Beste Cryptomunten Korte Termijn om in te investeren in 2023

Investeren in crypto staat bij velen bekend als een markt waar je extreme rendementen kunt behalen op de korte termijn. De cryptomarkt is dan ook zeer volatiel en de koersen kunnen als geen ander exploderen.

Maar welke tokens zijn daar geschikt voor? Dat bespreken we in dit artikel over de beste cryptomunten voor de korte termijn in 2023.

De top 11 Beste Cryptomunten Korte Termijn 

 1. Bitcoin ETF – De beste crypto voor de korte termijn met het oog op de toekomst van Bitcoin ETF’s die op de markt komen. Je kunt gemakkelijk passief inkomen verdienen door de coin te staken.
 2. Bitcoin Minetrix – Het minen van Bitcoin (BTC) tokens was nog nooit zo eenvoudig. Door middel van het staken van Bitcoin Minetrix tokens ontvang je cloud mining credits waarmee je eenvoudig Bitcoin kan minen, zonder geld, kennis of apparatuur.
 3. WSMEen van de beste crypto’s korte termijn door zeer interessante doelstellingen van het project. Wall Street Memes wil jou namelijk rijk maken door deze token aan te bieden.
 4. Launchpad XYZUniek platform dat een zeer grote rol kan gaan spelen in de overgang van Web2 naar Web3. Launchpad zorgt namelijk voor een toegankelijke en inzichtelijke manier voor iedereen die deze stap nog moet maken.
 5. yPredictIdeaal platform voor het analyseren van nieuwe crypto parels. Door middel van technische en sociale analyse, met behulp van AI, kun jij nieuwe veelbelovende cryptomunten vinden.
 6. THORChain – Interessant crypto project dat al veel heel heeft laten zien in het verleden. Door hernieuwde interesse en meer stakers op het netwerk heeft deze token een bijna 100% groei meegemaakt in de afgelopen tijd.
 7. Ripple – Het bekende crypto netwerk dat in de toekomst een geduchte concurrent van het SWIFT banksysteem moet worden. Het team blijft onverminderd hard werken om dit voor elkaar te krijgen, maar op de korte termijn liggen er ook al kansen.
 8. Solana – Vergelijkbaar netwerk als Ripple, alleen werkt het efficiënter en kan het meer transacties per seconde verwerken. Toch is de koers volatieler gebleken in het verleden. Bij een volgende bull run biedt dit echter weer kansen.
 9. Polygon – Uitstekend netwerk dat zeer interessant kan zijn voor korte termijn beleggers. In deze token wordt dagelijks nog zeer veel getrade. Er is dus genoeg ruimte om te profiteren van koersbewegingen.
 10. Polkadot – Een netwerk van hoogstaande technologie waarmee Polkadot ervoor zorgt dat cross-chain uitwisselingen vlekkeloos verlopen. Op dit moment kun je deze token zeer voordelig kopen en zo maximaal profiteren van een volgende bull run.
 11. Ethereum – Het grote en bekende Ethereum heeft de afgelopen jaren veel gewerkt aan de efficiëntie. Op deze manier wil Ethereum concurrentie aangaan met de snelheden van bijvoorbeeld Solana en Ripple. Kan Ethereum ze voor blijven?

 

De Top 11 Beste Crypto Korte Termijn van 2023 Beoordeeld

Dan is het nu de hoogste tijd om de beste crypto voor de korte termijn uitgebreid te bespreken. In deze sectie zullen we daarom de beste korte termijn crypto onder meer beoordelen aan de hand van de potentie die het de komende tijd heeft, de use cases en de hype rondom het project.

1. Bitcoin ETF (BTCETF) – De beste coin voor de korte termijn met het oog op de toekomst van Bitcoin ETF’s die op de markt komen

De beste nieuwe token voor de korte termijn is Bitcoin ETF ($BTCETF). Deze token heeft zeer goede bouwstenen en heeft het oog op de toekomst van Bitcoin ETF’s die op de markt komen.

