Analist voorspelt uitbraak voor Dogecoin en twee Solana-memecoins

De populaire analist Altcoin Sherpa voorspelt dat Dogecoin vanaf het huidige niveau een rally van 50 procent kan volbrengen. Dat zou betekenen dat we een Dogecoin koers van rond de 0,30-0,33 dollar op de borden gaan zien de komende periode.

“Doge is op weg naar $0,33. Andere memes doen het nog altijd fantastisch. Dogecoin gaat je niet de rendementen geven die anderen voor elkaar krijgen, maar je kunt er nog steeds op verdienen en dat is mooi”, aldus Altcoin Sherpa.

Ook BOME in het vizier

Een andere memecoin die Altcoin Sherpa in het vizier heeft is BOOK OF MEME (BOME). Het kan volgens de analist even duren, maar uiteindelijk verwacht hij dat BOME de weerstand op 0,0152 dollar kan verslaan. “Uiteindelijk zie ik BOME naar 0,018 dollar gaan”, aldus Altcoin Sherpa.

Op het moment van schrijven klokt BOME binnen op een koers van 0,01656 dollar. Bijzonder aan de stijging van de memecoin is dat de rest van de markt vandaag rood kleurt. Bitcoin staat met 5 procent in het rood en meestal is dat ook een slecht teken voor andere munten.

Het laat zien hoe sterk memecoins momenteel presteren al blijft het natuurlijk de vraag waarom dat het geval is. Memecoins doen immers helemaal niets en zullen dat ook nooit doen. Ze zijn alleen grappig, maar is dat voldoende voor market caps van enkele miljarden dollars?

Nog meer sterke memecoins

De laatste memecoin op de lijst van Altcoin Sherpa is dogwifhat (WIF). Volgens de analist is de kans aanwezig dat WIF naar nieuwe all-time highs kan stijgen als het erin slaagt om het Fibonacci-niveau van 1,618 te verslaan op de koers van 4,57 dollar.

“WIF maakt momenteel fantastische bewegingen, gefeliciteerd aan iedereen die deze achtbaanrit voltooid heeft. Ik heb eerlijk gezegd geen targets. Misschien is de koers van 5,70 dollar straks aan de beurt”, aldus een eerlijke Altcoin Sherpa.

WIF handelt op het moment van schrijven op 3,92 dollar en heeft over de afgelopen 24 uur behoorlijke tikken gehad. De koers van de munt is met ruim 10 procent gedaald vandaag, al staat er voor de afgelopen zeven dagen nog steeds een stijging van 36 procent op de borden.


The post Analist voorspelt uitbraak voor Dogecoin en twee Solana-memecoins appeared first on Bitcoinmagazine.nl.