ADA Stijgt 20%, Technische Indicatie Voor Nieuwe Crypto Bull Run?

Cardano, een van de top 10 crypto’s, wist net als veel andere spelers uit de crypto markt optimaal gebruik te maken van de Bitcoins bull run. Met een stijging van bijna 20% over de afgelopen maand vragen investeerders zich nu af hoe de toekomst van Cardano eruit ziet en of er andere nieuwe crypto’s zijn die het nog beter kunnen doen.

ADA is een van de best presterende grote tokens van de afgelopen maand met een stijging van 19,31% over de afgelopen 30 dagen. De koers moest over de afgelopen 24 uur echter genoegen nemen met een aanzienlijke koers daling van meer dan 6%. In dit artikel zullen we daarom kijken of deze daling het begin van een bearish trend is of een consolidatie periode die nodig is om verdere winsten te realiseren.

Cardano Koers Verwachting

Cardano Koers Grafiek – Bron: TradingView

ADA bevindt zich op het moment van schrijven op $0,5894, net onder het cruciale $0,60 niveau. Met een daling van 6,90% over de afgelopen 24 uur lijkt de token voor het eerst in een maand tijd aan een aanzienlijke consolidatie fase begonnen te zijn.

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren is er te zien dat er nog genoeg bullish momentum lijkt te zijn voor de ADA koers. De RSI bevindt zich met een waarde van 57 op neutraal terrein terwijl het MACD histogram met 0,026 een koopsignaal afgeeft.

Wanneer er gekeken wordt naar de moving averages wordt het snel duidelijk dat ADA het op de korte termijn nog lastig kan blijven houden. De koers bevindt zich nu onder zijn 10-daagse EMA van $0,594. Alle andere moving averages bevinden zich echter onder de koers waarde van ADA en daardoor lijkt er op dit moment sprake te zijn van een korte periode van consolidatie. Een consolidatie fase die nodig is om de weg om hoog in de nabije toekomst weer in te kunnen zetten.

Cardano lijkt daardoor een aantrekkelijke crypto te zijn voor de toekomst, maar investeerders kunnen beter wachten met investeren tot het grootste gedeelte van de huidige dalingen voorbij is. In de tussentijd kunnen ze nieuwere cryptos overwegen die op de kortere termijn al aanzienlijke winsten kunnen realiseren. Met name presales zijn recentelijk in staat geweest om significante winsten op te leveren. Om die reden bespreken we hieronder een tweetal van de beste ICO’s van dit moment.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is bezig om de Bitcoin mining markt te revolutioneren met zijn unieke Stake 2 Mine concept. De Bitcoin mining markt staat bekend om zijn hoge instapkosten en daardoor is het erg moeilijk voor particulieren om onderdeel uit te maken van deze winstgevende markt. Het zijn vaak de grote coöperaties die de macht in handen hebben en hier wilt Bitcoin Minetrix verandering in aan gaan brengen.

Bitcoin Minetrix gebruikt hier dus zijn Stake 2 Mine concept voor. Gebruikers kunnen de native BTCMTX token staken in ruil voor cloud mining credits. Deze cloud mining credits kunnen ze vervolgens gebruiken om Bitcoin te minen. Op deze manier kunnen gebruikers profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s.

btcmtx

Ondanks dat het mining platform nog niet gelanceerd is kunne gebruikers nu al winsten realiseren met de BTCMTX token. Door tokens te kopen in de presale en meteen te staken zullen gebruikers een APY ontvangen totdat het mining platform live gaat, vervolgens zullen ze in staat zijn om cloud mining credits te verdienen en Bitcoin te minen. Er is op dit moment zelfs sprake van een APY van maar liefst 60%.

BTCMTX tokens zijn nu te koop voor $0,0136 per stuk, maar deze prijs zal binnen 4 dagen gaan stijgen of op het moment dat de presale zijn doel van $12,1 miljoen bereikt. Er is al meer dan $11,2 miljoen opgehaald, een teken dat investeerders geloven in dit project. Tokens zijn gemakkelijk te koop via ETH, USDT, BNB, MATIC en creditcard.

 

Scotty the AI (SCOTTY)

Scotty the AI is een nieuwe crypto die de nodige innovatie met zich mee brengt richting de crypto markt. Het combineert de beste aspecten van AI en blockchain technologie en vormt daarmee een pad voor de toekomst van investeren.

Scotty the AI onderscheidt zichzelf door zijn praktische applicaties in de crypto wereld. Allereerst heeft het Scotty Swap, een plek waar gebruikers snel en veilig tokens kunnen traden. Doordat er gebruik gemaakt wordt van AI technologie worden alle transfers geoptimaliseerd voor maximum winsten.

Daarnaast hebben ze ScottyChat een functie die investeerders voorziet van markt inzichten zodat ze een voordeel kunne behalen over de crypto markt. Met ScottyChat worden investeerders op de hoogte gesteld van de nieuwste markt inzichten en zullen ze altijd de beste beslissingen in de crypto markt maken. Deze informatie kunnen ze vervolgens weer gebruiken om tokens te kopen en te verkopen op Scotty Swap.

Scotty the AI bevindt zich op dit moment in zijn presale fase voor de verkoop van zijn native token SCOTTY. Ondanks dat deze presale onlangs pas begonnen is, heeft het nu al meer dan $440.000 weten op te halen. Tokens kosten slechts $0,00555 per stuk en zijn gemakkelijk te koop via ETH, USDT, MATIC, BNB en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ADA Stijgt 20%, Technische Indicatie Voor Nieuwe Crypto Bull Run? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.