Misschien heb je het al gehoord, waar Bitcoin ETF’s eerder verboden waren, heeft de SEC nu Bitcoin future ETF’s goedgekeurd op de markt. Enkele ondernemingen hebben de SEC gevraagd ook spot Bitcoin ETF’s goed te keuren op de markt.

Wanneer de SEC deze Bitcoin ETF’s goedkeurt, opent zich een gat in de markt. Er wordt verwacht dat de Bitcoin ETF markt miljarden euro’s waard gaat zijn.

De nieuwe presale token Bitcoin ETF speelt slim in op deze ontwikkelingen en heeft een speculatieve en ondersteunende token ontwikkeld. De bedenkers van het project hebben enkele mijlpalen vastgesteld in hun roadmap.

Bitcoin ETF roadmap

Bij het behalen van elk van de mijlpalen zullen de ontwikkelaars 5% van de tokens burnen. Uiteindelijk komt dit neer op 25% van de oorspronkelijke voorraad. Ook zullen zee de transactiebelasting verlagen wanneer een nieuwe mijlpaal is bereikt. De token burns en het verlagen van de transactiebelasting zal zorgen voor vertrouwen onder holders en hierdoor zal de verkoopdruk worden verlaagd.

De Bitcoin ETF token heeft zeer goede bouwstenen. Holders kunnen passief inkomen verdienen door de token te staken. Voor stakers wordt 25% van de token voorraad gebruikt om uit te geven aan hen als beloning.

Bitcoin ETF kopen en staken

De $BTCETF token is op het moment goedkoop aan te schaffen tijdens de presale. Deze presale heeft meerdere fases en bij het bereiken van een nieuwe fase zal de prijs worden verhoogd. Wacht dus niet te lang en schaf de token tijdens een van de vroege fases aan, zodat je de token met de meeste winst kan verkopen zodra de coin gelist wordt op de exchanges.

Totale voorraad2.100.000.000
BlockchainEthereum
Presale aanbod40% (840.000.000)
Staking25% (525.000.000)
Burn25% (525.000.000)
Token prijs$0,005
Initiële market cap$12.390.000

 

2. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Nieuwe token die het gemakkelijk maakt voor iedereen om Bitcoin tokens te minen

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) is een nieuwe crypto op de markt die een geheel nieuw systeem heeft ontwikkeld waarmee iedereen gemakkelijk Bitcoin (BTC) tokens kan minen.

Het project heeft het Stake-to-Mine principe ontwikkeld. Met Bitcoin Minetrix heb je geen dure apparatuur, veel kennis of veel geld meer nodig en kun je Bitcoin minen zonder problemen.

Voorheen was het vrijwel onmogelijk om Bitcoin tokens te minen, helemaal wanneer je hier geen kennis van had, geen geld voor had en geen grote ruimtes ter beschikking had.

Het was vaak alleen mogelijk voor grote ondernemingen met veel geld. De nieuwe token Bitcoin Minetrix maakt hier verandering in.

Bitcoin Minetrix
Bitcoin Minetrix maakt het mogelijk Bitcoin te minen door middel van cloud mining credits. Deze credits ontvang je door de $BTCMTX tokens te staken. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een wallet die je met Ethereum kunt koppelen.

Via het dasboard van Bitcoin Minetrix kun je eenvoudig zien hoeveel tokens je hebt gestaked en hoeveel cloud mining credits je al hebt verdiend.

Van het totaal aantal tokens zal 42,5% gebruikt worden voor het financieren van het minen van tokens. 35% zal gebruikt worden voor het uitvoeren van marketingactiviteiten en 15% zal gebruikt worden voor beloningen. 7,5% zal gebruikt worden om uit te geven aan stakers als beloning.

De token is te kopen tijdens de presale. Hier kun je de tokens goedkoop aanschaffen. Er is wel een beperkte voorraad beschikbaar tijdens de presale, wacht dus niet totdat de presale is afgelopen en de tokens stijgen in waarde.

