Binance komt klanten tegemoet met $4,4 miljard aan verkeerd gestorte fondsen

Binance heeft succesvol $4,4 miljard aan digitale activa teruggehaald voor gebruikers die fouten maakten bij hun stortingen. Dit volgt na de goedkeuring van een schikking van $4,3 miljard met het Amerikaanse Ministerie van Justitie. Dat meldt het bedrijf op haar blog.

De terugwinning volgt op een periode waarin gebruikers door diverse fouten hun crypto niet op hun accounts zagen verschijnen. Dit gebeurde na onjuiste walletadressen en compatibiliteitsproblemen. Ondertussen heeft Binance een boete en regelgevingsproblemen ondervonden, inclusief recente kwesties in Nigeria en een vertrek uit Nederland.

Binance in Nederland

Binance heeft besloten de Nederlandse markt te verlaten vanwege een conflict met De Nederlandsche Bank (DNB) over een vereiste registratie. Nederlandse klanten hadden tot juli 2023 de tijd om hun tegoeden en uitstaande leningen van het platform op te nemen. Na deze datum zijn aankopen, transacties en stortingen via Binance in Nederland niet meer mogelijk. Binance kreeg eerder een boete van DNB omdat het cryptodiensten aanbood zonder de benodigde registratie​


The post Binance komt klanten tegemoet met $4,4 miljard aan verkeerd gestorte fondsen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.