Bitget sluit zich aan bij Telegram crypto rage met lancering van signal bot

Cryptocurrency exchange Bitget heeft een nieuwe Telegram signal bot gelanceerd om te profiteren van de populariteit van Telegram en om handelssignalen voor de cryptogemeenschap te stroomlijnen.

Integratie met Telegram

Telegram heeft een aanzienlijke toename in gebruik gezien, vooral onder cryptoliefhebbers. Met miljoenen nieuwe gebruikers die zich dagelijks aanmelden en blockchain-spellen die gebouwd zijn op TON die gebruikers naar Web3 brengen, is Telegram een centrale hub geworden voor de cryptogemeenschap.

Bitget herkent deze trend en heeft de Telegram signal bots service gelanceerd. Deze nieuwe functie is ontworpen voor signaalaanbieders en biedt twee belangrijke functionaliteiten: een functie voor het delen van signalen met één klik en een reeks tools voor groepsbeheer. Deze bots faciliteren het direct delen van handelssignalen tussen groepen, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot cruciale operationele gegevens.

Functies en functionaliteit

De Telegram signal bot, die momenteel gratis beschikbaar is voor eigenaars van Telegram-groepen, zal bètatests ondergaan van 27 mei tot 27 juni 2024. Gedurende deze periode biedt Bitget een prijzenpot van maximaal $35.000 USDT aan om deelname aan te moedigen en feedback te verzamelen.

De belangrijkste kenmerken van de signal bot zijn:

  • Signaal delen met één klik: Vereenvoudigt de distributie van handelssignalen, waardoor het makkelijker wordt voor gebruikers om snel te reageren op kansen in de markt.
  • Tools voor groepsbeheer: Verbetert het beheer van Telegram-groepen en zorgt voor effectieve communicatie en betrokkenheid.
    Deze functies zijn bedoeld om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop ervaren handelaren en hun gemeenschappen informatie beheren en delen, waardoor de betrokkenheid van gebruikers en de operationele efficiëntie verbeteren.

Bredere impact

De introductie van de Telegram signal bot past binnen de bredere strategie van Bitget om de makerseconomie binnen het berichtenecosysteem te ondersteunen. Door geavanceerde tools te bieden voor het delen van signalen en groepsbeheer, wil Bitget de toegang tot handelsinzichten democratiseren en de algemene gebruikerservaring op Telegram verbeteren.

De nieuwe dienst van Bitget vertegenwoordigt een belangrijke stap in de integratie van geavanceerde handelstools binnen populaire sociale platforms, en kan een nieuwe standaard zetten voor community-gedreven handel in de crypto-industrie.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post Bitget sluit zich aan bij Telegram crypto rage met lancering van signal bot appeared first on Bitcoinmagazine.nl.