Bitcoin ETF Token Koers Verwachting 2023-2030 – Wat gaat $BTCETF doen op de lange termijn?

Er is een nieuw crypto project op de markt beland waarvan de token ($BTCETF) veel aandacht krijgt. Dit komt doordat de Bitcoin ETF Token profiteert van al het nieuws rondom de goedkeuringen van Bitcoin ETF’s bij het Amerikaanse SEC.

In de presale wordt $BTCETF al op hoog tempo verkocht en er is één vraag die bij veel traders speelt: hoe hoog kan de Bitcoin ETF Token gaan? Lees wat onze Bitcoin ETF Token koers verwachting is en over de groeiende potentie van deze munt.

 

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2023-2030 samengevat

Hier hebben we de belangrijkste mijlpalen uit onze Bitcoin ETF Token koers voorspelling op een rijtje gezet.

 • 31 december 2023 – We verwachten dat de Bitcoin ETF Token na zijn lancering hard zal gaan stijgen in afwachting van de goedkeuring van de Bitcoin ETF’s. Onze voorspelling is dat de koers met 1.000% kan stijgen naar $0,060.
 • 31 december 2024 – In 2024 zal de eerste Bitcoin ETF waarschijnlijk op de markt verschijnen. Dit kan zorgen voor een nieuwe recordbrekende crypto bull run. Dit zou goed nieuws zijn voor $BTCETF waardoor we verwachten dat hij 2024 eindigt rond de $0,30.
 • 31 december 2025 – Er zijn veel voorspellingen over wanneer Bitcoin eindelijk de $100.000 aan zal tikken. Dit gebeurt waarschijnlijk in 2025. Hiermee zou er nog een token burn zijn wat de koers van $BTCETF naar de $0,40 kan brengen.
 • 31 december 2030 – Er is 25% van het totale aantal tokens geburnt en lange termijn bezit van de token wordt gestimuleerd via staking en andere beloningen. Dit biedt een sterke basis voor Bitcoin ETF Token om tegen die tijd rond de $0,50 te schommelen.

 

JaartalKoers voorspelling – laagKoers voorspelling – gemiddeldKoers voorspelling – hoog
2023$0,020$0,060$0,095
2024$0,10$0,30$0,75
2025$0,15$0,40$0,65
2030$0,05$0,50$0,80

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin ETF Token presale – Actuele waarde

De Bitcoin ETF Token presale is op 5 november van start gegaan met een prijs van $0,0050. De presale bestaat uit 10 verschillende fasen en de prijs zal oplopen tot een eindprijs van $0,0068.

In totaal zijn er 2,1 miljard tokens gemaakt waarvan 40% wordt verkocht in de presale. Hiermee doelen ze op een hard cap van $4.956.000.

In de eerste week werd er al een bedrag van $500.000 opgehaald wat de interesse van beleggers in de munt laat zien. Dit vermogen gebruikt het team om het project verder te ontwikkelen.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2023

De presale is in volle gang en met de vaart waarin de Bitcoin ETF Token’s over de toonbank vliegen, verwachten we dat hij snel is uitverkocht. Het lijkt erop dat dit in december zal gebeuren.

De token zal als eerste op gedecentraliseerde exchanges (DEX) als eToro lanceren. Er staan transactiekosten van 5% op de token om zo verkoop druk tijdens de lancering te minimaliseren.

Beleggers kunnen ook hun tokens tijdens te presale al staken, en wanneer je besluit hem voor lange tijd vast zet in de staking pool smart contract, zal je beloning hoger worden. Met een hard cap van ongeveer $5 miljoen is er genoeg ruimte voor de token om te groeien.

Door deze drie eigenschappen verwachten we dat de vraag naar Bitcoin ETF Token na zijn lancering toeneemt, terwijl er maar een beperkt aanbod op de markt beland. Wanneer dit gebeurt, resulteert het in een koersstijging.

De Bitcoin ETF Token komt op precies het juiste moment uit – nu wordt verwacht dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) aan het einde van dit jaar of begin volgend jaar groen licht zal geven voor de spot Bitcoin ETF’s.

btc etf

Deze ontwikkeling is een significante mijlpaal voor zowel Bitcoin als Bitcoin ETF Token. Als de eerste spot Bitcoin ETF goedgekeurd wordt er namelijk 5% van het totale aantal $BTCETF geburnt.

Bitcoin zal vervolgens gaan stijgen wat weer een positief effect heeft op de Bitcoin ETF Token. Met een burn van 105 miljoen tokens waarmee het aanbod nog verder afneemt, wordt een grote onbalans in vraag en aanbod gecreëerd.

Door deze afwegingen kunnen we concluderen dat de Bitcoin ETF Token naar de $0,060 gaat bewegen tegen het einde van het jaar. Dit is een stijging van 1.100% vergeleken met de presale startprijs van $0,0050.

