Bekende vs. Onbekende Crypto’s: Wat is de Beste Crypto Investering voor 2024 – 5 Meest Veelbelovende Crypto Presales

2024 staat voor de deur waarmee 2023, een bullish jaar voor crypto, ten einde komt. De totale marktkapitalisatie is sinds het begin van het jaar meer dan verdubbeld, van $800 miljard naar $1,64 biljoen.

Investeerders kijken dan ook reikhalzend uit naar het 2024, dat volgens veel crypto fanaten een voorspoedig jaar belooft te worden met de volgende Bitcoin halving en de ogenschijnlijke goedkeuring van Bitcoin spot ETF’s op het programma.

Historisch gezien vindt er namelijk altijd een bull run plaats na een Bitcoin halving, waarvan zowel Bitcoin als altcoins kunnen profiteren. Bij de goedkeuring van spot Bitcoin ETF’s worden ook significante stijgingen verwacht vanwege de toestroom van institutionele investeringen.

Bekende Crypto Presteerden Afgelopen Jaar Indrukwekkend

Een van de grootste stijgers van 2023 was Bitcoin. Sinds het begin van het jaar steeg ’s werelds populairste cryptomet bijna 155%. De voornaamste redenen hiervoor waren de afnemende rentestijgingen aangekondigd door de SEC en het instorten van verschillende banken in de Verenigde Staten, die leidde tot hernieuwd vertrouwen in maart na een bearish 2022.

Vervolgens consolideerde de koers rondom de $30k voordat Bitcoin in oktober wederom rallyde nadat Grayscale de rechtszaak won tegen de SEC voor de spot Bitcoin ETF aanvraag. Sindsdien is de hype rondom de goedkeuring enorm toegenomen, wat terug te zien is in de koers die naar een huidige waarde van $42.113 is gestegen.

Bitcoin koers

Ook Ethereum is enorm gestegen dit jaar. Sinds het begin van het jaar is deze tweede grootste cryptomunt op basis van marktkapitalisatie met 94% gestegen. Het smart contract netwerk werd steeds meer gebruikt door ontwikkelaars voor nieuwe projecten, waardoor het gebruik van de munt toenam en de koers als gevolg steeg.

Ripple liefhebbers hebben tevens ook kunnen genieten van een winstgevend 2023. De altcoin is met 83% gestegen sinds de januari en heeft genoten van overwinningen in zijn rechtszaak tegen de SEC.

De altcoin die vooral het spotlight pakt is Solana met een stijging van 951% dit jaar. Solana is volledig hersteld van het faillissement van FTX en lijkt recentelijk de cryptomarkt te domineren. Zulke grote stijgingen zijn ongehoord in bekende cryptomunten; zelfs met een bullish 2024 in het verschiet lijkt het onwaarschijnlijk dat bekende crypto’s nog zulke stijgen zullen meemaken.

De stijgingen die Bitcoin heeft gezien sinds de tokenslechts $1 waard was, zullen niet meer worden gerepliceerd, ook niet door andere bekende crypto. Kleinere, meer onbekende cryptomunten hebben echter wel deze potentie.

Veelbelovende Crypto Presales Met Potentie

Hoewel grote stijgingen voor gevestigde cryptomunten onwaarschijnlijker zijn, bieden crypto presales de kans om vanaf het begin deel te nemen aan een project. Kies je een project met solide fundamenten en veel potentie, dan kun je rendementen ontvangen van wel 100x.

Deze projecten hebben genoeg groeiruimte vanwege hun kleine marktkapitalisatie. Laten we daarom kijken naar vijf meest veelbelovende crypto presales van 2024.

1. Bitcoin Minetrix – Cloud Mining platform voor Bitcoin

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) is een cloud mining platform dat een unieke oplossing biedt aan gebruikers. Het implementeert namelijk een Stake-2-Mine mechanisme, waarbij gebruikers mining credits verdienen als beloning voor het staken van $BTCMTX. Deze credits kunnen weer worden ingewisseld voor Hash power om Bitcoin te minen. Op deze manier blijft Bitcoin mining gedecentraliseerd, waarbij gebruikers een percentage van de opbrengst verdienen.

