“Altcoins staan op het punt om te exploderen”, zeggen Glassnode analisten

Wat is er te verwachten van de bitcoin – en cryptokoersen? Volgens analisten van analysebedrijf Glassnode wijzen technische signalen op een naderende explosie in de prijzen van altcoins.

“Enorme beweging altcoins”

De medeoprichters van Glassnode, Jan Happel en Yann Allemann, die op het sociale mediaplatform X bekend staan onder de naam Negentropic, vertellen aan hun 62.800 volgers dat altcoins waarschijnlijk op het punt staan van een “enorme beweging.”

De analisten zeggen dat ALTS (TOTAL3), dat de totale marktkapitalisatie van crypto-assets vertegenwoordigt, exclusief bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en stablecoins, klaar lijkt om omhoog te gaan nu zowel de maandelijkse Relative Strength Index (RSI) als de Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicatoren mogelijk een dieptepunt hebben bereikt.

De RSI en de MACD zijn momentumoscillatoren die zijn te gebruiken om potentiële gebieden van trendomkeringen te identificeren. Kijkend naar bitcoin, zeggen de analisten dat BTC nog steeds binnen een groot pennant-patroon zit, wat traditioneel een geleidelijk nauwer wordende consolidatie suggereert voordat de volgende beweging omhoog plaatsvindt.

Wat zeggen andere analisten? Volgens analist Rekt Capital is de “gevarenzone” (paarse gebied) achter de rug.

 


The post “Altcoins staan op het punt om te exploderen”, zeggen Glassnode analisten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.