Houd er rekening mee dat het zo kan zijn dat de spot Bitcoin ETF’s pas in januari van 2024 goedgekeurd gaan worden. Dan kan het iets langer duren totdat $BTCETF deze koers behaald, maar het blijft nog steeds een van de meest veelbelovende cryptocurrency’s van 2023.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2024

Het ziet er naar uit dat 2024 een groot jaar gaat worden voor Bitcoin en andere cryptocurrency’s. Er staan veel grote evenementen op de planning zoals de uitgave van de spot Bitcoin ETF’s en Bitcoin halving.

laatste Bitcoin ETF nieuws

Na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s duurt het niet meer lang meer totdat de eerste ETF op de markt komt. Wall Street giganten als BlackRock, Fidelity, Grayscale, VanEck en nog velen anderen strijden voor dit privilege.

Nadat de eerste op de markt is gekomen zullen velen anderen volgen waarmee veel kapitaal rechtstreeks op de crypto markt beland. Hiermee zal Bitcoin ETF Token veel aandacht krijgen en waarschijnlijk drie real-life mijlpalen bereiken.

 1. De lancering van de eerste spot Bitcoin ETF
 2. Het behalen van $1 miljard aan marktwaarde van de ETF
 3. Het bereiken van de $100 miljoen aan 24-uurs handelsvolume van $BTCETF

Dit zorgt ervoor dat er nog eens drie keer 5% (15%) van het totale aantal tokens geburnt wordt, wat resulteert in een nog lager aanbod van $BTCETF. Verder wordt er in april 2024 ook nog een Bitcoin halving verwacht.

Bij Bitcoin halving wordt het aantal Bitcoins dat per gemined block wordt vrijgegeven gehalveerd. Dit kan resulteren in een volgende crypto bull run.

Kan deze crypto bull run samen met de ETF’s Bitcoin eindelijk naar de $100k laten gaan? Sommige voorspellen van wel, maar wij denken dat Bitcoin dit pas in 2025 gaat bereiken.

Met al deze ontwikkelingen in 2024 voorspellen we dat de Bitcoin ETF Token koers rond een koers van $0,30 gaat zitten. Als alles volgens de Bitcoin ETF Token koers verwachting mee zit, kan het zelfs naar de $0,75 stijgen.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2025

De laatste mijlpaal die voor de Bitcoin ETF Token op de planning staat, en waarmee weer 5% wordt geburnt, is dat de Bitcoin koers $100.000 bereikt. Dit is een van de significantste mijlpalen voor Bitcoin aangezien hier al sinds de crypto bull run van 2020 over gepraat wordt.

Er zijn hier dan ook veel verschillende voorspellingen over gedaan, maar menig crypto analist verwacht dat Bitcoin de $100.000 in 2025 eindelijk zal bereiken. Hiermee neemt het aanbod van $BTCETF nog eens 5% af, waardoor de koers weer verder stijgt.

Met deze laatste token burn zullen ook de transactie kosten op 0% belanden. Dit draagt waarschijnlijk bij aan de interesse naar de munt.

Toch is het onwaarschijnlijk dat de Bitcoin ETF Token koers – met deze laatste token burn – net zo hard zal stijgen als bij de eerste vier. Om die reden verwachten we dat Bitcoin ETF Token het jaar 2025 afsluit rond een koers van $0,40.

Bitcoin ETF Token koers verwachting 2030

Nadat alle tokens geburnt zijn en de transactiekosten zijn verlaagd naar 0% is de token afhankelijk van de sterke basis die het heeft gelegd. Deze basis bestaat uit het staking mechanisme en de community die ze hebben opgebouwd.

Er is 25% van het totale aantal tokens weggelegd voor staking rewards, dat zijn dus 525 miljoen tokens. Dit aantal is meer dan genoeg om goede staking rewards in de toekomst te verzekeren, maar het zal niet genoeg zijn voor een stabiele koersstijging.

Om die reden is het waarschijnlijk dat de ontwikkelaars van het project in de loop der tijd meer beloningen gaan aanbieden aan de community. Op deze manier blijft de community groeien waardoor een sterke basis word bevorderd.

Hiermee concluderen wij deze Bitcoin ETF Token koers verwachting met een voorspelling van $0,50 voor 2030. Dit is een stabiele groei die uitkomt op een 100x van de presale startprijs van $0,0050.

Mogelijke hoogtepunten & laagtepunten voor Bitcoin ETF Token

We hebben zojuist met je besproken waar wij verwachten dat de Bitcoin ETF Token koers de aankomende jaren heen gaat. Hieronder hebben we alles nog even duidelijk voor je in een lijstje gezet.

JaartalKoers voorspelling – laagKoers voorspelling – gemiddeldKoers voorspelling – hoog
2023$0,020$0,060$0,095
2024$0,10$0,30$0,75
2025$0,15$0,40$0,65
2030$0,05$0,50$0,80

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Bitcoin ETF Token precies?

De Bitcoin ETF Token is een nieuwe altcoin die is gebouwd op het Ethereum netwerk. Deze altcoin wil je direct laten profiteren van de ontwikkelingen van Bitcoin op de Amerikaanse beurs.