Presale startdatum26 September 2023
BetaalmethodenETH, USDT, BNB of bankpas
ChainEthereum
Totale voorraad4.000.000.000
Hard cap$3.080.000
Presale prijs$0,011

 

3. Wall Street Memes (WSM) – Nieuwe token met zeer interessante bouwstenen en actieve community

Wij hebben de token van Wall Street Memes beoordeeld als de beste crypto korte termijn van 2023. Dat heeft alles te maken met de doelstellingen van het project en de goede fundamenten die het team gelegd heeft om die doelen te behalen. Investeerders die op zoek zijn naar een veelbelovende korte termijn crypto doen zich er dus goed aan om naar deze token te kijken.

Eerst even wat meer context over Wall Street Memes, want dit project kent namelijk al een langere geschiedenis. Wall Street Memes is ontstaan in 2019 en is een voortvloeisel van de GameStop beweging. Deze beweging wilde kleine investeerders de kans bieden om hoge rendementen te behalen op de beurzen, wat zeker gelukt is met de explosieve groei van het Gamestop aandeel.

Wall Street Memes

Dit is ook de insteek van de token van Wall Street Memes, $WSM token. Dit is een meme token die ook kleine investeerders de kans biedt om hoge winsten te behalen. En daar is een meme coin de ideale token voor. Dit hebben tokens zoals Dogecoin en Pepe niet lang geleden al bewezen.

Ook Wall Street Memes heeft de potentie om deze tokens achterna te gaan. In de eerste plaats beschikt Wall Street Memes over een zeer groot publiek. In totaal kunnen ze via hun socialmediakanalen meer dan 1 miljoen volgers bereiken. Daarnaast hebben ze via X, voorheen Twitter, meermaals contact gehad met Elon Musk.

WSM token

Het team weet al hoe ze crypto projecten tot een succes moeten laten brengen. In 2021 verkochten ze namelijk een gehele NFT collectie, de Wall St Bulls, binnen 34 minuten uit.

Op dit moment gebeurt hetzelfde met de $WSM presale, want binnen twee maanden hebben ze al meer dan $25 miljoen opgehaald. Met dit bedrag kunnen ze listings bij Tier 1 exchange garanderen, wat extra koersstijgingen kan opleveren.

Daarnaast zijn de tokenomics volledig ten faveure van de community opgesteld. Zo is 50% van de total supply gereserveerd voor de presale, 20% voor DEX en CEX liquidity en 30% zal gebruikt worden voor community beloningen en marketing.

Wees er snel bij en verzeker je van deze korte termijn crypto met veel potentie. Je hebt nog een paar weken om $WSM tokens aan te schaffen tegen een prijs van $ 0,0337 via de Wall Street Memes presale.

Hard Cap$30,577,000
Total Supply2,000,000,000
Token TypeERC-20
BlockchainEthereum Network
Minimale aankoop100 $WSM tokens
BetaalmethodenUSDT, ETH, BNB, creditcard
Te Koop Tot26-9-2023

 

4. Launchpad XYZ (LPX) – Korte Termijn Investeren via een Crypto Web3 Project

Launchpad is een zeer interessante crypto voor de korte termijn die ook veel potentie biedt op de lange termijn. Het team achter Launchpad is namelijk een platform aan het ontwikkelen dat een schakel moet vormen in de overgang van Web2 naar Web3. Hiermee willen ze voor het grote publiek een poort vormen naar het nieuwe Web3 waarbij nieuwe gebruikers op een laagdrempelige manier toegang kunnen krijgen tot het nieuwe internet.

De potentie van Launchpad is voornamelijk gebaseerd op de toegenomen interesse in Web 3 en de vraag naar manieren om Web3 te introduceren. En daar zit juist de ruimte voor deze korte termijn crypto, want er is nog maar een relatief klein aantal gebruikers dat actief is op Web3. Het overgrote deel moet namelijk nog overstappen vanaf Web2.

