ADA Koers Verwachting: Waarom Stijgt Cardano Niet Maar Analisten Een Breakout Verwachten Op Korte Termijn – Kan Cardano 1 Euro Worden

Ondanks dat ADA in december nog aanzienlijk wist te stijgen bevindt Cardano (ADA) zich op dit moment weer in een behoorlijke bearish trend. Toch zijn er crypto analisten die verwachten dat de toekomst van ADA rooskleurig kan worden. Lees hieronder meer waarom, en hoe de Cardano koers verwachting eruit ziet.

Cardano (ADA) is een van de grootste cryptos in de crypto industrie en bevindt zich op plek 8 in de crypto rankings op basis van market cap. ADA wist begin december nog bijna te verdubbelen in waarde, maar heeft sinds zijn piek in de buurt van $0,66 alweer aanzienlijke verliezen moeten accepteren. Op het moment van schrijven bevindt de Cardano koers zich rond de $0,514 en is het over de afgelopen 7 dagen met al meer dan 6% gedaald in waarde.

Toch zijn er positieve geluiden te horen binnen de ADA markt, nu er meerdere crypto experts zijn die aanzienlijke stijgingen verwachten. Een van deze experts is de prominente markt analist Ali Martinez en hij verwacht zelfs dat ADA richting de $7 kan gaan stijgen in de aankomende weken. Dat zou een stijging richting de 1.300% vertegenwoordigen.

Kan Cardano 1 Euro Waard Worden?

Volgens analist Ali Martinez laat de koers grafiek van ADA een patroon zien dat herkenbaar is van een eerdere cyclus en daarmee kan wijzen op de mogelijkheid van een significante bull run. Volgens Martinez lijkt de huidige consolidatie fase van ADA op het gedrag van eind 2020. Eind 2020 werd ADA verkocht voor een waarde van $0,09699 en richting maart 2021 was de koers met maar liefst 1.200% gestegen naar een waarde van $1,3.

ADA Koers Grafiek – Bron: Ali Martinez op X

Volgens Martinez kan deze historische trend zich nu herhalen en in dat geval kan ADA zijn opwaartse beweging rond april inzetten. In deze maand kan de koers richting de $0,80 gaan stijgen.

De stijging richting $1 zal echter niet zonder obstakels verlopen. Martinez verwacht een korte correctie richting de $0,60. Volgens de grafiek die Martinez deelt op X gaat Cardano zelfs richting de $7 gaan stijgen. Dat zou een stijging van maar liefst 1.300% vertegenwoordigen ten opzichte van zijn huidige waarde van $0,514.

Er moet echter rekening mee gehouden worden dat deze stijging richting de $7 nog wel even op zich kan laten wachten en waarschijnlijk niet dit jaar plaatsvindt. Om deze reden zullen traders er goed aan doen om ook op zoek te gaan naar alternatieve cryptos om hun portfolio mee te diversifiëren. Hieronder bespreken we daarom drie van de meest belovende alternatieven van dit moment.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een nieuw crypto project dat de markt van Bitcoin mining op zijn kop wil gaan zetten. Bitcoin mining is een lucratieve markt maar vrijwel niet toegankelijk voor particuliere investeerders. Voor Bitcoin mining is namelijk geavanceerde apparatuur en veel technische expertise nodig waardoor de instapkosten vaak te hoog worden voor een particuliere investeerder. Hierdoor zijn het recentelijk de grote organisaties geworden die steeds meer macht hebben gekregen en dit gaat volledig tegen de gedecentraliseerde principes van Bitcoin in.

Bitcoin Minetrix wilt hier verandering in aan gaan brengen met zijn revolutionaire Stake 2 Mine concept. Met Bitcoin Minetrix zijn gebruikers in staat om cloud mining credits te verdienen door de native BTCMTX token te staken. Deze cloud mining credits kunnen vervolgens worden gebruikt om Bitcoin te minen via de cloud. Op deze manier hebben gebruikers een mogelijkheid om deel te nemen aan de Bitcoin mining markt en kan deze markt een stuk decentraler worden.

