ADA Koers Pumpt 10%, Doorbreekt $0,65: Kan Cardano 1 Euro Worden?

Terwijl de crypto markt in vuur en vlam staat, is Cardano in de afgelopen 24 uur met 10% gestegen. Hiermee doorbreekt  ADA de $0,65, op weg naar $0,70; een niveau waar nieuwe traders en investeerders in kunnen stappen voor een verdere rally omhoog.

Kan Cardano nog verder stijgen nadat Bitcoin boven de $60.000 is gebroken en op weg is naar zijn All-Time High van $69.000?

ADA Koers Vlak Onder $0,70 – Kan Cardano 1 Euro Worden de Komende Week?

Op dit moment staat de Cardano koers zo’n 9% hoger dan 24 uur geleden op het niveau van $0,695. Cardano is in een week tijd met ruim 14% gestegen, in een maand tijd met 42% en in de afgelopen 365 dagen met 91%. Cardano ligt momenteel nog wel zo’n 78% lager dan zijn All-Time High van $3,10 tijdens de bull run van 2021.

ADA profiteert momenteel van een sterke toename in trading volume, een stijging van +157% naar $1,75 miljard in de afgelopen 24 uur. Momenteel heeft Cardano een market cap van $24,5 miljard, met 35,47 miljard ADA in circulatie.

Cardano zit sinds het begin van februari in een uptrend en is na een korte correctie van vorige week nog verder geklommen. ADA ligt boven zijn 30-daagse moving average (geel) van $0,57, die steeds harder begint te stijgen.

Cardano koers grafiek – TradingView

Op basis van de Relative Strength index (RSI) van 74, zou de Cardano koers nog verder kunnen klimmen voordat er een retracement plaatsvindt. Nu Cardano op technisch gebied licht overgewaardeerd is, neemt het risico op een retracement wel toe.

In het geval dat Cardano de $0,70 doorbreekt en dit niveau weet vast te houden, kan dit voor nieuwe crypto traders en investeerders een punt zijn om in te stappen. Hierdoor zou ADA nog verder kunnen klimmen.

En omdat Cardano nog heel wat in te halen heeft sinds de vorige bull markt, is er veel ruimte voor de altcoin om te stijgen. Ondanks de dalingen die ADA heeft meegemaakt, zijn het netwerk en de community van Cardano nog sterker geworden.

Als Cardano een breakout boven de $0,70 kan maken, is de weg vrij voor een stijging voor $1 en hoger, iets wat de komende week nog kan gebeuren. Met genoeg momentum, kan Cardano dit jaar nog een nieuwe All-Time High bereiken boven de $3,10.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Na Bitcoin Breakout $60.000?

Naast Cardano, zijn er ook kleinere cryptomunten die nog meer kunnen profiteren van de Bitcoin pump. Het voordeel van kleinere crypto projecten is dat ze meer upside hebben en veel momentum kunnen krijgen wanneer Bitcoin stijgt.

Vandaag kijken we naar twee alternatieven voor Bitcoin, die potentie hebben om x10 of zelfs hoger te gaan deze bull run. Deze veelbelovende crypto’s zijn tijdelijk voor een lage prijs te koop in de presale en zullen binnenkort lanceren op hun eerste exchange.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin is erg hard gestegen in waarde, maar de Bitcoin halving moet nog komen. Na de halving kan Bitcoin nog veel meer waard worden, maar voor de halving heb je de mogelijkheid om nog twee keer zoveel BTC te verdienen met mining. De nieuwe Bitcoin Minetrix (BTCMTX) biedt de mogelijkheid om zonder hardware of technische kennis te minen.

Met Bitcoin Minetrix is het mogelijk om door BTCMTX te staken, passieve beloningen te verdienen in de vorm van BTCMTX en mining credits. Met deze mining credits kun je via een gebruiksvriendelijk dashboard BTC minen via de cloud. Dus door deze token te staken, zet je in op zowel deze nieuwe token als op Bitcoin.

De BTCMTX token is tijdelijk voor een lage prijs van $0,0137 verkrijgbaar in de presale, terwijl het project al meer dan $11,5 miljoen van de $15 miljoen heeft opgehaald. Binnenkort zal BTCMTX gelanceerd worden op zijn eerste exchange, vanaf dat moment kan de token mogelijk ondergewaardeerd zijn en exploderen in waarde.

 

Green Bitcoin (GBTC)

Hoeveel zal Bitcoin waard worden? Als je dit kunt voorspellen, verdien je met de nieuwe Green Bitcoin (GBTC) enorme beloningen. Daarnaast is de nieuwe GBTC een groen alternatief voor Bitcoin op de Ethereum blockchain en een tweede kans voor degenen die de pump van Bitcoin hebben gemist.

Green bitcoin geeft je twee manieren van staking, normale staking met een APY gebaseerd op hoeveel tokens er in de staking pool zitten en gamified staking, waarmee je gigantische beloningen kunt verdienen door de Bitcoin koers te voorspellen. De normale staking feature is al gelanceerd, terwijl de gamified staking feature binnenkort live zal gaan.

Je kunt green Bitcoin kopen in de presale voor $0,4982 per token, met de mogelijkheid om deze direct te staken voor een APY van 250%. De presale heeft inmiddels meer dan $1,2 miljoen opgehaald, waardoor de prijs binnenkort zal stijgen. Als groen alternatief voor Bitcoin, met extra utility, kan GBTC na lancering exploderen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ADA Koers Pumpt 10%, Doorbreekt $0,65: Kan Cardano 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.