BTCMTX cloud mining

 

Gebruikers verdienen zo een APY van 95%. De presale is erg populair en heeft al $6,6 miljoen opgehaald. Tokens kosten nu $0,0125 per stuk, maar over drie dagen zal deze prijs toenemen. Ook tijdens de presale is het mogelijk om staking beloningen te verdienen. Haast je dus om $BTCMTX tokens te kopen voor de prijsstijging.

2. Sponge V2 – Nieuwste meme coin met 100x potentie

Sponge V2 bouwt voort op het ecosysteem van Sponge token ($SPONGE). Deze nieuwe versie van de meme coin biedt gebruikers een nieuwe kans om de 100x potentie deze keer niet mis te lopen. De cryptomunt maakt gebruik van een Stake-2-Bridge mechanisme, wat inhoudt dat gebruikers $SPONGE moeten staken om de nieuwe token te verdienen.

Gebruikers verdienen op dit moment een staking APY van 561% met Sponge V2. In totaal zijn er al 2,8 miljoen tokens gestaked. Als je nu $SPONGE koopt, ontvang je tijdelijk Sponge V2 tokens als een bonus. Haal dus zoveel mogelijk uit je investering door nu $SPONGE te kopen.

3. Meme Kombat – Unieke meme coin dat staking en gaming combineert

De volgende veelbelovende altcoin is Meme Kombat ($MK). Het is een uniek platform met twee unieke mechanismes, namelijk Stake-2-Earn en Stake-2-Battle. Meme Kombat heeft namelijk een Battle Arena waarbij gebruikers tokens in kunnen zetten op de uitkomst van gevechten tussen meme coin karakters. Ook bevat het platform normale staking functionaliteit, waarbij gebruikers op dit moment een APY van 177% verdienen.

Meme Kombat presale token

 

Op dit moment heeft de presale een hard cap van $6,5 miljoen. Hiervan is al meer dan $5,2 miljoen opgehaald. Dit is een teken dat de community vertrouwen heeft in het project. Over een week stijgt de prijs van de tokens van $0,268 naar $0,279 per stuk. Wees er dus snel bij voordat de prijs verder stijgt.

4. Launchpad XYZ – De nieuwe startpagina van Web3

Launchpad XYZ ($LPX) is een nieuw presale project dit sinds zijn lancering al meer dan $2,3 miljoen heeft opgehaald. Het project wil zich positioneren als de nieuwe startpagina voor Web3. Om deze reden zal het een groot bereik aan functies bieden, waaronder een eigen exchange, wallet, gefractioneerde activa, utiliteitstokens, Presale Hub, Play-2-Earn Hub, Metaverse Experience Library, trading terminal en nog veel meer.

Launchpad XYZ start

Vanwege de ambitieuze schaal is het project pas eind 2024 klaar om de markt te betreden. Het team achter het project is KYC-geverifieerd en volledig gedoxxed. Ook kan $LPX worden gebruikt voor staking om passief inkomen te verdienen. Investeerders kunnen nu $LPX kopen voor $0,0445 per stuk. Lees voor meer informatie de whitepaper van het project of sluit je aan bij de Telegram groep.

5. yPredict – Crypto analyse platform met technische en sentimentanalyse

Met yPredict ($YPRED) ben je de crypto markt altijd een stap voor. Het is namelijk een crypto analyseplatform dat kunstmatige intelligentie gebruikt voor niet alleen technische analyses, maar ook om het sentiment te peilen rondom bepaalde coins. Hierdoor blijf je altijd op de hoogte wat de crypto community denkt, voordat dit wordt gereflecteerd in de koers.

yPredict veelbelovende presale

 

Om de services van het platform te gebruiken, moet je een abonnement kopen met $YPRED tokens. Met deze tokens kun je ook een aantrekkelijk APY verdienen door ze te staken. $YPRED tokens kosten nu $0,11 per stuk en het project heeft al $5,9 miljoen opgehaald van zijn doel bij de $6,5 miljoen. Zodra dit doel is bereikt, worden de tokens gelist op bekende exchanges voor $0,12 per stuk.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bekende vs. Onbekende Crypto’s: Wat is de Beste Crypto Investering voor 2024 – 5 Meest Veelbelovende Crypto Presales appeared first on Bitcoinmagazine.nl.