Analist geeft update over altcoins die in 2024 met 1.400% steeg

De populaire analist Altcoin Sherpa vertelt zijn volgers dat Ondo Finance (ONDO), een project dat met 1.400% steeg in 2024, nog altijd één van de sterkste munten op de markt is. Volgens Altcoin Sherpa is ONDO vanaf een belangrijk steunpunt omhoog gesprongen in de grafiek. Dat kan in potentie betekenen dat de opwaartse trend een vervolg krijgt.

ONDO boven belangrijk koersgemiddelde

Op basis van de grafiek van Altcoin Sherpa is het duidelijk dat ONDO erin geslaagd is om boven zijn 200 exponentiële bewegende gemiddelde te blijven op de 4-uur grafiek.

Ondanks de correcties van de afgelopen maanden is die lijn dus niet in gevaar gekomen voor Ondo Finance, wat op zich een positief signaal is volgens Altcoin Sherpa.

Ondo Finance handelt momenteel op een koers van 1,29 dollar. Daarmee kent het project een market cap van 1,791 miljard dollar, waarmee het op plek 52 staat op CoinMarketCap.

Waar ONDO precies naartoe zou kunnen de komende maanden is niet duidelijk op te maken uit de analyse van Altcoin Sherpa. Dat hij enthousiast is over het project is wel duidelijk. Daar moeten we het voorlopig mee doen als het over deze munt gaat.

Grillige koersactie voor Solana

Wat Solana betreft verwacht Altcoin Sherpa vooral grillige koersactie de komende periode.

“Ik denk persoonlijk dat SOL gewoon een beetje heen en weer blijft pingelen tussen de 185 en 120 dollar. Dat is een gigantische range, maar ik denk dat we een langere periode van consolidatie tegemoet gaan. Het is gezond om dit na een lange periode van grote stijgingen te zien. Ik verwacht later nog grootste dingen van Solana”, aldus Altcoin Sherpa.

Veel zal daarbij afhangen van de populariteit van memecoins de komende maanden. Dat is namelijk de voornaamste reden geweest voor de goede prestaties van Solana in 2023 en 2024. Solana is een gigantisch populair platform geweest voor het lanceren van memecoins.

Simpelweg omdat het wat goedkoper en sneller is dan Ethereum.


The post Analist geeft update over altcoins die in 2024 met 1.400% steeg appeared first on Bitcoinmagazine.nl.