BCH Koers Stijgt Explosief Na Bitcoin Cash Halving – Wat Gaat Bitcoin Cash Doen In 2024?

Er bevindt zich veel optimisme binnen de cryptocurrency markt nu de Bitcoin halving van april 2024 steeds dichterbij komt. Voordat Bitcoin aan de beurt is, heeft er echter al een andere halving plaatsgevonden, die van zijn tegenhanger Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash onderging zijn tweede halving op 4 april 2024, een belangrijk moment binnen de reis van Bitcoin Cash die leidde tot de nodige veranderingen binnen de BCH markt.

Bitcoin Cash onderging op 4 april een halving die de mining beloningen halveerde van 6,25 BCH naar 3,125 BCH per block. De eerste Bitcoin Cash halving vond plaats op 8 april 2020 waarbij de beloningen gehalveerd werden van 12,5 BCH naar 6,25 BCH.

Voordat de halving van BCH plaatsvond onderging de koers nog een daling van 9,94% naar een niveau van $572,21. Nu, een dag na de BCH halving, bevindt de BCH koers zich echter rond de $690 en is de koers al meer dan 18,5% gestegen over de afgelopen week en al meer dan 56% over de afgelopen maand.

Bitcoin Cash Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De Bitcoin Cash halving heeft dus een grote positieve invloed gehad op de BCH koers waarde, een belangrijke ontwikkeling zo dicht voor de aankomende Bitcoin halving. Maar wat gaat Bitcoin Cash doen in de aankomende weken?

Bitcoin Cash Koers Verwachting

Bitcoin heeft in de afgelopen weken, maar met name in de afgelopen dagen een aanzienlijke stijging doorgemaakt. Dit is dan ook terug te zien in de RSI die gestegen is richting de 70 en daarmee erg dicht in de buurt van oververhitting terechtkomt. Dit zou kunnen betekenen dat de koers op de korte termijn eerst een consolidatie door moet maken voordat het verder kan stijgen.

Als er gekeken wordt naar al zijn andere technische indicatoren lijkt het er echter erg goed voor te staan voor de BCH koers. BCH bevindt zich op dit moment ruim boven al zijn belangrijkste moving averages en ook het MACD histogram geeft een koopsignaal af met een waarde van 71,87.

Als er gekeken wordt naar de toekomstige stijgingen gaat de BCH koers weerstand ondervinden rond het $695 niveau. Als het dit niveau voorbij weet te komen kan de koers gaan stijgen richting zijn hoogste punt in meer dan een jaar tijd van $711.

Op het moment dat de koers niet voorbij deze weerstand weet te komen en begint te dalen lijkt het eerste ondersteuningsniveau zich te bevinden bij de $623, gevolgd door de $613.

Nu de BCH koers onlangs flink gestegen is en de RSI richting overkoop gebied beweegt, zal het voor veel investeerders verstandig zijn om op zoek te gaan naar alternatieven die op de korte termijn aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Op dit moment zijn het vooral presale tokens en meme coins die veel potentieel bieden en om die reden bespreken we hieronder een aantal van de beste presale en meme coins van dit moment.

Slothana (SLOTH)

Slothana is een nieuwe meme coin die zich onderscheidt van voorgangers doordat het niet gebruik maakt van een standaard presale of een directe DEX lancering. In plaats daarvan maakt Slothana gebruik van een send-to-wallet airdrop systeem.

Met dit systeem zijn gebruikers nu nog gemakkelijker in staat om Slothana tokens aan te schaffen. Het enige wat ze hoeven te doen is SOL tokens in bezit te hebben en deze over te maken naar het wallet adres van Slothana. Daarnaast zouden ze ook hun wallet kunnen verbinden op de officiële Slothana website om nog makkelijker tokens over te maken.

Slothana is van plan om zijn voorgangers op de Solana blockchain zoals BONK en DogWifHat te evenaren of zelfs in te halen. De huidige presale fase geeft aan dat dit zeker mogelijk is nu er al meer dan $8,2 miljoen is opgehaald in enkele dagen tijd.

1 SOL token levert je op dit moment 10.000 SLOTH tokens op. Op het moment dat de presale ten einde komt zullen deze tokens direct overgemaakt worden naar je crypto wallet.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een innovatief nieuw platform die de problemen van de huidige bitcoin mining markt wil oplossen. De Bitcoin mining markt staat bekend om zijn hoge instapkosten en daardoor is het moeilijk voor particulieren om hieraan deel te nemen. Bitcoin Minetrix wilt dit gaan veranderen met behulp van zijn unieke Stake 2 Mine concept.

Bij Bitcoin Minetrix kunnen gebruikers BTCMTX tokens staken in ruil voor cloud mining credits. Deze credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin te minen. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zoner dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s.

btcmtx

Totdat het mining platform live gaat zijn gebruikers in staat om de BTCMTX tokens te staken tegen een aantrekkelijke APY. Op het moment dat het mining platform vervolgens live gaat kunnen ze beginnen met het verdienen van mining credits.

De presale van de BTCMT token is in volle gang en er is al bijna $13 miljoen opgehaald. Er is nu nog maar beperkte tijd te gaan voordat de huidige prijs van $0,0144 per token verder gaat stijgen.

 

Smog Token (SMOG)

De Smog token is een nieuwe Solana meme coin die bezig is met het achterhalen van voorgangers zoals BONK en DogWifHat. Smog Token maakte niet gebruik van een presale, maar werd direct gelanceerd op een DEX.

Een dag na zijn lancering wist de token al meer dan 100% te stijgen en nu, iets meer dan een maand later, is de token al meer dan 271% meer waard dan sinds zijn lancering.

SMOG TOKEN

De strategie van het team achter de Smog token lijkt dus duidelijk te werken. Ze hadden namelijk 50% van de token voorraad geserveerd voor marketing doeleinden. Daarnaast is ook nog eens 35% van de token voorraad gereserveerd voor airdrops, deze gaan een belangrijke aandeel vormen in de token verdeling.

Tokens zijn te koop via de gedecentraliseerde exchange van Jupiter, die zich bevindt op de Solana blockchain. Dit is op dit moment nog steeds de enige plek waar je deze token kan krijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post BCH Koers Stijgt Explosief Na Bitcoin Cash Halving – Wat Gaat Bitcoin Cash Doen In 2024? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.