Analist: ‘Solana kan Ethereum voorbijgaan’

The Flow Horse, een ervaren handelaar, waarschuwt dat de dominantie van Ethereum als het grootste smart contract platform ter wereld niet gegarandeerd is. De analist stelt dat Ethereum als Compaq Computer Corporation is, een computerbedrijf dat jarenlang aan de top stond, voordat het minder relevant werd en in 2002 werd overgenomen door HP.

Het scenario waarin Solana groter wordt dan Ethereum is “zeker gegroeid”, zo stelt The Flow Horse.

Solana streeft Ethereum voorbij?

“De mogelijkheid dat Solana Ethereum overneemt is zeker gegroeid. De huidige trends en het sentiment onder de grootste fans van Ethereum suggereren dat er een natuurlijke terugkeer naar het gemiddelde zal plaatsvinden in het voordeel van ETH.

Maar gezien het feit dat de industrie nog in de kinderschoenen staat, is het te vroeg om de definitieve leider op het gebied van smart contracts aan te wijzen. Net als Compaq in de eerste dagen van personal computing, kan Ethereum nu de beroemdheid genieten, maar dat garandeert geen permanente dominantie”, aldus The Flow Horse.

Wat Solana betreft heeft The Flow Horse zijn ogen ook gericht op het explosieve memecoin-ecosysteem op het netwerk. Dat zorgt voor een gigantische stijging van de volumes op decentrale beursplatformen op Solana.

Welke memecoin kiest The Flow Horse?

Als The Flow Horse een memecoin moet kiezen, dan zou het volgens hem MEW zijn, een nieuwe memecoin die hij eerder mainstream ziet gaan op Coinbase dan dogwifhat (WIF), de grootste memecoin op Solana.

“Op dit tempo lijkt het alsof MEW een Coinbase-listing krijgt voor WIF. Maar zonder grappen, laat geen projecten links liggen die uit het niets komen met dikke orderboeken en een ongewoon hoge market cap”, aldus de analist.

Cat in a dogs world (MEW) lanceerde enkele dagen geleden en heeft nu al een market cap van ruim 600 miljoen dollar. Hoe kan dat? Wie zitten er achter dit soort projecten? Wat kunnen we hier verder van verwachten?

Eigenlijk weet niemand het antwoord op dat soort vragen. Daarom is het misschien maar beter om dit soort dingen zoveel mogelijk links te laten liggen.


The post Analist: ‘Solana kan Ethereum voorbijgaan’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.