Altcoins Klaar voor Explosieve Groei: Marktwaarde Kan $425 Miljard Bereiken!

Volgens analisten staat de altcoin markt, exclusief de top 10 cryptocurrencies, klaar voor een flinke stijging. De marktwaarde kan zelfs oplopen tot $425 miljard. Deze optimisme wordt aangewakkerd door de recente stijging van bitcoin, die een nieuwe all-time high heeft bereikt. Hierdoor verwachten sommige analisten dat dit de altcoins een duwtje in de rug kunnen geven. Lees ook ons artikel  over de beste altcoins van dit moment.

Een positieve kijk op de altcoin markt door Rekt Capital

Cryptocurrency expert en handelaar Rekt Capital heeft een bemoedigende voorspelling gedeeld voor de marktwaarde van altcoins. Hij benadrukt de veerkracht van de markt en de groeipotentie in de komende maanden. Volgens zijn analyse laat de altcoin seizoensindex tekenen van vooruitgang zien, wat suggereert dat het altseason eraan komt.

Rekt Capital’s analyse wijst uit dat de altcoin markt is hersteld van een eerdere afwijzing in de “rood-omcirkelde zone” en nu is beland in het “blauw-omcirkelde testgebied”. Dit herstel toont een toegenomen interesse van beleggers en een positieve verschuiving in de marktdynamiek. De markt heeft ook met succes de “rode lijn van weerstand van $315 miljard” doorbroken, waardoor dit niveau is veranderd in een nieuwe steunbasis. Als gevolg hiervan verwacht de analist een stijging naar de “lichtblauwe cirkel”, wat overeenkomt met de drempel van $425 miljard, in de komende maanden.

Ondanks optimisme is er voorzichtigheid voor altcoins

Ondanks het optimistische vooruitzicht, bevindt de markt zich nog steeds in een fase van het opnieuw testen van het niveau van $315 miljard als nieuwe steun. Rekt Capital blijft er echter van overtuigd dat de markt binnenkort “de weerstand van $425 miljard opnieuw zal bezoeken”, mogelijk voor het Bitcoin Halving evenement dat gepland staat voor april.

Aan de andere kant biedt Samson Mow, CEO van Bitcoin technologiebedrijf JAN3, een voorzichtiger perspectief op de altcoin markt. Hoewel hij de mogelijkheid van kortetermijnwinsten in ziet, waarschuwt Mow dat de altcoin markt waarschijnlijk een correctie zal ondergaan in de komende weken.

Hij stelt dat altcoins hebben geprofiteerd van de stijging van bitcoin, vooral na de lancering van BTC Spot Exchange-Traded Funds (ETF’s), maar ze missen de aanzienlijke dagelijkse instroom van $500 miljoen tot $1 miljard die bitcoin heeft.


The post Altcoins Klaar voor Explosieve Groei: Marktwaarde Kan $425 Miljard Bereiken! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.