Launchpad XYZ

Hoe wil Launchpad precies Web3 introduceren aan nieuwe gebruikers? Op het platform kun je nieuwe Web3 projecten ontdekken, waaronder nieuwe crypto projecten. Het kan echter een wirwar zijn van informatie, zoals verschillende exchanges, protocollen, dApps en functies. 

Op het platform van Launchpad worden deze projecten allemaal inzichtelijk gemaakt. Je kunt namelijk alles op het platform vinden. Zo is er een gedecentraliseerde exchange, web3 crypto wallet, NFT marketplace, AI zoekfunctie, metaverse bibliotheek en een hub voor het ontdekken van nieuwe presales. Er zijn dus genoeg functies op je weg te vinden binnen Web3. 

Daarbij kan een unieke functie je helpen om de beste projecten te filteren.  Dit doet Launchpad door middel van het Launchpad Quotient. Via deze score krijg je een indruk van de potentie van een project. Zo krijg jij in een oogopslag de beste cryptomunten korte termijn of lange termijn voor je uitgestreken.

LPX token

De native token op het platform is $LPX. Deze token dient op het platform als betaalmiddel. Dus bij een hoger gebruik van het platform zal er op organische wijze meer vraag ontstaan naar deze token. Dit heeft op zijn beurt weer positieve effecten op de $LPX koers.

Op dit moment kun je nog optimaal profiteren van deze positieve crypto verwachting korte termijn, want er is nu nog een presale aan de gang van $LPX token. Via Launchpad kun je $LPX tokens kopen met ETH, USDT of creditcard.

Start Presale26 april 2023
BlockchainEthereum
Hard Cap$12.500.000
BetaalmethodenUSDT, ETH, BNB creditcard
Minimale investering100 LPX
Maximale InvesteringGeen

 

5. (YPRED) – Beste Crypto Korte Termijn met Unieke AI Functies

yPredict is het ideale platform om via de beste crypto korte termijn je doelen te realiseren. Op het platform van yPredict kun je namelijk op een zeer unieke wijze analyses uitvoeren op veelbelovende cryptomunten.

Door de enorm gegroeide en aanhoudende populariteit van de cryptomarkt is het aanbod cryptomunten ook sterk toegenomen. Het is daardoor haast onmogelijk voor (beginnende) traders om de juiste tokens te analyseren. Daar heb je simpelweg de tijd niet voor. En voor dat probleem biedt yPredict een oplossing.

yPredict

Via het platform van yPredict kun je gebruik maken van geavanceerde AI technologie, die jou in staat stelt om een zeer groot aantal van de beste cryptomunten korte termijn te analyseren. Deze technologie maakt ook gebruik van machine learning functionaliteiten, zodat het systeem in de toekomst alleen maar efficiënter wordt. 

Door middel van de AI van yPredict kun je uitvoerige technische en ‘sociale’ analyses uitvoeren. Aan de ene kant kun je AI dus loslaten met berekeningen en modellen laten maken. Aan de andere kant kun je de AI echter ook het sentiment op sociale media laten analyseren. Dit kan zeer lucratief zijn, want voor veel crypto’s begint hype op social media. Door de AI deze hype te laten zoeken, kun jij meeliften op de koersstijgingen die ontstaan zijn door de hype.

Het platform is voor iedereen toegankelijk doordat een aantal functies gratis toegankelijk zijn. Wil je echter van alle functionaliteiten gebruikmaken? Dan is het van belang om een abonnement af te sluiten (active of pro), die je alleen kunt betalen met de native token $YPRED.

YPRED token

Zodoende is er dus een duidelijke use case voor $YPRED die kan zorgen voor een organische vraag naar de token. Later zullen er nog meerdere functies bijkomen, zoals beloningssystemen voor de leden van yPredict. 

Verzeker je nu van een goedkoop abonnement bij yPredict, tevens een van de beste cryptomunten korte termijn, via de presale van yPredict. Na het aflopen van deze presale zal $YPRED token gelist worden aan de BitMart exchange. Vandaf dan is de token echter vrij verhandelbaar en kan je zomaar veel meer betalen voor $YPRED.

