AI crypto’s pumpen na nieuws Nvidia, OpenAI en Amazon – welke opkomende crypto AI gaan stijgen?

Op Artificial Intelligence (AI) gebaseerde cryptocurrencies wisten in de afgelopen 24 uur aanzienlijk te stijgen en lijken het op dit moment zelfs beter te doen dan de rest van de crypto markt. Dit is mede te danken aan de recente aankondiging over nieuwe ontwikkelingen van AI en tech bedrijven uit de VS. Welke opkomende crypto AI gaan stijgen?

Op Injective (INJ) na wist de top 10 van grootste AI coins vandaag allemaal met meer dan 7% te stijgen. Hierdoor laten veel AI cryptos over de afgelopen 7 dagen winsten zien die oplopen tot in de tientallen procenten.

Render (RNDR) is op dit moment een van de beste presterende AI cryptos met een stijging van 27,77% over de afgelopen 7 dagen. AIOZ Network wist daarnaast alleen vandaag al met meer dan 12% te stijgen.

Ontwikkelingen tech giganten helpt crypto AI markt omhoog

De recente ontwikkelingen van tech giganten zoals NVIDIA, OpenAI en Amazon hebben voor het nodige optimisme binnen de crypto AI markt gezorgd. Hieronder vind je de drie belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen week:

  • NVIDIA lanceert LLM DrEureka: Tech gigant NVIDIA kondige op 3 mei zijn Large Language Model (LLM) DrEureka aan. Een LLM is een vorm van AI die texten kan genereren (ander voorbeeld hiervan is ChatGPT). DrEureka gaat helpen met het schijven van codes om robots te trainen.
  • OpenAI lanceert geheugenfunctie: OpenAI lanceerde op 29 april de geheugenfunctie voor zijn LLM ChatGPT. Dit zorgt ervoor dat de AI zijn vorige gesprekken kan herinneren als hierom wordt gevraagd. Op dit moment hebben alleen betaalde gebruikers toegang tot deze geheugenfunctie.
  • Amazon lanceert AI-hulp voor bedrijven: Amazon lanceerde op 30 april de door AI aangedreven hulp voor bedrijven. Daarnaast werd ook de Q Apps functie gelanceerd die niet technische gebruikers kan helpen met het creëren van custom AI-applicaties.

Deze ontwikkelingen hebben er hoogstwaarschijnlijk voor gezorgd dat de crypto AI markt vandaag al met meer dan 7,7% is gestegen. Het zijn echter niet alleen de grote en bekende AI cryptos die optimaal weten te profiteren van deze ontwikkelingen, ook nieuwe en opkomende cryptos wisten hierdoor de nodige successen te boeken.

Voorbeelden hiervan zijn WienerAI en 5thScape, deze opkomende cryptos wisten beide alle nodige successen te boeken in hun veelbelovende presales. Hieronder gaan we verder in op deze veelbelovende presale tokens.

WienerAI (WAI) – WienerAI combineert de werelden van Crypto AI en meme coins

WienerAI is een onlangs gelanceerde presale token die al snel de nodige aandacht wist te winnen bij zowel de AI-crypto als meme coin community. Deze presale token maakt net als veel andere meme coins gebruik van een hond als mascotte, maar in het geval van WienerAI is dit een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI.

Deze ‘wiener’ hond wordt in het jaar 2132 gecreëerd door een wetenschapper die ook wel ‘The Architect’ wordt genoemd. Door een ongeluk mixte hij echter het DNA van een hotdog in zijn creatie voor de ultieme AI-compagnon. Dit leidde daardoor tot de hilarische WienerAI.

Ondanks dat WienerAI een meme coin is, heeft het wel de nodige utility door zijn staking mechanisme. Ondanks dat de presale op dit moment live is kunnen gebruikers al beginnen net het staken van hun WAI-tokens. Op dit moment is er sprake van een APY van boven de 800%.

De presale van de native WAI-token heeft inmiddels al meer dan $ 1,1 miljoen opgehaald door steun vanuit zowel de AI-crypto als meme coin community. Tokens kosten op dit moment $ 0,000704 per stuk, maar zullen in minder dan 48 verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

5thScape (5SCAPE) – eerste AR en VR-platform op de blokkchain

5thScape is een unieke nieuwe crypto die bezig is met de ontwikkeling van het eerste VR-platform op de blockchain. Het project ontwikkelt een VR-ecosysteem waarin leuke VR en AR-games gemaakt zullen worden. Daarnaast is het team ook bezig met de ontwikkeling van een VR-headset en ergonomische bureaustoelen.

Doordat 5thScape het eerste VR-ecosysteem op de blockchain is verwachten experts dat dit project de marktleider zal worden van deze niche sector. Hierdoor worden aanzienlijke winsten verwacht en een marketcap van $ 100 miljoen lijkt zeer realistisch.

Naast dat gebruikers VR-games kunnen spelen op het platform kunnen ze de native 5SCAPE token ook vast zetten tegen aantrekkelijke beloningen. Dit staking mechanisme zal helpen met het vergoten van de liquiditeit, maar zal de koers van 5SCAPE ook stabieler maken op het moment dat deze token gelist wordt op exchanges.

5thScape

5SCAPE tokens zijn op dit moment te koop in een presale die al $ 5,7 miljoen aan vroege investeringen heeft opgehaald. Tokens kosten op dit moment $ 0,00327 maar zullen op het moment dat ze gelist worden $ 0,01 gaan kosten. Dit betekent dat gebruikers aanzienlijke winsten kunnen boeken voordat de token überhaupt gelist is op exchanges. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post AI crypto’s pumpen na nieuws Nvidia, OpenAI en Amazon – welke opkomende crypto AI gaan stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.