Bekende crypto analist: Bitcoin snel naar $80.000 volgens mayer multiple-indicator

Bitcoin nam een aardige duik richting $66.000 en stabiliseert zich momenteel rond de $68.000 op het moment van schrijven. Dit gebeurt terwijl veel investeerders uitkijken naar de mogelijke gevolgen van het aanstaande halverings evenement. Bitcoin staat nu voor de uitdaging om zijn vorige all-time high van meer dan $73,000 te overstijgen om nieuwe records te vestigen. Volgens enkele analisten op X zou dit best eens dichtbij kunnen zijn.

El_crypto_prof optimistisch door Mayer Multiple-indicator

Een crypto analist, bekend onder het pseudoniem El_crypto_prof, heeft een positieve voorspelling voor bitcoin. Op 12 april deelde hij via een bericht op X dat de Mayer Multiple-indicator, een belangrijke maatstaf, een bullish (positieve) trend aangeeft wanneer bitcoin een bepaald niveau overschrijdt ten opzichte van zijn 200-daags gemiddelde.

Volgens El_crypto_prof begint er kort daarna vaak een sterke stijging van de prijs. Hij zei: “Telkens wanneer bitcoin door de blauwe lijn van de Mayer Multiple Indicator breekt en tegelijkertijd dichtbij of boven zijn hoogste prijs ooit is, begon er kort daarna een sterke stijging. $80,000+ zeer binnenkort.”

Economische indicatoren en hun impact op de bitcoin koers

De huidige prijsstabiliteit van bitcoin vindt plaats tegen de achtergrond van economische indicatoren zoals het onverwacht hoge Consumentenprijsindex (CPI) rapport, dat toekomstige rentetarieven en de waardering van risicovolle activa kan beïnvloeden.

Daarnaast is er nog de stabilisatie van instroom in spot bitcoin exchange-traded funds (ETFs) na hun eerste twee maanden van handel, die recordniveaus van activiteit zagen.

Daarnaast zijn ook de verwachtingen rondom bitcoin spot ETF’s in Hong Kong erg positief. Verwacht wordt dat aankomende week meerdere bitcoin exchange-traded funds goedgekeurd gaan worden. Dit zou investeren in bitcoin nog toegankelijker maken, wat voor een nieuwe grote toestroom aan investeringen zou kunnen zorgen.

De potentiële stabilisatie van bitcoin op deze niveaus zou het begin kunnen zijn voor de volgende grote sprong, mogelijk tot of zelfs boven de $80,000, aldus analisten.


The post Bekende crypto analist: Bitcoin snel naar $80.000 volgens mayer multiple-indicator appeared first on Bitcoinmagazine.nl.