. Voor degenen die nog geen Bitkey wallet hebben aangeschaft, biedt de website Bitkey.world meer informatie.

Wat is een hardware wallet?

Een hardware wallet is inderdaad een apparaat waarmee je je bitcoin veilig kunt opslaan en beheren. Het bewaart de cryptografische sleutels (private keys) die nodig zijn voor het uitvoeren van transacties in een fysiek apparaat dat is beveiligd tegen online bedreigingen.

Omdat de sleutels offline worden bewaard, zijn ze minder vatbaar voor hacks, malware en andere elektronische aanvallen dan digitale wallets die verbonden zijn met het internet. Het gebruik van een hardware wallet wordt vaak aanbevolen voor de opslag van grotere hoeveelheden cryptomunten vanwege de verbeterde veiligheid.


The post Bitkey Wallet Nu Beschikbaar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.