Bitcoin mining en verdienen: Dit mobiele spel maakt het mogelijk! 

Goud zoeken was nog nooit zo leuk – en lucratief! Het mobiele spel Bitcoin Miner, een van de populairste play-to-earn games die echte Bitcoin uitbetaalt, introduceert een nieuw tijdelijk evenement: Diggy. En het beste nieuws? Je hebt nog ongeveer 24 uur om mee te doen!

Diggy: Een nieuw soort mining-avontuur

Vergeet even het ingewikkelde gegraaf met hyperkrachtige computers. In Diggy, de nieuwste toevoeging aan Bitcoin Miner, ga je virtueel graven naar waardevolle grondstoffen. Het is een leuke afwisseling van de gebruikelijke gameplay en een kans om nog meer Bitcoin en andere in-game items te verdienen.

Hoe werkt het?

In Diggy gebruik je een beperkt aantal zetten om zo diep mogelijk in de aarde te graven. Slim kiezen is hierbij cruciaal: ga je voor blokken met upgrade-punten om sneller te graven, of kies je voor pikhouwelen om meer zetten te krijgen? En als je pikhouwelen opraken? Geen zorgen, die worden vanzelf weer aangevuld, zodat je later nog dieper kunt graven.

Het wekelijkse “Diggy”-evenement van Bitcoin Miner.

Strategie en simpel vermaak

Hoewel er een licht strategisch element in zit, is Diggy net als de rest van Bitcoin Miner vooral bedoeld als vermakelijke crypto-afleiding die je af en toe wat satoshis (de kleinste eenheid van Bitcoin) oplevert.

De wens van de speler

Diggy is ontstaan uit een Twitter-poll waarin spelers werd gevraagd wat ze graag aan het spel zouden willen toevoegen. Een nieuwe manier om te verdienen en een nieuw type evenement stonden bovenaan het verlanglijstje, en Diggy combineert beide wensen perfect.

Extra beloningen voor redders

Naast de Bitcoin die je verdient met spelen, krijg je een extra bonus van 10-20% op je in-game munten als je het personage Piggy Jr. uit de mijn redt. Deze boost geldt voor de hele volgende week!

Waar wacht je nog op?

Als je Bitcoin Miner al dagelijks speelt op je iOS of Android toestel, is het zeker de moeite waard om wat tijd te investeren in Diggy. Het is een leuke afwisseling die je volgende speelweek een flinke boost kan geven.

Grijp deze kans en ga graven naar Bitcoin!

xoxo Sophia!


The post Bitcoin mining en verdienen: Dit mobiele spel maakt het mogelijk!  appeared first on Bitcoinmagazine.nl.