Arthur Hayes verwacht bitcoin bullmarkt die tot 2027 duurt

BitMEX-oprichter Arthur Hayes zegt dat de ongebreidelde geldprinterij van centrale banken en daarmee de volgende bullrun van bitcoin begonnen zijn. In een nieuw interview met Laura Shin voor de Unchained podcast zegt de crypto-veteraan dat het wereldwijde bankensysteem heel goed was voor de bitcoin koers, ondanks het strenge beleid van centrale banken en de relatief hoge rentes.

Nieuwe bullmarkt in aantocht voor bitcoin

Arthur Hayes zegt verder dat bitcoin op weg is naar een nieuwe bullmarkt, die waarschijnlijk ergens voor 2027 een all-time high bereikt.

“We beginnen positieve reacties van bitcoin te zien sinds het FTX-debacle van november 2022. De bitcoin koers ging van 16.000 naar 45.000 dollar en ondertussen zouden banken geen geld moeten printen, maar doen ze het alsnog.

Als je kijkt naar hoeveel geld er in het banksysteem stroomt of de rentebetalingen op overheidsschulden onder de loep neemt, dan is dat heel stimulerend en dat is wat bitcoin ons vertelt”, aldus Arthur Hayes.

Voor 2024 verwacht hij een choppy jaar waarin de koersen heen-en-weer gaan, maar ziet hij dit jaar wel als een accumulatie-periode voordat we de koerstoppen krijgen in 2025 en 2027.

Renteverlagingen zijn bullish

Eerder voorspelde Arthur Hayes dat de renteverlagingen van de Amerikaanse centrale bank, onder de bezielende leiding van Jerome Powell, waarschijnlijk explosieve koersstijgingen voor bitcoin gaan veroorzaken.

“Op dit moment is er geen excuus meer om niet in crypto te zitten. Hoeveel keer moeten ze je nog vertellen dat het fiatgeld in je zak een stuk vuilnis is? Geloof in de Lord (Satoshi) en hij zal je vrijmaken. BTC = $1 miljoen”, zo schreef Arthur Hayes eerder.

Momenteel lijkt die koers van 1 miljoen dollar nog ver weg voor bitcoin, omdat we nu een koers van 42.500 dollar op de borden zien. Dat neemt niet weg dat dingen in deze wereld snel kunnen veranderen.

Verwacht jij dat we in 2024 naar een nieuwe all-time high gaan voor bitcoin of zal dit jaar een beetje tegenvallen?


The post Arthur Hayes verwacht bitcoin bullmarkt die tot 2027 duurt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.