Andrew Tate voorspelt Ethereum koers van $4.000

Andrew Tate, een controversiële Britse-Amerikaanse influencer die bekendheid verwirf als kickbokser, ondernemer en met name sociale media persoonlijkheid, is nu begonnen met het voorspellen van cryptokoersen. Eerder voorspelde hij een bitcoin koers van 70.000 dollar en kreeg hij gelijk.

Nu zet hij in op een Ethereum koers van 4.000 dollar.

Geheel in zijn eigen stijl

Andrew Tate doet zijn voorspellingen uiteraard geheel in zijn eigen stijl. Zo geeft hij geen echte onderbouwing voor zijn voorspelling van een Ethereum koers van 4.000 dollar.

Het enige wat hij op Twitter schrijft is: “Als Ethereum naar 4.000 dollar stijgt noem ik jullie allemaal losers.”

Hetzelfde deed hij begin maart voor bitcoin. Niet lang daarna schoot bitcoin naar zijn all-time high van 73.800 dollar. Vervolgens begon de bitcoin koers echter behoorlijk te dalen.

Wat dat betreft zou het kunnen dat iemand als Andrew Tate een behoorlijke top-indicator is voor dit soort investeringen.

Is Andrew Tate goed voor crypto?

Je kunt je afvragen of Andrew Tate goed is voor crypto. Feit is wel dat hij als influencer gigantische hoeveelheden mensen bereikt. Zo haalde hij op zijn bitcoin-voorspelling het bizarre aantal van 36.100 likes.

Op zijn Ethereum voorspelling staan nu 3.900 likes. Dat is een stukje minder, maar dat heeft wellicht ook te maken met het feit dat Ethereum een stuk minder groot en populair is dan bitcoin.

Niet voor niets is bitcoin na ruim 15 jaar nog altijd de onbetwiste koning van de markt. Ethereum komt qua market cap niet in de buurt van bitcoin en lijkt daar voorlopig ook niet in te slagen.

Een figuur als Andrew Tate zal er in ieder geval voor zorgen dat veel jongeren bitcoin en Ethereum eens bekijken en mogelijk beginnen met investeren. Wat dat betreft is het voor de adoptie alleen maar goed als Andrew Tate en soortgelijke influencers over de industrie praten.

Zeker omdat hij niet direct in de industrie zit en dus ook mensen van buitenaf aantrekt.


The post Andrew Tate voorspelt Ethereum koers van $4.000 appeared first on Bitcoinmagazine.nl.