Bekende investeerder waarschuwt jongeren: blijf weg van ‘rotzooimunten’ als DOGE, SHIB, PEPE

Opvallend advies van Tesla-investeerder Ross Gerber vandaag de cryptowereld: jonge investeerders moeten oppassen voor de zogenaamde ‘shitcoins’, en zich in plaats daarvan richten op koning Bitcoin (BTC). En anders allicht ‘koningin’ Ethereum (ETH). Deze uitspraken deed Gerber maandag op het sociale platform X.

Met de woorden “Vermijd de shtcoins! Maak deze fout niet weer. Houd je aan de koning, Bitcoin. Of de koningin, ETH. Maar alsjeblieft, niet dit weer. Vermijd shtcoins! #BTC,” maakte hij zijn standpunt duidelijk.

De oproep komt op een moment dat alternatieve en minder bekende crypto’s, zoals Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) en PepeCoin (PEPE), weer in de belangstelling staan. Deze zogenaamde ‘rotzooimunten’ zijn vaak onderwerp van speculatie en kunnen onervaren investeerders grote verliezen opleveren.

Ross Gerber is een bekende figuur in de investeringswereld, vooral vanwege zijn optimistische houding ten opzichte van Tesla en zijn oprichter, Elon Musk. Zijn adviezen en uitspraken worden nauwlettend gevolgd door een breed publiek van zowel traditionele als crypto-investeerders.

Gerber is medeoprichter, president en CEO van Gerber Kawasaki Wealth and Investment Management. Hij houdt toezicht op zowel de bedrijfsvoering als de beleggingsbeheeractiviteiten van Gerber Kawasaki en biedt ook diensten aan individuele cliënten. Ross is uitgegroeid tot een van de meest gevolgde investeerders op zowel sociale als traditionele media.


The post Bekende investeerder waarschuwt jongeren: blijf weg van ‘rotzooimunten’ als DOGE, SHIB, PEPE appeared first on Bitcoinmagazine.nl.