Bekende Crypto Analist Voorspelt 1500% XRP Koers Pump, Kan Ripple 1 Euro Worden?

Een gigantische stijging voor XRP van Ripple Labs? Tot niet zo lang geleden leek dat een sprookje dat alleen in de Efteling waarheid wordt. Steeds meer analisten en investeerders zijn echter bijzonder bullish rondom de token: zo worden winstfactoren van 1500% niet uitgesloten door vooraanstaande experts. Wat is de huidige situatie van XRP, is een grote stijging waarschijnlijk en gaat deze cryptomunt jou rijk maken?

Zorgen en Frustraties bij Ripple

Het lijkt nogal vergezocht om enthousiast te zijn over de toekomst van XRP, wanneer je kijkt naar het recente verleden. De token zet, gekeken naar de afgelopen week, de afgelopen maand en het afgelopen jaar bloedrode cijfers neer. De huidige koers van de token $0,56114, betekent een verlies van bijna 28% ten opzichte van een halfjaar geleden. In het laatste kwartaal van 2023 wist de token wel de nodige groei neer te zetten, maar in vergelijking met andere grote cryptomunten kwam de token er met een groei van 17% slechts bekaaid vanaf.

Ripple koers grafiek per 18 januari. Bron: Tradingview

Een blik op de grafiek laat bovendien zien dat de waarde van de token een groot deel van die groei alweer ingeleverd heeft: over de afgelopen maand gezien werd al bijna 9% verloren. Een groot deel van de ellende rondom Ripple komt nog steeds voort uit het feit dat de rechtszaken tussen tokenuitgever Ripple Labs en de Amerikaanse beurswaakhond SEC door blijven gaan.

Analisten bullish, Grote groei verwacht

Ondanks deze aanhoudende ellende zouden investeerders en traders zich klaar moeten maken voor een flitsende groei van XRP, zo stelt althans de online cryptogoeroe EGRAG Crypto. Op basis van jarenlang onderzoek naar diverse koersverlopen stelt hij dat een zogenaamde Gamma Ray Burst (een gigantische explosie) elk moment kan plaatsvinden. Binnen nu en 90 dagen zou de waarde van de token op $5 terecht kunnen komen. De XRPArmy krijgt van hem de opdracht om klaar te staan, mensen die hem berichten sturen dat zijn enthousiasme te voorbarig is kunnen wat hem betreft stoppen met ‘complaining and whining like B****.

Volgens EGRAG staat $0,55 nu als een belangrijke support level voor XRP, en sluit de weekly candle niet onder de $0,50. In het allerslechtste geval zou $0,43 als support moeten dienen, alhoewel EGRAG dat niet waarschijnlijk acht.

Crypto Rover, een andere crypto analist, voorspelt ook dat een breakout aanstaande is voor XRP. In de komende 8 weken zou de token kunnen stijgen naar $1,-. Met deze voorspelling is Crypto Rover een stuk behoudender dan onze grote vriend EGRAG crypto. De toekomst zal uitwijzen wie van de twee gelijk heeft – in ieder geval zijn beide analisten bullish over de nabije toekomst.

Toch zijn er de nodige elementen die roet in het eten kunnen gooien. Verdere stagnatie van de XRP koers kan onder meer ontstaan wanneer de rechtszaken tussen Ripple Labs en de SEC niet de uitkomst krijgen die de cryptowereld verwacht. Mogelijk kan echte groei niet ontstaan totdat het juridische juk volledig is afgeschud. Tot die tijd kan het verstandiger zijn om in een kleine crypto met potentie te investeren. Voorbeelden hiervan zijn Bitcoin Minetrix, Sponge en Meme Kombat.

De Potentie van Bitcoin Minetrix

De kracht van Bitcoin Minetrix (BTCMTX), een nieuwe ERC20 token, schuilt hem vooral in het revolutionaire stake-to mine mechanisme. Als BTCMTX staker krijg je namelijk niet alleen extra tokens uitgekeerd, maar ook speciale mining credits.

