Arthur Hayes tipt breakout, kan Solana 1000 Euro worden in Feb?

De Solana koers staat op dit moment rond de €90,-, een indrukwekkende stijging ten opzichte van hetzelfde moment vorig jaar, toen de koers nog rond de €22,- schommelde. Toch zijn er in de afgelopen dagen wel dipjes merkbaar, zo daalde de koers in de afgelopen 24 uur met bijna 2%.

Er zijn wel tekenen dat de Solana koers binnenkort weer verder kan gaan stijgen. Zo tipt Arthur Hayes, een bekende in de crypto wereld, om de smart contracts coin nu in te kopen.

Waarom zakt Solana nu?

De crypto markt heeft een relatief stabiele week achter de rug, er waren geen indrukwekkende stijgingen, maar de markt heeft ook geen grote klappen te verduren gekregen. Solana is echter één van de cryptomunten die eind vorig jaar wél een enorme stijging meegemaakt heeft.

Mede daarom is het nu het moment dat Solana een kleine correctie doormaakt. Deze correctie is echter nog niets in vergelijking met de eerdere stijgingen, waardoor traders het vertrouwen in Solana houden.

Arthur Hayes tipt breakout

Voormalig BitMEX CEO Arthur Hayes is één van de enthousiastelingen over Solana. Hij wijst naar de afgelopen rechtszaken rondom de ondergang van de FTX exchange, waarbij Solana een grote rol speelde. Het bleek namelijk dat deze exchange een buitensporig groot gedeelte van de reserves in deze cryptomunt hadden staan.

Nu de exchange failliet is en oprichter Sam Bankman-Fried veroordeeld is, heeft Solana zich weer kunnen herpakken. Hayes denkt dat dit zich door zal zetten en Solana een verdere stijging tegemoet kan gaan.

Arthur Hayes staat bekend vanwege zijn inzicht in de markt en voorspellingen over crypto koersen die uit zijn gekomen. De analist zelf geeft aan flink te investeren in Solana als de Bitcoin koers onder de $35.000,- zakt.

Kan Solana 1.000 Euro worden?

Als we even blijven bij de voorspellingen van Hayes, zien we dat hij verwacht dat Bitcoin in 2026 naar een koers van $750.000,- zal stijgen. Dit houdt in dat Bitcoin binnen 3 jaar bijna 20x zoveel waard wordt als de huidige prijs.

Gezien er van Solana nog grotere stijgingen verwacht worden is een koers van €1.000,- goed haalbaar voor de altcoin. Met een stijging van 20x zal Solana namelijk al richting een koers van bijna €2.000,- gaan.

Wanneer Solana de grens van €1.000,- door zal breken is natuurlijk niet gemakkelijk in te schatten. De crypto markt is nog altijd een zeer volatiele markt waarbij koersen op sommige momenten zonder duidelijke redenen kunnen stijgen of dalen.

Toch komt het positivisme van Hayes en andere traders niet uit de lucht vallen. De crypto markt krijgt in 2024 opnieuw te maken met een Bitcoin halving en traditioneel gezien zorgt dit voor grote stijgingen in Bitcoin waarna later ook de altcoins zullen volgen.

Solana vs Ethereum

Deze halving vindt plaats in april en de hoop is dan ook gevestigd op de maanden daarna om alle records in de crypto markt aan diggelen te slaan. Voor Solana lijkt een koers van €1.000,- dit jaar echter nog wat te vroeg, daarvoor zou het voorbij de huidige marktwaarde van Ethereum moeten stijgen en dit lijkt een te grote opgave.

Alternatieven voor Solana

Het is verstandig om naast Solana ook nog enkele andere investeringen te doen, denk maar terug aan de enorme terugval in koers die Solana meemaakte toen het betrokken raakte bij het faillissement van FTX. Hieronder vind je enkele investeringen die je dit jaar veel winst op kunnen leveren.

Bitcoin Minetrix – Revolutionair Bitcoin mining project

Zoals gezegd vindt dit jaar de Bitcoin halving plaats, hierdoor worden de beloningen die miners ontvangen voor het creëren van een nieuw block op de Bitcoin blockchain gehalveerd. Dit maakt het voor veel miners nog lastiger om een goede winst te maken op hun mining activiteiten.

Hier komt het nieuwe Bitcoin Minetrix om de hoek kijken. Zij maken het mogelijk om te profiteren van mining, zonder dat je hiervoor zelf dure hardware in huis hoeft te halen.

Het enige wat je nodig hebt, is de BTCMTX token, die je nu kunt kopen in een presale. Deze token zet je vervolgens vast voor staking en in ruil hiervoor ontvang je mining credits. Deze kun je inzetten om deel uit te maken van de cloud mining pool van Bitcoin Minetrix.

 

eTukTuk – Vergroening in de transport-sector

Het crypto project eTukTuk wil een groene revolutie bewerkstelligen in de transport sector. Hier ontwikkelt het elektrische tuktuks die in landen als India en Sri Lanka ervoor moeten zorgen dat veel van de vervuilende voertuigen het straatbeeld verlaten.

Aan deze elektronische tuktuks is een cryptomunt gekoppeld om het project extra mogelijkheden mee te geven. Zo kun je gemakkelijk met de token betalen en geeft onder andere de presale het project de kans om verder te gaan met de ontwikkeling.

etuktuk

Je koopt de token nu gemakkelijk op de website van eTukTuk waar je mee kan doen aan de presale door Binance Coin, USDT of Ethereum in te ruillen voor de $TUK token.

 

Meme Kombat – Verdien aan staking en battles

Tot slot is er de Meme Kombat coin, een cryptomunt die met een platform komt waarop meme karakters tegen elkaar strijden in battles. Jij kunt hier met de $MK token op inzetten en geld verdienen als jouw meme karakter wint.

Daarnaast biedt Meme Kombat staking aan waarmee je op het moment zo’n 115% APY kunt verdienen. Dit kan al meteen vanaf het moment dat je de tokens in de presale koopt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Arthur Hayes tipt breakout, kan Solana 1000 Euro worden in Feb? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.