Adviseur van Biden struikelt over uitleg over geldcreatie

In een recent opgedoken videoclip van ongeveer 100 seconden, probeert Jared Bernstein, de voorzitter van de Council of Economic Advisers en belangrijk economisch adviseur van president Joe Biden, uit te leggen hoe het proces van geldschepping en lenen werkt in de Verenigde Staten. Echter, Bernstein lijkt moeite te hebben om zijn punt duidelijk over te brengen.

De clip, afkomstig uit de documentaire ‘Finding the Money’, toont Bernstein terwijl hij een uitleg geeft die meer vragen oproept dan beantwoordt. Dit is opmerkelijk omdat duidelijke communicatie cruciaal is, vooral wanneer het gaat om complexe onderwerpen zoals de financiële operaties van een regering. Bernstein’s presentatie kan belangrijke implicaties hebben, aangezien deze uitspraken invloed kunnen hebben op het vertrouwen in het economisch beleid van de regering.

Deze clip is een must-watch voor iedereen die interesse heeft in de economische strategieën van de Amerikaanse overheid. Of beter gezegd: voor iedereen die denkt dat er alleen maar adviseurs en beleidsmakers zijn die goed en duidelijk uit kunnen leggen hoe geld werkt.

Om een volledig beeld te krijgen van Bernstein’s uitleg en de mogelijke verwarring die hij veroorzaakt, is het raadzaam de clip zelf te bekijken.


The post Adviseur van Biden struikelt over uitleg over geldcreatie appeared first on Bitcoinmagazine.nl.