Begin PresaleQ1 2023
BlockchainPolygon
Hard Cap$ 6.500.000
BetaalmethodenETH, USDT, MATIC, BNB en creditcard
Minimale investering200 YPRED
Maximale investeringGeen

 

6. THORChain (RUNE) – Een van de Beste Korte Termijn Crypto met Goede Recente Prestaties

THORChain behoort momenteel ook tot de beste cryptomunten voor de korte termijn. Dit komt door de recente prestaties van $RUNE token, de crypto van THORChain. De afgelopen maand is de $RUNE koers namelijk met meer dan 80% gestegen. De koers steeg van € 0,85 in juli naar € 1,70 aan het einde van augustus. Wat heeft THORChain nog meer in petto voor ons?

Laten we eerst wat meer bespreken over de achtergrond van THORChain. Het mainnet van THORChain werd in januari 2021 gelanceerd. Via dit netwerk is het mogelijk om cryptomunten van verschillende netwerken met elkaar uit te wisselen. Op dit netwerk fungeert $RUNE als betaalmiddel voor bijvoorbeeld transactiekosten.

THORChain

Verder is THORChain echt een community token. Zo worden alle opbrengsten van het netwerk besteed aan de community en gaat er geen overgroot deel van de opbrengsten naar de oprichters van het netwerk. Dit helpt mee aan de betrouwbaarheid van de token.

De afgelopen maand is $RUNE dus enorm in waarde toegenomen, maar waar kwam dit precies door? Op het platform van RUNE zijn een aantal staking pools. Bij een hoger aantal RUNE tokens in deze pool zijn er meer tokens vastgezet als onderpand. Dit zorgt voor een verminderd aanbod en een hogere koers.

Op een gegeven moment kregen steeds meer beleggers lucht van de koersstijging van $RUNE. Als gevolg hiervan was er een sneeuwbaleffect, dat op zijn beurt nog meer beleggers aantrok. Op dit moment is de $RUNE koers weer iets afgekoeld, maar het zou zomaar even een oplaadperiode kunnen zijn voor een echte explosieve koers.

 

7. Ripple (XRP) – Unieke Use Case en zeer Positieve Crypto Verwachting Korte Termijn

$XRP is een uiterst interessante coin die zowel op de lange als de korte termijn interessant kan zijn. Deze token is op de lange termijn interessant omdat het netwerk het wereldwijde betalingssysteem mogelijk kan overnemen. 

Deze korte termijn crypto is in 2014 ontwikkeld door het bedrijf Ripple. Sindsdien staat $XRP binnen de crypto wereld vooral bekend als Ripple. Lange tijd heeft de Ripple koers weinig laten zien, maar in 2018 steeg de populariteit naar grote hoogte. Investeerders waren vooral enthousiast over de mogelijke rol die Ripple kon gaan spelen in het betalingsnetwerk.

XRP

Het netwerk van Ripple zorgt voor een zeer efficiënte en veilige betaalmethode over de hele wereld. Er kunnen 1500 transacties per seconde worden verwerkt op het netwerk. Banken kunnen hierdoor via het Ripple netwerk tegen zeer lage kosten tegoeden over de hele wereld. En dat kan een stuk efficiënter dan het huidige SWIFT systeem.

Op de korte termijn blijkt Ripple erg volatiel. Hierdoor kun je snel hogere rendementen verdienen door het nieuws rondom Ripple goed in de gaten te houden. Zo laat de Ripple koers van het afgelopen jaar zien dat de koers soms vrijwel direct met € 0,10 tot € 0,30 kan stijgen. 

 

8. Solana (SOL) – Snel betalingsnetwerk en een van de beste cryptomunten korte termijn

Het netwerk van Solana is zeer vergelijkbaar met Polygon. In de kern is het een betalingsnetwerk dat een oplossing moet vormen voor het ‘trage’ Ethereum netwerk. Net als Polygon heeft Solana een zeer snel netwerk weten te ontwikkelen. Op dit netwerk kunnen maar liefst 50.000 transacties per seconde worden verwerkt.

