Bekende Crypto Nieuws Analist: 300% Toename ADTV Voorteken Nieuwe Crypto Bull Cycle – Gaat Luna Herstellen naar ATH?

Er zijn veel ogen gericht op de crypto markt sinds de goedkeuring vanuit de SEC voor 11 verschillende Bitcoin ETF’s. Het tradingvolume neemt de afgelopen dagen gestaag toe en lijkt te wijzen op een nieuwe crypto bull cycle.

Gaat deze cycle ook echt plaatsvinden? En wat betekent dit voor bekende cryptomunten en tokens die proberen te herstellen van een grote crash? Lees snel verder om jouw volgende investering te bepalen.

Gemiddelde trading volume neemt toe

Het ADTV, of gemiddelde trading volume, kwam afgelopen week een stuk hoger uit dan de periode daarvoor met als piek de ochtend van 11 januari. Toen was er een trading volume van bijna $140 miljard over de afgelopen 24 uur.

Veel traders gebruiken het ADTV als indicatie of een coin, of de gehele crypto markt, meer interesse vanuit traders trekt. In sommige gevallen stijgt eerst het trading volume voordat de koersen hiervan mee profiteren.

Ten opzichte van het dieptepunt op 7 mei afgelopen week is het ADTV over de gehele markt met 300% gestegen. Dat is zich momenteel weer aan het herstellen nu er minder trades plaatsvinden.

Gaat Luna herstellen naar all-time high?

Eén van de meest opvallende coins van de afgelopen week was LUNA. De token heeft een flinke correctie gehad, maar vooral de weken daarvoor bieden goede hoop voor een herstel van de token. Hieronder zie je de 3 hoogtepunten die het bereikt heeft.

head and shoulder luna

Zoals je ziet, is er na elke correcte een flinke stijging te noteren. Mocht dat voor een vierde keer plaatsvinden, is de verwachting dat het ver boven de hoogtepunten van afgelopen maand uit kan komen.

Dat betekent niet dat Terra Luna weer makkelijk terugkomt op het oude niveau. Sinds juni 2022 is het van een waarde van $11 tot het huidige prijsniveau onder de $1,- gedaald.

Voor een all-time high zouden er grote nieuwe ontwikkelingen op de rol moeten staan bij het project en die lijken vooralsnog te ontbreken. Daarnaast is de verwachting dat traders eerder op zoek gaan naar nieuwe cryptomunten, dan terugkeren bij het eerder gefaalde Terra Luna project.

Nieuwe crypto bull cycle op komst?

Het jaar 2024 staat volgens analisten in het teken van een nieuwe crypto bull cycle en een aantal evenementen zouden daar aan bij kunnen dragen. De eerdergenoemde goedkeuring van Bitcoin ETF’s lijkt nog geen groots effect op de markt te hebben, maar de komende Bitcoin halving zou dat wel kunnen hebben.

Dit is nog wel even wachten, de halving vindt namelijk ergens rond april plaats. Het is goed mogelijk dat de markt eerst nog een dip te ervaren krijgt, voordat het weer een nieuwe bull cycle in kan gaan.

Als deze dip echter meevalt, ligt de weg open voor de crypto markt om tot nieuwe hoogtes uit te komen. Met de nieuwe interesse vanuit grote investeringsmaatschappijen en een nog steviger fundament onder de markt wordt het zo langzamerhand tijd voor Bitcoin om door de magische grens van $100.000,- te breken.

Welke cryptomunten profiteren het meest van nieuwe bull cycle?

Bitcoin is als de oorspronkelijke cryptomunt nog altijd één van de beste investeringen, maar veel altcoins liggen op de loer om betere prestaties te noteren dan de BTC koers. Hieronder vind je twee nieuwe crypto tokens die beide op hun eigen unieke manier in 2024 flinke koersstijgingen mee kunnen maken.

Bitcoin Minetrix – Brengt de hype rondom mining BTCMTX naar de top?

Niet iedereen is in staat om mee te profiteren van Bitcoin mining; je hebt immers dure hardware en goede kennis van zaken nodig. Dat verandert met de nieuwe Bitcoin Minetrix token. Met het achterliggende project is iedereen in staat om zelf mee te doen met mining.

Met de BTCMTX kun je namelijk mining credits verdienen door de gekochte tokens vast te zetten voor staking. De mining credits die je verdient, kun je vervolgens gebruiken voor het cloud mining model van het project.

De presale van Bitcoin Minetrix is al een groot succes met een opbrengst van meer dan $8 miljoen. Dat doet het in verschillende fases die telkens enkele dagen duren, waarna de prijs van de token weer verhoogd wordt. Hoe eerder je er bij bent, hoe voordeliger de tokens dus zijn.

Je kunt meedoen met de presale door je wallet te verbinden met de website en Ethereum of USDT in te ruilen voor de BTCMTX tokens. Daarna kun je de tokens direct vastzetten voor staking.

 

Sponge V2 – gfa

Het kan ook het jaar worden dat meme coins weer een grote rol gaan spelen. Eerder zagen we voorbeelden als Dogecoin en Shiba Inu die grote stijgingen noteerden terwijl de rest van de markt het moeilijk had. Een grote kanshebber hierop komend jaar is Sponge V2.

Deze tweede variant van de Spongebob token begint onder traders steeds populairder te worden en dat kan te maken hebben met de unieke manier waarop de token gelanceerd is. Momenteel kun je $SPONGEV2 alleen verkrijgen via het Stake-to-Bridge model.

Dat houdt in dat je de eerste variant van de token nodig hebt om de tweede variant te kunnen claimen. Wat je nog wel kunt doen als trader is de eerste variant van de token kopen om die vervolgens meteen te staken. Zo kun je alsnog in bezit komen van Sponge V2 voordat de token gelist gaat worden bij één of meerdere exchanges.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bekende Crypto Nieuws Analist: 300% Toename ADTV Voorteken Nieuwe Crypto Bull Cycle – Gaat Luna Herstellen naar ATH? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.