Altcoin Sherpa is bullish over twee populaire altcoins

Altcoin Sherpa verwacht dat altcoins op het punt staan om aan een gigantische rally te beginnen. Dat klinkt een beetje als: “Wij van WC-eend adviseren WC-eend.” Maar de populaire analist heeft natuurlijk ook nog een onderbouwing voor zijn stelling dat Render (RNDR) en Solana (SOL) voor een potentiële uitbraak staan.

Bullish koerspatronen voor altcoins

Volgens Altcoin Sherpa laten veel altcoins een vergelijkbaar bullish patroon zien en consolideren ze nu even tijdens een bredere opwaartse trend. “RNDR: je weet dat veel goede grafieken dit type koersactie vertonen. Als ik het moet zeggen, dan is dit een goede periode om veel altcoins te kopen en daar rustig op te blijven zitten.

De volgende slag omhoog lijkt binnen een paar weken te komen”, aldus Altcoin Sherpa.

In de grafiek van de analist zien we inderdaad dat Render op dit moment al een tijdje zijwaarts beweegt. Dan blijft de vraag natuurlijk nog of de uitbraak die Altcoin Sherpa voorspelt er inderdaad komt.

Vooralsnog moet Render het doen met een daling van 3,92 procent over de afgelopen 24 uur, terwijl bitcoin op een bescheiden stijging van 0,07 procent staat en binnenkomt op een koers van 70.423 dollar.

Niet alleen bullish over Render

Overigens is Altcoin Sherpa niet alleen bullish over Render. Ook voor Ethereum-rivaal Solana ziet hij voldoende kansen. “Wat Solana betreft is dit een goede zone om te kopen en munten in te slaan. Ik zou vanaf hier tot 140 dollar blijven kopen”, aldus Altcoin Sherpa.

Solana handelt op het moment van schrijven op een koers van 189 dollar en staat over de afgelopen 24 uur op een daling van 2,96 procent. Het lijkt erop dat de markt weer even op adem moet komen na de stijgingen van de afgelopen dagen.

Wat hij precies verwacht van Solana wat de koers betreft is niet duidelijk. Op basis van de grafiek lijkt hij in ieder geval een opleving richting de 210 dollar te voorspellen. Mocht Solana voorbij dat niveau schieten, dan kunnen er interessante dingen gebeuren voor het smart contract platform.


The post Altcoin Sherpa is bullish over twee populaire altcoins appeared first on Bitcoinmagazine.nl.