In het verleden heeft de SOL koers een extreme stijging meegemaakt. Zo steeg de Solana koers in 2021 van €1,30 in januari naar €216,11 in november van dat jaar. Deze extreme stijging vond plaats tijdens de extreme bull runs van 2021. Sindsdien is de SOL koers flink gedaald en lijdt de koers flink onder de crypto winter.

Solana

Het afgelopen jaar schommelt de koers namelijk rond de €20. Toch lijkt alles erop te wijzen dat het een slapende reus is. Het project heeft namelijk nog steeds veel potentie als betalingsnetwerk, omdat het een stuk sneller werkt als Polygon en Ethereum. 

Wellicht kan de volgende Bitcoin halving weer een crypto bull run opleveren. In dat geval kun je op de korte termijn zeker deze crypto in de gaten houden. Het verleden heeft al uitgewezen dat deze koers heel veel meer waard kan worden binnen een kort tijdsbestek.

 

9. Polygon (MATIC) – Interessante Crypto Korte Termijn en Ethereum Alternatief

Polygon is een zeer bijzondere cryptomunt. Het netwerk is namelijk vergelijkbaar met Ethereum en is een zeer interessant alternatief. De drukte op het Ethereum netwerk is vaak zeer hoog en de schaalbaarheid kan een stuk beter. Hierdoor kunnen de gas fees soms erg hoog worden op het verkeerde moment.

De oplossing voor de drukte op het Ethereum netwerk is Polygon met de native token $MATIC. Op het Polygon netwerk kunnen transacties namelijk een stuk efficiënter doorgevoerd worden. Het netwerk is een stuk sneller en schaalbaarder. Hierdoor kunnen de gas fees een stuk lager gehouden worden.

Polygon

Naast het eigen netwerk kun je ook NFTs kopen met $MATIC. Zo kun je op de grootste NFT marktplaats ter wereld, OpenSea, betalen met $MATIC. Ook op dit gebied toont $MATIC veel gelijkenissen met Ethereum, want Ethereum is ook een populaire valuta om NFTs mee te kopen.

De koers van Polygon ligt momenteel rond de € 0,55. Dit is relatief laag met voorgaande prestaties. Ook ligt de koers een heel stuk lager dan Ethereum. Er is daarom nog veel ruimte voor de token om te groeien. Daardoor is dit een van de beste cryptomunten korte termijn door het aantrekken van de crypto en NFT markt met de aanstaande Bitcoin halving.

 

10. Polkadot (DOT) – Een van de Beste Crypto Korte Termijn voor Cross Chain Overdracht

Via het netwerk van Polkadot kun je coins en gegevens van andere blockchains gemakkelijk aan elkaar overdragen. Hierdoor zorgt Polkadot voor efficiënte interoperabiliteit tussen verschillende netwerken en beter met elkaar kunnen samenwerken. 

De native token van dit netwerk is DOT en die heeft op het netwerk drie belangrijke functies. Voor een goede werking en beveiliging van het netwerk kunnen holders DOT tokens staken. Hiervoor ontvangen zij een vergoeding. Daarnaast is DOT belangrijk in het onderhoud van de Parachains die gekoppeld worden aan de Polkadot Relay Chain. Dit is nodig om betalingen te kunnen verwerken op het netwerk.

Polkadot

De Polkadot koers heeft eveneens enorme stijgingen doorgemaakt tijdens de bull runs van 2020 en 2021. Met het ingaan van de crypto winter aan het einde van 2021 nam de koers flink af. Tot nu is de koers aan het schommelen rond de €4. Het ATH ligt op €46,-, dus er is een zeer grote groei mogelijk op de korte termijn.

