Bitcoin daalt verder richting $60k, nadert “death cross” – kan Bitcoin instorten?

De prijs van Bitcoin blijft dalen en nadert nu de kritieke grens van $ 60.000, wat zorgt voor bezorgdheid onder beleggers.

Een “death cross” nadert, een technisch signaal dat een langere daling zou kunnen voorspellen. Toch blijft de analist van de Crypto Banter’s Kyle Doops Show optimistisch met een bullish bias van 65% tot 70%.

Ondertussen waarschuwt de gerenommeerde analist Peter Brandt voor een mogelijke daling naar $ 48.000 als Bitcoin kritieke steunpunten niet weet vast te houden. Met een kritieke 5-daagse candle close op komst, rijst de vraag: kan Bitcoin instorten?

Kritieke 5-daagse candle sluiting

De analist van de Kyle Doops Show op Crypto Banter zei dat we nog ongeveer 16 uur en 56 minuten hebben tot de huidige 5-daagse candle op de Bitcoin-grafiek sluit. Deze candle zijn cruciaal omdat Bitcoin al 55 dagen probeert boven de $ 69.615 te breken zonder succes. Dit creëert een gespannen situatie waarbij lage volatiliteit binnenkort kan leiden tot een grote beweging—ofwel een sterke stijging of een scherpe daling, mogelijk tot $ 60.000. Als deze kaars sluit boven $ 69.000, is dat zeer bullish. Zo niet, dan kunnen we een diepere daling zien.

Daarnaast is de volatiliteit momenteel erg laag, op 2,43%, wat meestal gebeurt vóór grote prijsschommelingen. In eerdere correcties stegen de prijzen toen de volatiliteit bijna 10% bereikte. Bitcoin corrigeert al 91 dagen, de langste tijd in deze bull run. Als het niet snel herstelt, kan de correctie doorgaan tot in Q3.

Volgens de Elliott Wave-theorie bevindt Bitcoin zich in golf 4, waarschijnlijk rond de $ 56.000. De bevestiging van het einde van golf 4 zou een sluiting boven het hoogtepunt van golf 3 zijn, wat het begin van golf 5 aangeeft, die meestal begint met lage volatiliteit voordat er een grote opwaartse beweging komt. Golf 5 is wanneer het spannend wordt, vooral voor altcoins. Er kunnen meerdere golf 5-cycli binnen de algehele bullmarkt zijn, die kansen bieden om laag te kopen. Daarentegen voorspelt de bekende analist Peter Brandt een mogelijke daling naar $ 48.000

Analist voorspelt daling Bitcoin prijs naar $ 48.000

Crypto-marktexpert Peter Brandt, die ook een doorgewinterde handelaar is met een historie van nauwkeurige voorspellingen, heeft een ernstige waarschuwing afgegeven. In een recente post op het X-platform schetste hij een mogelijk pad voor de daling van Bitcoin.

In een recente X-post deelde Peter Brandt een prijsgrafiek van Bitcoin, waarbij hij $ 65.000 en $ 60.000 als cruciale niveaus voor de nabije toekomst van Bitcoin aanwees. Volgens Brandt kan een daling onder de $ 65.000 de prijs richting $ 60.000 trekken. Omgekeerd kan een duik onder de $ 60.000 het niveau Bitcoin laten dalen naar $ 48.000.

Echter, Brandt zegt dat terwijl dit de meest voor de hand liggende interpretaties zijn, de markt onvoorspelbaar kan zijn. In deze context verklaarde hij:

“Soms werken de meest voor de hand liggende interpretaties van een grafiek uit, maar meestal veranderen de grafieken.”

Kan Bitcoin instorten?

Op dit moment zit de Bitcoin koers vast rond het middenbereik van $ 67.500. Als het boven de $ 73.000 breekt, is dat bullish. Als het niet boven de $ 69.000 kan houden, zien we mogelijk meer kortetermijnhandel binnen dit bereik, mogelijk tot rond de $ 63.000.

Er is bezorgdheid over het vormen van een “death cross”, wat wijst op potentiële bearish druk, tenzij Bitcoin belangrijke niveaus kan heroveren. Als de steun breekt, is het volgende belangrijke bounce-niveau rond $ 63.000 tot $ 64.500.

Terwijl Bitcoin momenteel op een kruispunt staat, is het ook cruciaal om andere kansen binnen de cryptomarkt te verkennen. Deze munten, 99Bitcoins en PlayDoge, zijn momenteel in de presale-fase en bieden investeerders de mogelijkheid om vroeg in te stappen en mogelijk hoge rendementen te realiseren.

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) is een project dat het potentieel heeft om het komende jaar aanzienlijk te groeien. Dit specifieke project is bedoeld om tegemoet te komen aan de verwachte golf van nieuwe investeerders in cryptocurrency. Het e-learningprogramma heeft momenteel meer dan 2 miljoen abonnees en heeft tijdens de presale $ 2,17 miljoen aan inkomsten gegenereerd.

De aanstaande lancering van 99Bitcoins als een programma om te leren verdienen, zal individuen de mogelijkheid bieden om hun kennis over cryptocurrency uit te breiden en tegelijkertijd 99BTC-tokens te verdienen. Bovendien biedt het platform een ​​boeiende en interactieve leerervaring via zijn unieke modules, waardoor het leerproces over cryptocurrency plezierig wordt.

https://x.com/99BitcoinsHQ/status/1800117979759214620

Tijdens de presale is er een mogelijkheid om 99 BTC-tokens te kopen tegen een prijs van $ 0,00109 per token. Het is echter vermeldenswaard dat de prijs van deze munten dinsdagochtend zal stijgen naar $ 0,00110. Bovendien kunnen deelnemers aan de voorverkoop ook genieten van royale gokbeloningen, waarbij het huidige rendement op jaarbasis 777% bedraagt. Dit zal resulteren in een aanzienlijke toename van het aantal tokens dat beschikbaar is voor aankoop nadat de voorverkoopperiode is afgelopen.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

PlayDoge (PLAY)

PlayDoge is een opkomend Play-to-Earn-spel met het oorspronkelijke token PLAY als in-game valuta. Het token ging twee weken geleden in de presale en heeft al maar liefst $ 4,32 miljoen voor het project opgehaald.

Met PlayDoge kun je je eigen virtuele Shiba Inu verzorgen en er 8-bit arcadespellen mee spelen. Door goed voor je huisdieren te zorgen, het spel te spelen en hoge scores te behalen, verdien je geweldige beloningen in de vorm van PLAY-tokens, die je in het spel kunt gebruiken, verkopen voor contant geld of inzetten om een ​​passief inkomen te verdienen.

PlayDoge presale pagina

Momenteel kun je PLAY nog kopen voor $ 0,00508 per stuk. Deze prijs wordt namelijk over twee dagen verhoogd naar $ 0,00509. U kunt uw tokens staken tijdens de presale en momenteel tot 194% rendement op jaarbasis verdienen. Eenmaal gelanceerd, kan PLAY meer waard zijn en kunt u het met potentiële winst verkopen.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Bitcoin daalt verder richting $60k, nadert “death cross” – kan Bitcoin instorten? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.