Bitcoin is Volgens Deze Indicator ‘Slechts Maanden Verwijderd’ van een Nieuwe All-Time High, Zegt Analist Kevin Svenson

Cryptocurrency-analist en handelaar Kevin Svenson voorspelt het mogelijke traject van de bitcoin (BTC) koers in de komende weken en maanden.

Svenson vertelt zijn 71.300 abonnees op YouTube dat de S&P 500, een index die de aandelenprestaties volgt van de grootste 500 genoteerde bedrijven in de VS, eerder heeft gediend als een leidende indicator voor bitcoin voordat het een nieuw all-time high bereikte.

“De S&P loopt altijd voorop bij de all-time high-doorbraken van bitcoin. En dit is een goed teken, omdat bitcoin nog steeds 40% onder zijn all-time high staat en de S&P zich vlak bij zijn all-time high bevindt.

Als je teruggaat in de tijd, brak de S&P 500 zijn all-time high tijdens de tweede halvering [2016], en ongeveer zeven maanden later brak Bitcoin zijn all-time high. Dat was ongeveer een verschil van zeven maanden.

En de derde halvering (2020), de meest recente halvering, brak de S&P zijn all-time high, en ongeveer vier maanden later brak bitcoin zijn all-time high.”

Over wat bitcoin waarschijnlijk zal doen terwijl de S&P 500-index net onder zijn all-time high van 4.796 punten zweeft, bereikt op 3 januari 2022, zegt Svenson,

“Bitcoin is waarschijnlijk, zou ik zeggen, minder dan een half jaar verwijderd, waarschijnlijk ongeveer vier maanden verwijderd van zijn all-time high.

Dus als de S&P zijn all-time high doorbreekt, kunnen we er redelijk zeker van zijn dat Bitcoin slechts enkele maanden verwijderd is van hetzelfde, en dan zouden we in deze bullmarkt belanden. Dat is tenminste wat de geschiedenis ons laat zien.”

Bitcoin wordt verhandeld rond $41.500 op het moment van schrijven.


The post Bitcoin is Volgens Deze Indicator ‘Slechts Maanden Verwijderd’ van een Nieuwe All-Time High, Zegt Analist Kevin Svenson appeared first on Bitcoinmagazine.nl.