De token is niet direct gekoppeld aan Bitcoin of de spot Bitcoin ETF’s, maar weet wel zijn kracht te halen uit de real-life mijlpalen van de token. De 5 mijlpalen zijn:

 1. $100 miljoen aan handelsvolume van $BTCETF
 2. De eerste spot Bitcoin ETF goedkeuring
 3. De eerste lancering van een spot Bitcoin ETF
 4. Het vermogen in de spot Bitcoin ETF’s overstijgt $1 miljard
 5. Bitcoin behaald (eindelijk) de $100.000

Bitcoin ETF Token real-life mijlpalen

Na het behalen van een mijlpaal wordt 5% van het totale aantal tokens verbrand, uiteindelijk is dit dus 25%. Ook zullen de transactie kosten met elke mijlpaal 1% naar beneden gaan.

Op deze manier kun je met de Bitcoin ETF Token dus speculeren over de ontwikkelingen in de Bitcoin ETF’s en de top crypto zelf. Met een staking mechanisme waar 25% van alle $BTCETF naar toe gaat, heeft de token goede fundamenten.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van de Bitcoin ETF Token lees je alles in onze Hoe Bitcoin ETF Kopen? – Stappenplan voor Beginners.

Bitcoin ETF Token – Overzicht

We hebben hieronder een overzichtje gemaakt van alle belangrijke eigenschappen van de Bitcoin ETF Token.

Naam CryptocurrencyBitcoin ETF Token
Ticker$BTCETF
Presale Launch Datum5 November 2023
Presale Startprijs$0,0050
Aantal Tokens in Presale8.400.000
Presale Hard Cap$4.956.000

Welke factoren hebben invloed op de Bitcoin ETF Token koers?

Er zijn verschillende factoren die we hebben meegenomen voor onze $BTCETF koers voorspelling. We zullen deze variabelen hieronder met je bespreken.

Spot Bitcoin ETF’s

De spot Bitcoin ETF’s zijn van grote invloed op de munt. Dat is onder andere te zien aan de naam van de Bitcoin ETF Token, maar ook aan de mijlpalen van de munt.

Omdat 3/5 mijlpalen te maken hebben met een soepele uitgave van de spot Bitcoin ETF’s is de $BTCETF koers hier afhankelijk van. Verloopt deze snel, dan zal het waarschijnlijk een flinke pump voor Bitcoin ETF Token betekenen.

Als het tegen zit en de Amerikaanse beurswaakhond besluit een uitspraak over de spot Bitcoin ETF’s nog verder uit te stellen, kan dit resulteren in een grote $BTCETF sell off. Wanneer dit gebeurt, zal het totale aantal tokens alsnog afnemen door de transactie kosten, hierdoor krijgt het de kans om zichzelf te herstellen.

Bitcoin koers

Natuurlijk is de Bitcoin ETF Token afhankelijk van de koers van Bitcoin. Wanneer Bitcoin zijn populariteit verliest, zal dit ook gezichtsverlies voor $BTCETF betekenen.

Gelukkig is Bitcoin de grootste cryptocurrency ter wereld waardoor dit waarschijnlijk nooit zal gebeuren. Ook krijgt Bitcoin nu juist weer meer populariteit nu de Bitcoin koers boven de $35.000 is beland.

$BTCETF staking mechanisme

Het staking mechanisme zal ook een groot deel uitmaken bij het succes van Bitcoin ETF Token. Met de optie tot presale staking waarbij je zeer hoge APY’s kunt halen is dit al een groot succes.

Op dit moment is meer dan de helft van de verkochte tokens al gestaked. De projectontwikkelaars hebben ook aangekondigd dat je een hogere staking reward kunt krijgen wanneer je je tokens voor langere tijd vast zet.

Bitcoin ETF koers verwachting

Het staking mechanisme zal een belangrijke eigenschap zijn voor $BTCETF om op te groeien nadat alle mijlpalen zijn behaald. Hierdoor is het van belang dat deze, net zoals nu, van hoge kwaliteit blijft.

Conclusie – Bitcoin ETF Token koers verwachting

De $BTC presale is een van de top crypto ICO’s van het moment. Uit deze Bitcoin ETF Token koers voorspelling blijkt dat de token een goede toekomst te wachten staat.

Wij verwachten dat de token aan het einde van dit jaar al een goede stijging te wachten staat om vervolgens in 2024 hard door te groeien via de real-life mijlpalen. Uiteindelijk zal de prijs in 2030 een groei van 100x kunnen hebben vergeleken met de beginprijs in de presale.

De presale is op dit moment nog steeds bezig, maar is al uit zijn eerste fase. Als je geïnteresseerd bent in $BTCETF raden we je aan de token zo snel mogelijk te kopen, zodat je de laagst mogelijke prijs kunt bemachtigen.

Disclaimer: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Kan Bitcoin ETF Token de $1,- aantikken?

Wat is de Bitcoin ETF Token koers verwachting voor 2025?

Is de Bitcoin ETF Token een goede investering?


The post Bitcoin ETF Token Koers Verwachting 2023-2030 – Wat gaat $BTCETF doen op de lange termijn? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.