Analist: Laatste Grote Kans om Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) te kopen Voor Bull Run

Een populaire analist denkt dat investeerders nog één laatste kans hebben om bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) tegen lagere niveaus te accumuleren. Voordat de markten een volgende bullrally ingaan.

Bitcoin koers boven de $60.000?

De anonieme analist Rager vertelt zijn 199.300 volgers op het socialemediaplatform X dat hij wat kapitaal aan de zijlijn houdt in afwachting van nog een terugval.

Volgens Rager kunnen bitcoin en ethereum een correctie zien rond de halvering in april, zodra de blocksubsidie voor bitcoinminers doormidden gaat. Kijkend naar bitcoin, denkt Rager dat BTC rijp is voor een kortstondige terugval. Volgens de analist volgt er nog een terugtrekking, voordat bitcoin boven de $60.000 gaat stijgen.

De enige periode met aanhoudend opwaarts zonder aanzienlijke terugval was van oktober tot januari, waarbij beleggers de goedkeuring van de BTC spot ETF (exchange-traded fund) aan het ‘frontrunnen’ waren. Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld voor ~$51.700.

Ethereum

Wat betreft ethereum, denkt Rager dat deze cryptomunt klaar is om hoger te bewegen.”De vraag is hoe lang ETH deze keer boven de $3.000 kan blijven? Het doel blijft $3.500 voor deze opleving, en met de gesprekken over de ETH spot ETF denk ik dat we dit vroeger dan later kunnen bereiken.”

 


The post Analist: Laatste Grote Kans om Bitcoin (BTC) en Ether (ETH) te kopen Voor Bull Run appeared first on Bitcoinmagazine.nl.