 

11. Ethereum (ETH) – Wereldwijd bekende munt met toegenomen efficiëntie zorgt voor interessante korte termijn crypto

Ethereum is de grootste en bekendste cryptomunt in onze top 11 beste cryptomunten korte termijn. Het Ethereum netwerk is een blockchain waarop betalingen en gegevens verstuurd kunnen worden. Ook is het netwerk de plek voor het ontwikkelen van dApps.

Al deze functionaliteiten hebben al een enorm aantal gebruikers naar het platform getrokken. Hoe meer gebruikers op het platform, des te hoger is de vraag naar Ethereum. Dit heeft op zijn beurt weer positieve gevolgen voor de Ethereum koers.

Ethereum

In het verleden werd Ethereum verweten dat het een veel te hoog energieverbruik had, op sommige momenten extreme gas fees en erg traag kon werken. Deze problemen zijn allemaal opgelost in de afgelopen twee jaar. Hierdoor is Ethereum een stuk efficiënter geworden en is het project helemaal klaar voor de volgende bull run.

De verwachting dat er weer een volgende bull run kan ontstaan tijdens de aankomende Bitcoin halving is al vaker voorgekomen in dit artikel. In dat geval kun je heel goed Ethereum in je portfolio hebben. De vorige bull runs hebben laten zien wat de Ethereum koers kan doen op de korte termijn. Met alle verbeterde functionaliteiten kan de volgende bull run, ondanks de toegenomen concurrentie, weer zeer mooie dingen laten zien.

 

Korte Termijn Crypto VS Lange Termijn Crypto

Investeren in korte termijn crypto of lange termijn crypto zijn zeer verschillende strategieën. Het is belangrijk dat je alle voor- en nadelen weet van de strategieën voordat je eraan begint. Ook is het van tevoren handig om van tevoren je bepaalde doelen op te stellen met wat je wil bereiken met je beleggingen.

Investeren in korte termijn crypto staat meer bekend als traden. Je houdt posities over het algemeen voor een korte periode vast en verkoopt ze tegen een mooi rendement.

Daartegenover staat lange termijn crypto investeringen. Dit staat binnen de crypto wereld bekend als ‘hodlen’. Hierbij houd je de belegging voor een langere periode aan omdat je vertrouwen hebt dat de token op lange termijn stevig zal groeien.

Voor- en nadelen van Traden

In de lijst hieronder vind je een aantal voordelen van het traden in korte termijn crypto:

 • De cryptomarkt is erg volatiel. Je kan op de korte termijn winsten maken van de vele koersbewegingen. Deze kun je verzilveren en weer herinvesteren, waardoor je rendementen kunt opbouwen als een rollende sneeuwbal.
 • Je kunt ook geld verdienen met crypto in een bear market. Tijdens een bear market zijn de koersen flink en constant aan het dalen. Door middel van traden kun je toch nog mooie rendementen behalen, omdat je kan switchen naar bepaalde projecten die wel stijgende koersen laten zien.
 • Aan de andere kant moet je echter wel actief bezig zijn met je beleggingen. Dit kost veel tijd en naast je baan of studie heb je daar eigenlijk te weinig tijd voor.
 • Daarnaast moet je veel verstand hebben van technische analyses en altijd up to date blijven van de laatste ontwikkelingen op de markt en van technologieën. 

Voor- en nadelen Hodlen

Ook voor de optie van Hodlen zijn er een aantal voor- en nadelen, die je in de lijst hieronder kunt vinden:

 • Met lange termijn crypto kun je een aantal projecten uitvoerig onderzoeken, investeren en vervolgens achterover leunen. Je weet immers dat je toch niet snel weer gaat verkopen. Dit zorgt voor wat extra rust in je hoofd en voorkomt slapeloze nachten.
 • Je hoeft niet constant de markt in de gaten te houden. Zodoende houd je veel tijd over om andere dingen te doen. Het enige dat je in de gaten moet houden zijn de ontwikkelingen rondom het project waarin je geïnvesteerd hebt en of het tijd is om te verkopen.
 • Toch kan het lang duren voordat je resultaten kunt zien.
 • Veel projecten in de crypto wereld zijn daarbij vrij risicovol. Het is maar de vraag of ze een succes gaan worden. Een lange termijn strategie kan in dat geval veel roet in het eten gooien als je niet goed genoeg onderzoek gedaan hebt naar een project of domme pech krijgt.

