Bitcoin Update: Bulls klaar voor uitbraak richting $40.800

De Bitcoin koers schommelt momenteel rond de bovenkant van onze prijsrange $37.850, en de bulls maken zich klaar voor een nieuwe poging om uit te breken.

In de vorige update hadden we een cruciaal invalidatiepunt vastgesteld, een sleutelmoment voor de Bitcoin koers. Wat volgde was niet alleen een bevestiging van onze analyse, maar ook een perfecte demonstratie van de kracht van trendsupport. Onze voorspellingen bleken exact, met de koers die precies steun vond op ons invalidatiemoment.

Deze nauwkeurigheid stelde ons in staat om gedurende de afgelopen dagen alle marktruis te negeren en ons te concentreren op wat echt belangrijk was. Nu, na het zien van support die zijn rol vervult, staan we op het punt van een potentiële, overtuigende uitbraak uit de huidige prijsrange. Ben jij benieuwd hoe dit zich verder ontwikkelt? Lees dan verder, want we duiken diep in de recente bewegingen van Bitcoin en verkennen wat de komende dagen mogelijk in petto heeft.

Bitcoin (BTC) 2 uurgrafiek

In onze laatste update hebben we de 2-uurgrafiek van Bitcoin grondig geanalyseerd, omdat deze een duidelijk beeld geeft van de huidige trend. Hieronder staat een alinea uit die update, die ik letterlijk overneem:

‘Een belangrijk hulpmiddel hierbij zijn de 200 Moving Averages (MA’s) op de 2-uursgrafiek. Deze hebben de laatste weken als betrouwbaar steunniveau gefungeerd (trendsupport). Momenteel bevinden deze MA’s zich rond $36.775, het midden van onze prijsrange. Als de koers de komende dagen niet uitbreekt, maar terugvalt, moeten we letten op de 200 MA’s en het midden van de range. Een daling onder deze niveaus zou een signaal zijn om onze bullish verwachtingen te heroverwegen.’

Deze analyse werd gepubliceerd op het moment gemarkeerd met een zwarte ster in de onderstaande grafiek. Opvallend genoeg, slechts twee dagen later, werd onze voorspelling bevestigd toen Bitcoin de 200 MA’s en het midden van de prijsrange testte als supportniveau (aangegeven met een zwarte pijl). Gelukkig daalde de koers niet onder ons invalidatiepunt, waardoor er geen reden was om onze optimistische visie te heroverwegen.

In de daaropvolgende dagen zagen we de koers van Bitcoin stijgen, in een poging om uit de prijsrange te breken. Hoewel dit nog niet is gelukt, blijft de koers zich nu zijwaarts bewegen rond de bovenkant van de prijsrange, rond $37.850. We wachten op het moment dat Bitcoin met overtuiging uitbreekt, met als eerste koersdoel $40.800.

Het ligt dan ook voor de hand dat, zolang we boven de 200 MA’s en het midden van de prijsrange blijven, een opwaartse uitbraak uit de prijsrange het meest waarschijnlijke scenario is.

Alleen als we onder ons invalidatiepunt zakken, zien we dit als een teken van zwakte op dit tijdsbestek. Tot dat moment blijven we de trend volgen richting ons koersdoel van $40.800.

De Bitcoin Webshop van Nederland en België!

Welkom in de Bitcoin Webshop, het ultieme paradijs voor iedere Bitcoin liefhebber in Nederland en België! De feestdagen staan voor de deur, en wat is er nu leuker dan jezelf of je dierbaren te verrassen met unieke Bitcoin-items? Duik in onze schatkist vol schitterende geschenken en ontdek hoe je de digitale wereld van Bitcoin kunt vieren.

Sinterklaas Cadeautip: ‘Bitcoin Geld’ & ‘Sinterklaas is een Hodler’

Terwijl we de fascinerende wereld van Bitcoin blijven verkennen, willen we ook iets speciaals delen, perfect voor de feestdagen. Voor de jonge avonturiers en toekomstige financiële experts in je leven, is ons kinderboek ‘Bitcoin Geld‘ een must-have. Dit boek brengt de complexe wereld van Bitcoin op een leuke en toegankelijke manier tot leven, ideaal om de interesse van kinderen in financiën en technologie te wekken.

En voor een vleugje feestelijke vreugde, hebben we iets unieks: ons Sinterklaasgedicht ‘Sinterklaas is een Hodler‘. Dit gedicht is een speelse manier om de geest van Sinterklaas te combineren met de wereld van Bitcoin. Het is een perfecte leeservaring voor de feestdagen, vol humor en verrassingen, die zowel jong als oud zal bekoren.

Fear Of Missing Out – Bestsellers voor de feestdagen:

Bitcoin Cava | BTC 100K bubbels | Special Edition
– Bitcoin Chocoladeletter | van de lekkerste Belgische chocolade (200 gram)
– Bitcoin Christmas Rocket | ‘To The Moon’, handgeblazen Bitcoin Kerstbal-Raket
– Bitcoin Boeken | Ontdek de beste Bitcoin Titels met onze collectie Bestsellers
– Bitcoin Bier | Het enige echte Bitcoin Bier van Nederland, Pilsener of IPA


The post Bitcoin Update: Bulls klaar voor uitbraak richting $40.800 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.