Bitcoin koers naar $700K? Anthony Scaramucci voorspelt gigantische prijsstijging!

Anthony Scaramucci, oprichter van SkyBridge Capital, denkt dat de Bitcoin koers veel kan stijgen en mogelijk $700.000 kan bereiken. In een interview op 7 juni met David Lin sprak Scaramucci over Bitcoin als een technologische vooruitgang vergeleken met goud en de mogelijke groei van BTC als betaalmiddel. Maar waarom, en op welke termijn ziet Scaramucci een x10 voor de Bitcoin koers als mogelijkheid?

Anthony Scaramucci bullish op Bitcoin koers door vergelijking met goud

Scaramucci gelooft dat Bitcoin een waarde van zes cijfers kan bereiken door de huidige adoptiepatronen en de technologie erachter. Hij legde uit dat ongeveer 5% van de mensen in de VS Bitcoin gebruikt, maar dit aantal groeit snel.

Volgens hem, als Bitcoin deze groei voortzet, kan de marktwaarde in de komende 15 jaar stijgen naar $15 biljoen. Dit is gebaseerd op een eenvoudige berekening: als de marktwaarde van Bitcoin tien keer zo groot wordt als de huidige bijna $1,5 biljoen, kan de prijs per Bitcoin ongeveer $695.000 worden.

Scaramucci vergeleek Bitcoin met goud en zei dat goud een marktwaarde heeft van $16 biljoen, terwijl Bitcoin nu op $1,5 biljoen zit. Hij denkt dat een tienvoudige groei van Bitcoin niet onrealistisch is, gezien de unieke eigenschappen zoals schaarste en veilige, gedecentraliseerde transacties. Deze eigenschappen maken Bitcoin vergelijkbaar met goud als waardeopslag.

Schaarste van Bitcoin en groeiende technologie

Hij legt uit dat de schaarste van Bitcoin een belangrijk onderdeel van de toekomstige waarde zal zijn. Er zullen nooit meer dan 21 miljoen bitcoins zijn, wat het vergelijkbaar maakt met goud vanwege de beperkte beschikbaarheid. Daarnaast zorgt de gedecentraliseerde aard van Bitcoin voor een betrouwbaar transactie omgeving, wat het vertrouwen van gebruikers vergroot.

Scaramucci blijft geloven in de fundamentele waarde van Bitcoin en verwacht dat het wereldwijd meer erkend en gebruikt zal worden als betaalmiddel. Hij benadrukte dat Bitcoin niet alleen een waardeopslag is, maar ook profiteert van de snel groeiende digitale technologie. Hij voorspelt dat Bitcoin in de komende drie jaar rond de $170.000 kan handelen, ondanks mogelijke kortetermijnschommelingen.


The post Bitcoin koers naar $700K? Anthony Scaramucci voorspelt gigantische prijsstijging! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.