Bekende crypto analist verwacht 120% stijging Polkadot koers, wat gaat DOT doen deze week?

Polkadot wist afgelopen week met meer dan 13% te stijgen, maar volgens analisten houdt het hier niet bij op. Er wordt steeds meer gespeculeerd over stijgingen richting $ 10 of zelfs hoger. Hieronder gaan we verder in op de mogelijkheden voor de Polkadot koers.

De native token van Polkadot, DOT, is een van de best presterende cryptos van de afgelopen week. De Polkadot koers steeg over de afgelopen weken namelijk met 13,31% naar een waarde van $ 7,27.

Bekende crypto analisten zoals Ted en Jesse Olson geloven allemaal dat DOT tot boven de $ 10 uit kan gaan stijgen. Ted, een populaire entrepreneur, vertelde zijn X volgers dat de DOT bezig is met een test van zijn belangrijke weerstandsniveau. Hij gaf aan dat DOT-richting de $ 10 kan gaan op het moment dat de koers boven de $ 7 uit weet te blijven.

Jesse Olson gaf tegelijkertijd dat hij gelooft dat DOT-richting de $ 15,80 kan stijgen op het moment dat de koers tot voorbij de $ 9.60 stijgt. Hij gaf aan dat investeerders vandaag dezelfde koopmogelijkheid hebben als 6 maanden geleden toen de DOT koers van $ 5 naar $ 12 steeg.

Polkadot koers verwachting – wat gaat Polkadot doen?

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Polkadot is het moeilijk om te bepalen welke kant de DOT koers op gaat. De RSI schommelt over de afgelopen dagen rond de 57 en bevindt zich daarmee op neutraal terrein. Tegelijkertijd geeft het MACD-histogram een koopsignaal af.

dot
RSI van Polkadot – Bron: Tradingview

Ondanks dat de DOT koers zich boven de belangrijkste moving averages van de korte termijn bevindt, is de koers met zijn huidige waarde van $ 7,27 minder waard dan zijn moving averages van de middellange en lange termijn.

Het zal om deze reden afwachten zijn of de DOT koers op de korte termijn boven het belangrijke niveau van de $ 7 uit kan blijven, en of de koers een bull run in gang kan zetten door tot boven de $ 9,60 uit te stijgen. Investeerders zullen deze niveaus daarom nauwlettend in de gaten moeten houden om te bepalen welke kant de koers van DOT op gaat.

In de tussentijd kunnen investeerders hun aandacht ook verschuiven naar nieuwere altcoins die op de korte termijn al aanzienlijk winsten kunnen realiseren. Met name presale tokens zijn historische garant geweest voor aanzienlijke winsten. Om die reden bespreken we hieronder drie van de meest belovende presale tokens van dit moment.

Dogeverse (DOGEVERSE) – nieuw multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is een onlangs gelanceerde meme coin die bezig is met de ontwikkeling van een multi-chain alternatief voor de grootste meme coin van de wereld, Dogecoin. Dogeverse realiseert dit door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains.

Op deze manier zullen gebruikers ook kunnen genieten van de beste functies en voordelen van hun favoriete blockchain. Daarnaast geeft het Dogeverse project ook aan snellere en goedkopere transacties aan te kunnen bieden door verbeterde liquiditeit.

DOGEVERSE tokens zullen ook gestaked kunnen worden in ruil voor een aantrekkelijk rendement. Op dit moment is er sprake van een APY van 73%. Er zijn inmiddels al meer dan 22 miljard DOGEVERSE tokens vastgezet.

De presale van Dogeverse bleek al snel een groot succes en wist hierdoor binnen korte tijd zijn doel van $ 13 miljoen te bereiken. Dit betekent dat de presale binnen korte tijd beëindigd zal worden en investeerders nu nog maar beperkt de tijd hebben om DOGEVERSE tokens te kopen voordat ze gelist worden op exchanges.

 

WienerAI (WAI) – brengt werelden AI-crypto en meme coins samen

WienerAI is een onlangs gelanceerde meme coin die bezig is om de crypto markt op de kop te zetten. Net als vele andere meme coins maakt WienerAI gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Hierdoor weet het de werelden van crypto AI en meme coins samen te brengen.

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132 waar een wetenschapper bezig is met de creatie van de ultieme AI-compagnon. Door een foutje bij zijn experiment werd echter het DNA van een hotdog toegevoegd aan zijn creatie, wat leidde tot de introductie van de hilarische WienerAI.

WienerAI crypto koers

In tegenstelling tot andere meme coins heeft WienerAI utility door zijn staking mechanisme. Via dit mechanisme kunnen gebruikers een passief inkomen creëren door de native WAI-tokens vast te zetten. Op dit moment is er zelf sprake van een APY van bijna 800%.

De WAI presale heeft inmiddels al bijna $ 1,2 miljoen opgehaald. Tijdens deze presale zal de presale prijs in elke fase gaan stijgen. Op het moment kosten WAI-tokens $ 0,000704 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

99Bitcoins (99BTC) – bekende crypto website brengt eigen crypto token uit

99Bitcoins is een bekende naam binnen de crypto community. Dit project lanceerde in 2010 namelijk al een website voor crypto informatie. Sinds zijn lancering in 2010 is deze website uitgegroeid tot een grootheid in de crypto industrie met meer dan 2 miljoen gebruikers voor zijn crypto cursussen en meer dan 700.000 abonnees op zijn YouTubekanaal.

99Bitcoins heeft er nu voor gekozen om ook zelf een crypto te lanceren met de creatie van 99BTC. Deze token gaat een belangrijke rol spelen binnen het nieuwe Learn 2 Earn systeem van 99Bitcoins. In dit systeem zullen gebruikers crypto verdienen als ze leren over crypto.

99Bitcoins koers verwachting

De 99BTC token zal gebruikt worden als beloning op dit platform. Daarnaast zullen gebruikers die de token vasthouden ook in aanmerking komen voor exclusieve voordelen zoals online webinars, trading signalen en exclusieve toegang tot VIP-community groepen.

De presales van 99BTC heeft inmiddels al meer dan $ 1,1 miljoen opgehaald aan vroege investeringen. Tokens kosten $ 0,00103 per stuken, maar crypto experts verwachten dat deze prijs aanzienlijk kan stijgen op het moment dat die gelist wordt op exchanges door de grote community van supports die het project ondersteunt. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Bekende crypto analist verwacht 120% stijging Polkadot koers, wat gaat DOT doen deze week? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.