Bitcoin Achtbaan: Waarom Deze Top Trader een Wilde Rit naar $36,500 Voorspelt

Bitcoin heeft onlangs de grens van $47.000 overschreden. Deze stijging wordt door CrypNuevo, een professionele handelaar, gezien als slechts de eerste fase van een uitgebreidere voorspelling. Hij suggereert dat bitcoin mogelijk onder de $40.000 kan dalen als bepaalde voorwaarden voor een verkoopgolf worden voldaan. In dit artikel nemen we de analyse van CrypNuevo verder onder de loep.

Bitcoin analyse van CrypNuevo

CrypNuevo had deze bullish rally naar $48.000 nauwkeurig voorspeld en aangegeven dat het nodig was voor bitcoin om lagere prijspunten te zoeken in maart. Volgens zijn analyse zou bitcoin, als de huidige trends aanhouden, kunnen dalen naar het gebied van $36.500. Het is in deze zone dat bitcoin aanzienlijke ondersteuning zou vinden, wat mogelijk leidt tot een onmiddellijke stijging naar boven.

Voordat een eventuele daling plaatsvindt, verwacht CrypNuevo echter dat bitcoin zou kunnen stijgen naar een piek dicht bij $49.000. Dit zou een consolidatieperiode van ongeveer $47.000 vereisen gedurende het weekend.

Invalideringspunten van CrypNuevo

CrypNuevo heeft specifieke invalideringspunten voor deze verwachte verkoopgolf laten zien in een YouTube video van 9 februari. Hij merkt op dat als bitcoin de drempel van $50.000 overschrijdt met aanzienlijk volume, de verkoopvoorspelling naar $36.500 als ongeldig wordt beschouwd. Het overschrijden van deze mark kan leiden tot een snelle stijging naar $60.000.

“Bij het handelen gaat het allemaal om waarschijnlijkheden. Ik neig naar deze uitkomst, maar ik blijf flexibel en reageer op wat de grafieken onthullen,” legt CrypNuevo uit.

Bitcoin spot ETF’s en de aanstaande halvering

Bovendien kunnen externe factoren zoals de introductie van bitcoin spot ETF’s en de aanstaande halvering van de beloning voor miners in april een significante impact hebben op de koers van bitcoin, wat de kans op de eerder voorspelde verkoopgolf kan verminderen of zelfs volledig kan wegnemen. Deze gebeurtenissen worden in de cryptoge meenschap breed beschouwd als positieve indicatoren die de vraag naar bitcoin kunnen verhogen en daarmee de prijs kunnen opdrijven.


The post Bitcoin Achtbaan: Waarom Deze Top Trader een Wilde Rit naar $36,500 Voorspelt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.