Bekende Crypto Analist Voorspelt ETH Naar $4k In Nieuwe Bull Run

Crypto analist Michael van de Poppe voorspelde onlangs dat Ethereum klaar staat voor een significante bull run. Kan ETH naar $4.000 stijgen en welke andere altcoins kunnen hiervan profiteren?

De bekende crypto Ethereum lijkt zijn weg omhoog weer gevonden te hebben nadat het eerder deze maand nog aanzienlijke dalingen moest accepteren. Met een waarde van $2.310 is de op een na grootste crypto van de wereld nu met meer dan 2% gestegen over de afgelopen zeven dagen.

Ethereum Koers Grafiek – Bron: TradingView

Volgens van de Poppe, een bekende crypto analist, is dit slechts het begin van een nieuwe Ethereum bull run. Volgens hem kan de Ethereum koers flink stijgen in de aankomende drie tot zes maanden, mede vanwege de aangekondigde “Dencun” upgrade en de anticipatie voor een spot Ethereum ETF.

Volgens de analist zou ETH in de komende drie tot zes maanden richting de $3.500 tot $4.000 stijgen, wat gelijk staat een pump van 73% vergeleken met de huidige koers waarde van $2.310.

Volgens hem is de aankomende Dencun upgrade (die plaats zal vinden op 7 februari), samen met de Ethereum Spot ETF anticipatie en de aankomende Bitcoin halving genoeg om de koers van Ethereum te doen pumpen.

Het feit dat de spot Bitcoin ETF dit jaar al goedkeuring kreeg, is echter zeker geen zekerheid dat een Ethereum ETF zal volgen. Dit komt doordat de classificatie van ETH als effect namelijk nog steeds een belangrijk discussiepunt is binnen de SEC.

Er ontstaat echter steeds meer geloof voor de goedkeuring van een Ethereum ETF in 2024. Volgens een analist van Bloomberg, James Seyffart, is er zelfs een 60% kans dat er in 2024 nog een Ethereum ETF gelanceerd gaat worden. Als dit daadwerkelijk gebeurt zullen de verwachtingen van Van de Poppe mogelijk uit kunnen komen.

Technische Analyse Ethereum

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Ethereum lijken de indicatoren gemixt signalen af te geven over de toekomstige koers prestaties van Ethereum.

Het MACD histogram geeft met een waarde van -21,1 namelijk een verkoop signaal af terwijl de RSI met een waarde van 47 wijst op ruimte voor een bullish beweging. Ook de Moving Averages van Ethereum geven gemixte signalen af.

Ether
Ethereum Technische Indicatoren – Bron: TradingView

Ethereum lijkt het moeilijk te kunnen krijgen op de korte termijn terwijl het er op de lange termijn beter voor lijkt te staan. De huidige waarde van Ethereum bevindt zich onder zowel de 10-daagse als 30-daagse EMAs van respectievelijk $2.308 en $2.334. Tegelijkertijd bevindt de ETH koers zich boven de 100-daagse en 200-daagse EMAs van $2.195 en $2.044.

Al met al lijkt er veel potentieel te zijn voor Ethereum. Met de aankomende upgrade en een mogelijke Ethereum ETF is de kans groot dat de ETH koers hard kan gaan stijgen, als er naar Van de Poppe geluisterd wordt kan dat zelfs gaan over een stijging van meer dan 70%.

Deze stijging kan echter nog wel even op zich laten wachten en de technische analyse laat ook zien hoe de koers het moeilijk kan gaan krijgen op de korte termijn.

Om deze reden kan het een goed idee zijn om je portfolio te diversifiëren met alternatieve cryptos die op de korte termijn wel aanzienlijke stijgingen door kunnen maken. Hieronder bespreken we daarom een van de meest populaire nieuwe cryptos van dit moment.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een unieke nieuwe crypto die bezig is om de Bitcoin mining markt op de kop te zetten. Bitcoin mining staat bekend om zijn grote instapkosten en daardoor is het voor particuliere investeerders vaak onmogelijk om hieraan deel te nemen.

Dit heeft ertoe geleid dat de markt steeds gecentraliseerder wordt, doordat het de grote mining coöperaties zijn die steeds meer macht in handen krijgen. Dit gaat volledig in tegen de gedecentraliseerde principes van Bitcoin en hier wilt Bitcoin Minetrix dan ook verandering in aanbrengen.

Bitcoin Minetrix heeft namelijk een cloud mining platform ontwikkeld waarbij gebruik gemaakt wordt van een uniek Stake 2 Mine systeem. Bij Bitcoin Minetrix kunnen gebruikers de native BTCMTX token staken in ruil voor cloud mining credits.

Deze cloud mining credits kunnen vervolgens weer gebruikt worden om Bitcoin te minen. Op deze manier krijgen particuliere investeerders de kans om te profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s.

Ondanks dat het platform nog niet eens live staat kunnen gebruikers nu al BTCMTX tokens staken in ruil voor aanzienlijke beloningen.

Op dit moment is er sprake van beloningen die oplopen tot wel 66% en er zijn dan ook al meer dan 634 miljoen BTCMTX tokens vastgezet.

Zodra het platform live gaat kunnen gebruikers vervolgens starten met het verzamelen van cloud mining credits.

De BTCMTX token bevindt zich nog in zijn presale fase, een presale die al snel een groot succes werd. Er werd namelijk al meer dan $10 miljoen opgehaald onder vroege investeerders.

Op dit moment kosten BTCMTX tokens $0,0132 per stuk, maar deze prijs zal binnen 48 uur, of als het volgende doel van $10,9 miljoen wordt bereikt, gaan stijgen. BTCMTX tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bekende Crypto Analist Voorspelt ETH Naar $4k In Nieuwe Bull Run appeared first on Bitcoinmagazine.nl.