Arthur Hayes is heel bullish over 3 altcoins

BitMEX-oprichter Arthur Hayes is bullish over drie altcoins voor de komende bullmarkt. In een nieuw interview met Pomp Investments oprichter Anthony Pompliano, deelt Hayes dat het DeFi-project Pendle veel potentie heeft, omdat het innovatie brengt binnen de industrie voor renteverdienende investeringen.

Onder andere door het tokeniseren en verkopen van toekomstige rentebetalingen.

Bullish over Pendle

“Als we bitcoin, ethereum of welke crypto dan ook optimaal willen gebruiken, dan hebben we rentes nodig om leningen binnen het ecosysteem mogelijk te maken.

Dat beginnen we nu te zien en Pendle is daar een pionier in. Ze hebben een aantal leuke dingen gecreëerd […] bijvoorbeeld hun eigen versie van een leverage renteswap. Ik denk dat Pendle de grootste beurs voor derivaten binnen de hele industrie kan worden, zowel gecentraliseerd als gedecentraliseerd. Als ze klaar zijn om […] eigen rentecurves in het hele ecosysteem te bouwen voor bitcoin, ethereum en andere shitcoins”, aldus Arthur Hayes.

Op het moment van schrijven staat Pendle met 14 procent in de plus en klokt het project binnen op een koers van 2,75 dollar. Daarmee kent het een market cap van 654 miljoen dollar, wat meer dan behoorlijk is voor een munt die net begonnen is.

Ook bullish over Filecoin en Bitcoin Ordinals

Filecoin is de volgende munt waar Arthur Hayes bullish over is, vanwege zijn potentiële gebruik op het gebied van kunstmatige intelligentie. “Filecoin: het AI-narratief is natuurlijk nog steeds gaande. Je ziet alle energie die het teweegbrengt op de traditionele aandelenmarkt en alle AI-bedrijven. Ik denk dat we pas aan het begin van de AI-bubbel staan.

En natuurlijk zijn AI-trainingsmodellen zeer data-intensief”, aldus Hayes.

Hiermee bedoelt hij uiteraard dat ze mogelijk van de diensten van Filecoin gebruik kunnen maken om aan die data-vereisten te voldoen.

Als laatste is Hayes bullish over Bitcoin Ordinals. Dit protocol maakt het mogelijk om data op de blockchain van Bitcoin weg te schrijven. Dat kan gaan om afbeeldingen, videos, maar ook boeken en andere ongein.

“Ik denk dat Ordinals deze cyclus gigantisch worden en dat we nieuwe kunstvormen gaan zien op de Bitcoin blockchain, die we nog nooit eerder zagen” aldus een optimistische Arthur Hayes.


The post Arthur Hayes is heel bullish over 3 altcoins appeared first on Bitcoinmagazine.nl.