Analist Jason Pizzino wijst vier sterke altcoins aan

De populaire analist Jason Pizzino ziet op dit moment een viertal sterke altcoins in de markt. Als eerste wijst hij naar Solana (SOL) en de memecoin Pepe (PEPE). Verder gaat hij tijdens een nieuwe strategie-sessie op YouTube ook in op twee kleinere namelijk.

Solana ziet er sterk uit

Volgens Pizzino ziet met name Solana er sterk uit ten opzichte van de Amerikaanse dollar. “Solana weet zich heel goed staande te houden tegenover de Amerikaanse dollar. We zien hier een low en het 50% Fibonacci-niveau, dus we zitten nog steeds in een sterke positie”, aldus een optimistische Pizzino.

Solana handelt op het moment van schrijven op een koers van $166 en is over de afgelopen 24 uur met 0,57% gestegen. Over de afgelopen zeven dagen staat er echter een daling van 8,95% op de borden.

Vervolgens stapt Pizzino over op PENDLE, een altcoin die volgens de analist tot de sterkere tokens kan behoren tijdens de volgende fase van de cyclus. Fundamenteel heeft de analist hier geen duidelijke redenen voor.

Het lijkt dan ook vooral een technisch verhaal te zijn waar Pizzino zich op baseert.

Render en PEPE

Dan begint de analist over Render (RNDR) een altcoin die er volgens hem niet zo sterk uitziet als de rest, maar nog steeds aardig presteert ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

“Deze ziet er nog steeds prima uit op de grafiek op dit moment ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Render weet zich relatief goed te houden op het niveau van $10 hier”, aldus Pizzino.

Als laatste komt PEPE aan de beurt, de populaire memecoin die recent nog een all-time high wist te noteren.

“Hoewel PEPE flink gestegen is, blijft het een sterke altcoin om naar te kijken. Eerder deze maand begon PEPE higher lows te maken, testte het zijn toppen en begon het vanaf daar te stijgen”, aldus Pizzino over PEPE.


The post Analist Jason Pizzino wijst vier sterke altcoins aan appeared first on Bitcoinmagazine.nl.