Totdat het mining platform live gaat kunnen gebruikers hun BTCMTX tokens al staken voor aantrekkelijke beloningen die zich op dit moment rond de 74% bevinden. De BTCMTX token bevindt zich op dit moment nog in de presale fase, een presale die bevestigt hoeveel interesse er is in het unieke concept van dit project.

De Bitcoin Minetrix presale heeft al meer dan $8,8 miljoen weten op te halen en kom hiermee steeds dichter in de buurt van zijn doel. De presale raakt steeds sneller uitverkocht en tokens kosten op dit moment $0,0129 per stuk, een prijs die in ongeveer 1 dag echter gaat stijgen. Investeerders zullen er dus snel bij moeten zijn om te profiteren van de huidige lage prijs, tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

Sponge V2 (SPONGEV2)

De meeste traders kennen het succesverhaal van SPONGE wel, de meme coin die binnen korte tijd een market cap wist te vergaren van maar liefst $100 miljoen. Deze meme coin krijgt nu een gevolg met de introductie van de nieuwe versie van SPONGE, SPONGEV2.

Net als de meeste meme coins moest Sponge na zijn piek aanzienlijke dalingen accepteren, omdat het project geen enkele utility had. Deze nieuwe en verbeterde versie moet hier echter verandering in aan gaan brengen. In tegenstelling tot de originele Sponge heeft Sponge V2 wel echte utility. De token gaat namelijk gebruikt worden voor meerdere Play 2 Earn games die na de listing van de token ontwikkeld gaan worden.

SPONGE

Sponge V2 is een Stake 2 Bridge token wat betekent dat je Sponge V1 tokens kan staken om Sponge V2 tokens te verdienen. Sponge V1 zal uiteindelijk gelocked worden en vervolgens volledig verdwijnen.

Gebruikers in het bezit van de SPONGE token kunnen nu starten met het staken van de tokens om Sponge V2 tokens te ontvangen. Nieuwe gebruikers kunnen daarnaast ook Sponge V2 tokens kopen op de officiële website van Sponge en deze vervolgens ook direct staken voor aantrekkelijke beloningen. Tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Sponge V2 Website Hier

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuw crypto platform dat zijn gebruikers een innovatieve manier van geld verdienen aanbiedt. Dit crypto platform heeft namelijk een speciale Battle arena ontwikkeld waar meme coin karakters de strijd met elkaar aangaan.

Alle battles in de battle arena worden ontwikkeld met de hulp van AI technologie en zijn daardoor eerlijk, maar ook altijd spannend. Gebruikers kunnen vervolgens wedden op deze battles en op deze manier gemakkelijk een passief inkomen verdienen. Voor het wedden wordt de native MK token van het platform gebruikt. Naast dat deze token gebruikt wordt voor de weddenschappen kunnen gebruikers de token ook staken voor het realiseren van een passief inkomen. Op dit moment is er zelfs een APY beschikbaar van 132%.

MK tokens hebben hierdoor de nodige utility en het is dan ook niet gek dat veel investeerders hun kans grijpen om goedkoop bij dit project in te stappen. De verwachting is dat deze token hard kan gaan stijgen in waarde op het moment dat de Battle arena live gaat. In seizoen 1 zijn Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge en Wojak beschikbaar in de Battle arena. De meme karakters van seizoen 2 zullen kort voor het einde van seizoen 1 aangekondigd worden.

De MK token bevindt zich op dit moment in een succesvolle presale die al meer dan $7 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten $0,279 per stuk en zijn te koop via ETH, BNB en USDT.

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ADA Koers Verwachting: Waarom Stijgt Cardano Niet Maar Analisten Een Breakout Verwachten Op Korte Termijn – Kan Cardano 1 Euro Worden appeared first on Bitcoinmagazine.nl.