Deze mining credits kunnen worden ingezet om toegang te krijgen tot de Bitcoin (BTC) mine cloud van Bitcoin Minetrix. Dit is een zeer voordelige manier om Bitcoin miner te worden: er zijn (behalve het aankopen van BTCMTX tokens) geen hoge investeringskosten noodzakelijk, er is een hoge mate van transparantie en in de geest van Bitcoin oprichter Satoshi is het proces volledig gedecentraliseerd.

Bitcoin minen kan op korte termijn zeer populair worden, met het oog op de Bitcoin ETF’s en de aanstaande Bitcoin Halving. Nu investeren in Bitcoin Minetrix, dat nog in de presale fase zit, kan dan ook een verstandige zet blijken. Al meer dan $8,75 miljoen is opgehaald voor dit bijzondere project, waarvan tokens momenteel nog voor $0,0129 over de toonbank gaan.

 

$SPONGE geeft Traders Nieuwe Kans

In 2023 was $SPONGE een van de grootste meme crypto hits van het jaar. Niet zo gek, want de token steeg tijdens de bear market in het voorjaar geweldig in waarde: een kleine market cap van $1 miljoen groeide naar (bijna) $100 miljoen, en enkele vroege investeerders liepen met winstfactoren van x100 of meer de deur uit. Nu is de token terug, volgens het projectteam ‘bigger and better’ dan eerst.

Er is namelijk een geheel nieuwe token ontwikkeld, Sponge V2. Het is de bedoeling dat deze token de rol van de originele Sponge (en de ticker $SPONGE) overneemt. SpongeV2 kent enkele verbeteringen ten opzichte van haar voortganger: zo heeft de token nu al een community van meer dan 13.000 tokenhouders, zijn er listings op tier 1 CEX’s voorzien, is er een veel grotere market cap vanaf de start en heeft het team een geweldig marketingbudget.

Daarnaast kent de vernieuwde $SPONGE een uitgebreid stakingmechanisme met een gigantische yield en zal de token beschikken over een eigen P2E game.

SpongeV2 tokens zijn niet te koop, maar kunnen alleen verkregen worden door SpongeV1 tokens te staken. Naast het feit dat je hier veel rewards voor krijgt zal de token automatisch omgezet worden naar V2. Heb je nog geen SpongeV1 tokens, dan kun je deze via de website kopen. Deze worden dan automatisch vastgezet.

De originele $SPONGE ging x100. Zal de verbeterde versie dat ook kunnen doen?

 

Meme Kombat gaat de Strijd aan

Ook de nieuwe Meme Coin Meme Kombat ($MK) staat te trappelen om haar exchange listing te maken. Deze bijzondere crypto combineert gaming en gamblefi elementen met de vrolijk gethematiseerde wereld van meme coins. Het platform zal beschikken  over een eigen ‘battle arena’ waar AI gestuurde gevechten tussen verschillende bekende memefiguren zullen plaatsvinden. Tokenhouders kunnen inzetten op deze gevechten en zodoende extra $MK winnen.

De token biedt momenteel een interessante staking APY van maar liefst 133%. Dit maakt het extra aantrekkelijk om deze token te kopen, ook wanneer je zelf geen meme crypto ‘degen’ bent. In korte tijd werd er al $7 miljoen opgehaald voor dit bijzondere project, waardoor de hard cap van $8 miljoen snel dichterbij komt.

Meme Kombat heeft dankzij het verfrissende nieuwe platform de potentie om in de toekomst flink te groeien. Nu inzetten op de token hoeft dan ook zeker niet verkeerd uit te pakken. Meme Kombat kan het beter gaan doen dan Solana op de lange termijn.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Bekende Crypto Analist Voorspelt 1500% XRP Koers Pump, Kan Ripple 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.