ADA Koers Klimt En Benadert Key Weerstand Niveau, Kan Cardano 1 Euro Worden?

In een tijd waarin de cryptomarkt een terugval kent en vele munten dalen na een recordhoogte van Bitcoin, maakt Cardano (ADA) een opvallende groei door, vooral in de ontwikkeling van smart contracts.

Ondanks een tijdelijke daling tot $0,81 op 14 maart en een heropleving vanaf $0,57 op 20 maart, heeft ADA vandaag de $0,67 overschreden.

De unieke koers van ADA, de negende grootste cryptocurrency, duidt op een sterke strijd tussen de bulls en bears, maar kunnen de bulls de strijd winnen en kan ADA de grens van 1 euro passeren?

De opmars van Plutus V2

 Het Cardano-netwerk heeft een aanzienlijke stijging gezien in het aantal Plutus-scripts, inclusief versies 1 en 2, met een toename van 171,45% sinds het begin van het jaar. Deze exponentiële groei heeft geresulteerd in de toevoeging van bijna 500 nieuwe smart contracts dagelijks, wat het bloeiende ecosysteem van Cardano onderstreept en zijn toewijding aan het verbeteren van blockchain functionaliteit en gebruikerservaring benadrukt.

Plutus, de native smart contract programmeertaal van Cardano, is geëvolueerd met zijn laatste iteratie, Plutus V2, die geavanceerde functies introduceert die transactiegroottes en -kosten stroomlijnen, terwijl het ontwikkelaars een flexibeler en schaalbaarder raamwerk biedt.

Deze innovatie heeft geleid tot een toename tot 39.000 smart contracts op het netwerk, met dagelijkse toevoegingen die gemiddeld 495 bedragen – voornamelijk in de Plutus V2 categorie.

Naast de groei in smart contract-ontwikkeling, vertoont Cardano ook een significante stijging in gebruikersactiviteit. De afgelopen 30 dagen bereikte het aantal actieve walletadressen op het netwerk een piek van meer dan 600,000, een stijging van bijna 40% in dezelfde periode.

Cardano op het Punt om Cruciale Weerstand te Doorbreken Richting $1

In de laatste 24 uur zag Cardano (ADA) een stijging van 5,04% tot $0,675, na het bereiken van highs van $0,68 – een prijspunt dat de laatste dagen als een terugslag heeft gediend.

Volgens recente gegevens van IntoTheBlock hebben 202,520 adressen gezamenlijk 6.26 miljard ADA gekocht binnen de prijsrange van $0,599 tot $0,65, waarbij ADA momenteel een gemiddelde prijs van $0,621 heeft. Deze aankopen illustreren een significante steunzone waarin ADA zich momenteel bevindt.

Echter, ADA staat nu voor een aanzienlijke uitdaging: een weerstand van 3.47 miljard ADA, die zich uitstrekt van $0,65 tot $0,74, waar 185,980 adressen ADA hebben gekocht tegen een gemiddelde prijs van $0,70. Deze weerstand vertegenwoordigt een cruciaal concentratiepunt van ADA-bezit, dat ofwel als een barrière of als een springplank voor de waarde van Cardano kan fungeren.

Met de huidige prijsactie staan de bulls op het punt om deze weerstand van 3.47 miljard ADA te testen, in de hoop ADA’s koers naar de felbegeerde $1 te duwen. Deze weerstand heeft eerdere pogingen van de bulls gedwarsboomd om ADA richting deze drempel te duwen. Nu ze zich opmaken voor een nieuwe poging, zijn alle ogen gericht op of ze genoeg kracht kunnen verzamelen om deze aanzienlijke weerstand te overwinnen en Cardano naar nieuwe hoogtes te stuwen.

De overwinning op deze kritieke niveaus zou niet alleen Cardano’s korte termijn koerstraject vormgeven maar heeft ook bredere implicaties voor de marktdynamiek. Het succesvol overwinnen van dit bereik zou kunnen leiden tot de overname van het sleutelbereik tussen $0,74 en $1,08, waar 1.76 miljard ADA werd gekocht door 444,540 adressen tegen een gemiddelde prijs van $0,913.

Terwijl Cardano aanzienlijke stappen zet richting de 1 euro, is het essentieel om ook andere mogelijkheden te verkennen om optimaal te profiteren van een aankomende bull markt.

Green Bitcoin (GBTC)

De groene oplossing voor Bitcoin, bekend als Green Bitcoin (GBTC), maakt gebruik van de Ethereum-blockchain waarmee beleggers stabiele rendementen kunnen behalen terwijl de duurzaamheid intact blijft.

Met GBTC-staking kan men gratis tokens verkrijgen zonder enige activiteit of taak uit te voeren; Het opmerkelijke voordeel in deze zin is dat het een gemakkelijke manier is om een ​​passieve inkomstenstroom te genereren. Niettemin zou het voor speculanten die de waarde van Bitcoin en aanzienlijke winstvoorspellingen kunnen voorzien, een heel ander verhaal zijn. Als je twee soorten weddenschappen wilt uitproberen: de standaardweddenschap of de ‘voorspel en verdien’-weddenschap, kies dan degene met het hoogste voorspelde rendement.

 

In de eerste fase van de presale worden de Green Bitcoin-tokens aangeboden voor slechts $ 1,10 per stuk. U zou blij zijn te weten dat er een grote kans is om jaarlijks wel 76% te verdienen als rendement als u zich bij deze groep aansluit. Ondertussen kan worden onthuld dat de presale tot nu toe succesvol is geweest met meer dan 8,7 miljoen dollar ingezameld ter ondersteuning, maar binnenkort zal worden afgesloten. Nadat GBTC te zijner tijd het IPO-proces heeft doorlopen en voltooid, kunnen we verwachten dat de waarde ervan aanzienlijk zal stijgen.

Dogecoin20 (DOGE20)

Als meme-munt is DOGE in de loop van dit jaar ingetogen gebleven, en hoewel DOGE20 (Dogecoin20) een van de alternatieven voor Dogecoin (DOGE) is, is het er ook niet in geslaagd veel volume te verwerven. DOGE is de afgelopen 30 dagen slechts 50% gestegen, terwijl andere meme coins veel verder zijn gestegen. Bij het creëren van Dogecoin20 is een poging gedaan om enkele van de aantrekkelijke kenmerken van Dogecoin te verenigen en ook het probleem te overwinnen dat DOGE waardeloos lijkt.

Men verdient DOGE20 door het proces van passief vasthouden zonder de energie-intensieve Proof-of-Work (mining) die Dogecoin vereist.

Bij de presale kun je een Dogecoin20 krijgen voor slechts $ 0,000209 met de mogelijkheid om deze in een DeFi-project te plaatsen dat je 118% APY per jaar oplevert. In de eerste twee weken wist DOGE20 al meer dan $8,7 miljoen aan volume binnen te halen; daarom is deze nieuwste meme-munt zeer populair en zal naar verwachting na de lancering omhoogschieten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ADA Koers Klimt En Benadert Key Weerstand Niveau, Kan Cardano 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.