Bitcoin Price Index Toont Grootste Groei Sinds 2020 – Gaat Bitcoin Nog Verder Stijgen in Historische Post-Thanksgiving Crypto Rally

Thanksgiving is weer achter de rug en het is gebleken dat bitcoin dit jaar erg goed rendeerde rondom de feestdag. Sterker nog: het was voor bitcoin het beste jaar sinds 2020.

De vraag is nu wat bitcoin de komende periode gaat doen. In dit artikel kijken we naar de bitcoin koers en behandelen we nog veel meer.

Bitcoin Koers Rond Thanksgiving Door de Jaren Heen

Bitcoin gaat inmiddels al flink wat jaren mee en heeft dus ook al de nodige keren Thanksgiving meegemaakt. In die periode is er flink veranderd wat betreft de waarde van bitcoin. In 2010 kon 1 bitcoin nog gekocht worden voor slechts $0,28.

Wie destijds heeft geïnvesteerd, kan inmiddels een behoorlijke winst maken, nu de koers op een veel hogere waarde staat. In 2013 was Bitcoin al veel meer waard, waarna de prijs in de jaren erna toch weer daalde. Het absolute hoogtepunt werd bereikt rond Thanksgiving in 2021. De bitcoin koers stond toen op een hoogte van maar liefst $57.165,42.

Op het moment van schrijven is de waarde van 1 bitcoin gelijk aan $37.888. Daarmee is de waarde de op een na hoogste. Alleen in 2021 stond de koers op een hoger punt dan dit jaar.

Bitcoin Koersverwachting – Kan Bitcoin Nog Groeien?

Kijkend naar de koers van bitcoin, is het ook niet gek dat de coin dit jaar goed scoort. Al sinds het begin van het jaar noteert de koers eigenlijk een stijgende lijn.

Er zijn gedurende het jaar 2023 enkele dipjes geweest, maar daar is bitcoin ook weer van hersteld. In het afgelopen jaar is er sprake van een groei van een dikke 129%.

Op dit moment is er zelfs sprake van een maandelijks en jaarlijks hoogtepunt voor bitcoin. De koers van bitcoin stond dit jaar nog niet eerder zo hoog. Ook in vergelijking met de vorige maand (oktober) is er nu sprake van een nieuw hoogtepunt.

Bitcoin Koers Thanksgiving

De grote vraag onder investeerders blijft natuurlijk: kan bitcoin nog groeien?

Gezien het feit dat bitcoin rond Thanksgiving in 2021 meer waard was dan dit jaar, is het in ieder geval mogelijk voor Bitcoin om meer waard te zijn dan het nu is.

Kijkend naar de indicatoren, is het ook zeker mogelijk voor bitcoin om op de korte termijn verder te stijgen. Zo is er op het moment van schrijven een stijging van 4,76% in de afgelopen week en zelfs 11,67% in de afgelopen maand.

Ook de Relative Strength Index (RSI, paars) van bitcoin geeft goede hoop voor een verdere stijging. Enkele dagen geleden stond deze rond 54, na een daling vanaf een hoogte van ruim 87. Inmiddels is de RSI weer aan het stijgen en ligt de waarde hiervan momenteel rond de 62.

Alles wijst er dus op dat Bitcoin in de komende periode nog verder zal gaan stijgen. Mocht er een crypto rally komen richting het einde van het jaar, dan kan het zelfs zo zijn dat de waarde richting de $40.000 gaat.

Als de stijging doorzet, dan ligt er ook een mooi vooruitzicht klaar voor Thanksgiving in 2024. Het kan dan zomaar zo zijn dat de koers in de buurt komt van de koers uit 2021.

Zover is het echter nog lang niet, dus tot die tijd is het afwachten en bovenal goed de koers in de gaten houden.

Andere Interessante Crypto In de Presale

Bitcoin is natuurlijk erg interessant en ook een van de grootste cryptocurrency’s. Echter is de waarde van bitcoin dusdanig hoog, dat investeerders met een beperkter budget geen kans hebben om hierin te investeren.

In de presale zijn ook tokens die gerelateerd zijn aan bitcoin. Welke dat zijn, zie je hieronder.

Bitcoin ETF token

Allereerst is er de Bitcoin ETF token (BTCTETF), de token die hoort bij de spot Bitcoin ETF. Momenteel lijkt dit een goede investering en het project wordt ook nauwlettend in de gaten gehouden.

Bij deze token is er een mogelijkheid tot staken en is er sprake van een burn mechanisme. Tegelijkertijd kan het nieuws rondom Bitcoin ETF in de gaten worden gehouden, waardoor trades altijd op het goede moment gemaakt worden.

Momenteel is er al meer dan $1,26 miljoen opgehaald in de presale, waardoor er gesproken kan worden van een succes.

 

Bitcoin Minetrix

Dan is er nog Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Dit project is nog succesvoller, want hiermee is namelijk al meer dan $4,2 miljoen opgehaald.

bitcoin cloud mining gratis bitcoins verdienen

Nu de token in presale is, is de waarde met $0,0017 nog laag. Zodra de token te koop is bij exchanges, zal er een flinke stijging van de prijs komen.

Door vroeg te investeren kan er dus flink geprofiteerd worden. Wie nu de token koopt, doet dit voor een lage prijs en kan op termijn de token met een flinke winst weer verkopen. Al met al is dit dus hét moment om in BTCMTX te investeren.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bitcoin Price Index Toont Grootste Groei Sinds 2020 – Gaat Bitcoin Nog Verder Stijgen in Historische Post-Thanksgiving Crypto Rally appeared first on Bitcoinmagazine.nl.