ARK Invest loost een enorme hoeveelheid GBTC: Grootste verkoop van dit jaar

ARK Invest verkoopt het grootste deel van zijn aandelen Grayscale Bitcoin Trust dit jaar, waarbij Coinbase-aandelen worden afgestoten te midden van marktveranderingen.

Cathie Wood’s ARK Invest gaat door met hun verkoopgolf, waarbij ze de grootste verkoop van Grayscale Bitcoin Trust-aandelen van hun ARKW ETF van dit jaar doen. Deze verkoop verminderde de GBTC-bezittingen van ARKW tot $112,7 miljoen, wat ongeveer 6,95% van de totale waarde uitmaakt.

Op maandag daalden de aandelen van Grayscale’s Bitcoin Trust met 8,6%, als gevolg van een daling van 5,8% in de waarde van Bitcoin. Grayscale probeert zijn Trust ETF om te zetten in een spot bitcoin ETF en wacht momenteel op de beslissing van de U.S. Securities and Exchange Commission.

Als onderdeel van hun verkoopgolf heeft ARK Invest ook voor $1,88 miljoen aan Coinbase-aandelen afgestoten op maandag, na een eerdere verkoop van meer dan $100 miljoen aan aandelen vorige week.


The post ARK Invest loost een enorme hoeveelheid GBTC: Grootste verkoop van dit jaar appeared first on Bitcoinmagazine.nl.