Bitcoin Koers Verwachting Na Opstappen Binance CEO – Kan Bitcoin Instorten of Goed Instapmoment Nu Bekendste Crypto Dipt

De Bitcoin koers is vandaag met ruim -2% gedaald nadat Binance CEO, Changpeng Zhao, aangekondigde op te stappen nadat hij onder vuur kwam te liggen door de SEC. De directeur zal schuld bekennen voor het overtreden van regels rondom witwasserij.

Als gevolg daalde de koers van BNB, de native token van Binance, met -10%, maar ook de rest van de crypto markt daalde met -2%. In dit artikel kijken we naar de invloed van dit nieuws op de Bitcoin koers en of dit een goed instapmoment zou kunnen zijn, nu de bekendste crypto dipt.

CEO Binance Stapt Op – Crypto Exchange Betaalt Boete $4,3 Miljard

Binance, de grootste crypto exchange gebaseerd op trading volume, ligt al voor een langere tijd onder vuur sinds de SEC grondig onderzoek deed naar de exchange. Changpeng Zhao, de directeur van Binance, heeft besloten om zijn positie op te geven en schuld te bekennen voor het overtreden van anti-witwasregels in de VS.

De Wall Street Journal maakte dit gisteren bekend, en het blijkt dat Changpeng Zhao dit doet om Binance draaiende te houden in het land. De exchange zal echter een boete moeten betalen van maar liefst $4,3 miljard, maar mogelijk kan als gevolg het onderzoek naar Binance worden stopgezet.

Hoewel de crypto markt vandaag gedipt is als gevolg van dit nieuws, kan de crypto exchange wel gewoon blijven opereren in de VS. Het nieuws van vandaag zou dan waarschijnlijk geen grote negatieve gevolgen moeten hebben op lange termijn.

BTC Daalt Naar Support Level – Kan Bitcoin Instorten?

De Bitcoin koers is als gevolg van het nieuws van Binance ingestort en kwam zo bovenop de support van de 30-daagse moving average (geel) te liggen. De moving average is de afgelopen weken behoorlijk gestegen dankzij de aanhoudende sterke positie van de Bitcoin koers.

In het geval dat Bitcoin onder de huidige support breekt en ook door die van de $35k, zou Bitcoin een duikvlucht kunnen maken richting de $30k. Op de 3-uurse grafiek is dan te zien dat de bekendste cryptomunt dit jaar bearish kan eindigen rond de $32k.

Als de Bitcoin koers echter weer zijn momentum weet op te rapen, zou het weer een beweging kunnen maken richting de top van de trading range rond de $38k. Hiervoor zou de Bitcoin koers op dit niveau eerst een bounce moeten maken en zou het de komende weken boven de trading range uit kunnen breken.

Bitcoin koers bullish

In dit geval zou de Bitcoin koers het jaar af kunnen sluiten rond de $40k of hoger, afhankelijk van het nieuws over de spot Bitcoin ETF goedkeuringen.

Het lijkt er in ieder geval niet op dat het nieuws van de Binance topman genoeg is om de Bitcoin in te laten storten. Zo zeggen sommige analisten dat dit enkel een nieuwe accumulatiefase is tijdens de crypto dip.

Het zou dan minder dan enkele weken kunnen duren voordat het sentiment van de markt weer omkeert en de aandacht weer rust op de spot Bitcoin ETF goedkeuringen. Om die reden zou de crypto markt de laatste weken van 2023 nog kunnen knallen voordat we het nieuwe jaar ingaan.

Maar welke altcoin gaat exploderen wanneer de Bitcoin koers herstelt? Laten we kijken naar een aantal alternatieven voor Bitcoin met potentie om de komende weken veel winst op te leveren.

ETH ETF Token (ETHETF)

Hoewel Bitcoin momenteel in de spotlight staat, lijkt Ethereum een slapende reus te zijn. Dit komt door de utility dat het netwerk van Ethereum beidt. Wanneer de spot bitcoin ETF goedkeuring krijgt, hoeft het niet lang te duren voordat de spot Ethereum ETF gelanceerd wordt in de VS.

De nieuwe ETH ETF Token bereidt zich op dit moment voor en biedt vroege investeerders de kans om ook mee te liften met het succes van de verwachte Ethereum ETF. Voordat deze ETF echter gelanceerd wordt, zal ETH ETH Token 2% van elke transactie burnen om de supply van ETHETF te verkleinen.

Vroege investeerders kunnen ETHETF kopen via gedecentraliseerde exchanges en profiteren van de token burns. Doordat de supply steeds kleiner wordt, kan de waarde van de resterende tokens in circulatie een extra boost krijgen en kan je investering stijgen in waarde.

 

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Ondanks de crypto dip van vandaag, blijft de presale van de nieuwe Bitcoin ETF Token doorlopen en heeft deze al $1,33 miljoen opgehaald. De opkomende BTCETF kan worden gebruikt voor staking en zou mee kunnen liften met de Bitcoin koers en het succes van de spot Bitcoin ETF.

Met de handige dApp van Bitcoin ETF Token zul je altijd op de hoogte kunnen blijven van het laatste Bitcoin ETF nieuws, met de mogelijkheid om real-time alerts te krijgen. Dit komt goed van pas als je als crypto trader wilt inspelen op nieuws dat een grote invloed kan hebben op de markt.

BTCETF kan gekocht worden voor $0,0056 per stuk en zal na lancering 5% van elke transactie burnen om de token supply te verkleinen. Na elke mijlpaal in de roadmap van Bitcoin ETF Token, zal deze burn tax met 1% dalen totdat het uiteindelijk 0% bereikt.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Hoewel Bitcoin, zoals vandaag te zien, wel eens een stootje kan krijgen, blijft de bekendste crypto over het algemeen stijgen op lange termijn. Om die reden blijft Bitcoin mining nog steeds razendpopulair en met de nieuwe Bitcoin Minetrix, kan iedereen Bitcoins minen via de cloud.

Bitcoins minen via Bitcoin Minetrix is erg eenvoudig met het stake-to-mine systeem. Wanneer je BTCMTX tokens gebruikt voor staking, verdien je credits waarmee je via de cloud kunt minen, daarnaast verdien je extra BTCMTX tokens.

De BTCMTX tokens kunnen worden gekocht in de presale die al meer dan $4,25 miljoen heeft opgehaald. Voor $0,0118 per token, kan ook jij beginnen met het minen van bitcoins en het verdienen van extra BTCMTX, die na de presale ook zouden kunnen stijgen in waarde.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bitcoin Koers Verwachting Na Opstappen Binance CEO – Kan Bitcoin Instorten of Goed Instapmoment Nu Bekendste Crypto Dipt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.