 

Hoe vind je de Beste Crypto Korte Termijn?

In de voorgaande sectie is naar voren gekomen dat je goed onderzoek moet doen bij het investeren in crypto. Dit geldt zowel bij de beste crypto korte termijn als crypto voor de lange termijn. Hieronder bespreken we een aantal belangrijke punten waar je op kunt letten bij het investeren in de beste cryptomunten korte termijn.

Use Cases

Een belangrijk aspect zijn de use cases, ook wel het daadwerkelijk nut van de crypto. Een use case geeft namelijk aan wat je precies met een crypto kan en hoe er een organische vraag gegarandeerd blijft.

Goede use cases kunnen het succes van een project garanderen. Het is daarom zeer belangrijk om de use cases van een korte termijn crypto te beoordelen.

Hype

Veel explosieve koersen binnen de crypto wereld zijn ontstaan door hype. Voorbeelden hiervan zijn Dogecoin en Pepe. Deze hype ontstaat vaak op social media en vervolgens trekt het een enorm aantal beleggers aan die willen profiteren van de stijgende koersen.

Houdt als trader dus goed de socials in de gaten en onderzoek waar hype ontstaat. Wij raden ook aan om goed te blijven kijken naar Bitcoin ETF, Bitcoin Minetrix en Wall Street Memes, want zij hebben in hun doelstellingen opgenomen om zoveel mogelijk hype te creëren die moeten zorgen voor explosief stijgende koersen.

Presale

Kijk daarnaast goed uit naar interessante presale. In onze top 11 beste cryptomunten korte termijn hebben we ook een aantal van deze presale crypto opgenomen.

Via een presale kun je namelijk tegen zeer voordelige tarieven veelbelovende crypto kopen. Na het aflopen van de presale wordt een crypto gelist aan een exchange. De interesse in een nieuwe token bij een exchange zorgt vaak voor een sterk stijgende koers. Het is dus zeer interessant om presale crypto in de gaten te houden.

Het Team

Het is altijd raadzaam om het team achter een project te controleren. Zijn deze bijvoorbeeld niet bekend? Dan is het raadzaam om voorzichtig te zijn. Doe vooral goed onderzoek naar de rest van het project en kijk wat andere mensen erover zeggen.

Zijn ze wel bekend? Kijk dan goed uit welke mensen het team bestaat en welke ervaring ze hebben. Het team achter de beste crypto korte termijn van 2023 is namelijk zeer ervaren en hebben in het verleden al een NFT collectie succesvol weten te verkopen. Zij kunnen dus daadwerkelijk daad bij het woord voegen.

Conclusie – Beste Cryptomunten Korte Termijn

In deze gids zijn we voor jou op zoek gegaan naar de beste crypto voor de korte termijn. We hebben een top 11 beste cryptomunten van 2023 opgesteld en zijn tot de conclusie gekomen dat Bitcoin ETF de beste korte termijn crypto is om in te investeren.

Bitcoin ETF heeft namelijk het doel om iedere belegger de kans te bieden rijk te worden. Dit willen zij doen door veel hype te creëren rondom het project en hopelijk de aandacht te trekken van traders. Met de goede bouwstenen, het staking mechanisme en het feit dat ze de ontwikkelingen rondom Bitcoin ETF’s die op de markt komen nauw volgen, kan deze coin zeker een van de beste coins om in te investeren worden.

 

Veelgestelde vragen over de Beste Crypto Korte Termijn

In welke crypto investeren korte termijn?

Wat is de beste crypto korte termijn?

Wat is korte termijn crypto beter dan lange termijn crypto?


The post Beste Cryptomunten Korte Termijn om in te investeren in 2023 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.