Bitcoin Update: uitbraak richting $40.800 of $31.000

Al enige tijd volgen we nauwgezet de prijsrange van Bitcoin die zich bevindt tussen $35.200 en $37.850. Deze specifieke range is al een tijdje het middelpunt van onze aandacht, en interessant genoeg bevinden we ons nog steeds binnen deze grenzen. Gezien de aanhoudende handel binnen deze range, kunnen we onze update deze keer kort maar krachtig houden.

In deze update ligt de nadruk op de cruciale punten van weerstand en support, voorbereidend op mogelijke bewegingen van Bitcoin in de nabije toekomst. Mocht Bitcoin de komende dagen uit deze prijsrange breken, dan zorgt deze update ervoor dat je volledig voorbereid bent op wat komen gaat. We zullen in detail bespreken wat te verwachten is bij zowel een opwaartse als een neerwaartse uitbraak.

Bitcoin (BTC) 4 uurgrafiek

In de afgelopen weken, zoals ook besproken in onze vorige update, hebben we de Bitcoin-prijsrange tussen $35.200 en $37.850 nauwlettend in de gaten gehouden. Deze range blijft relevant, aangezien er nog geen duidelijke nieuwe trend te onderscheiden is. Ondanks het overwegend zijwaartse bewegen van de markt, is deze observatie vandaag de dag nog steeds van toepassing. Dit inzicht heeft ons geholpen om de recente ontwikkelingen rondom Binance en de daaruit voortvloeiende marktvolatiliteit kalm en zonder paniek te observeren.

We wachten nog steeds op een significante prijsbeweging die ons uit deze huidige range zal leiden. Deze beweging zal ofwel de voortzetting van de huidige bullish trend op langere termijn bevestigen of het begin van een nieuwe bearish trend inluiden, afhankelijk van de richting waarin deze uitbraak plaatsvindt. In het geval van een neerwaartse uitbraak, houden we rekening met een potentiële daling naar het belangrijke supportniveau rond $31.000. Mocht de uitbraak echter naar boven zijn, dan verwachten we een voortzetting van de opwaartse trend richting het weerstandsgebied van $40.800.

Interessant is de positie van de 200-daagse Moving Averages (MA’s) die zich momenteel rond de ondergrens van de prijsrange bevinden. Dit houdt in dat we, naast de steun van de onderkant van de range bij $35.200, nu ook steun ervaren van deze Moving Averages rond hetzelfde prijsniveau. Dit biedt extra ondersteuning rond $35.200, wat het voor de beren een uitdagende taak maakt om dit niveau te doorbreken. Echter, een neerwaartse doorbraak van deze range zou waarschijnlijk resulteren in een sterke neerwaartse reactie, mogelijk tot aan het cruciale supportgebied rond $31.000.

Tot slot, vergelijkbaar met de situatie van vorige week, kunnen we stellen dat zolang de prijs niet onder de $35.200 daalt of boven de $37.850 stijgt, er nog steeds geen duidelijke trend zichtbaar is op dit moment.

De Bitcoin Webshop van Nederland en België!

Welkom in de Bitcoin Webshop, het ultieme paradijs voor iedere Bitcoin liefhebber in Nederland en België! De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu leuker dan jezelf of je dierbaren te verrassen met unieke Bitcoin-items? Duik in onze schatkist vol schitterende geschenken en ontdek hoe je de digitale wereld van Bitcoin kunt vieren.

Sinterklaas Cadeautip: ‘Bitcoin Geld’ & ‘Sinterklaas is een Hodler’

Terwijl we de fascinerende wereld van Bitcoin blijven verkennen, willen we ook iets speciaals delen, perfect voor de feestdagen. Voor de jonge avonturiers en toekomstige financiële experts in je leven, is ons kinderboek ‘Bitcoin Geld‘ een must-have. Dit boek brengt de complexe wereld van Bitcoin op een leuke en toegankelijke manier tot leven, ideaal om de interesse van kinderen in financiën en technologie te wekken.

En voor een vleugje feestelijke vreugde, hebben we iets unieks: ons Sinterklaasgedicht ‘Sinterklaas is een Hodler‘. Dit gedicht is een speelse manier om de geest van Sinterklaas te combineren met de wereld van Bitcoin. Het is een perfecte leeservaring voor de feestdagen, vol humor en verrassingen, die zowel jong als oud zal bekoren.

Fear Of Missing Out – Bestsellers voor de feestdagen:

Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Chocoladeletter | van de lekkerste Belgische chocolade (200 gram)
– Bitcoin Christmas Rocket | ‘To The Moon’, handgeblazen Bitcoin Kerstbal-Raket
– Bitcoin Boeken | Ontdek de beste Bitcoin Titels met onze collectie Bestsellers
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA


The post Bitcoin Update: uitbraak richting $40.800 of $31.000 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.