ADA Koers Herpakt Momentum Nav Crypto Hype Rondom Altcoin ETF Speculatie – Kan Cardano 1 Euro Worden?

De crypto hype heeft de afgelopen weken goed huis gehouden, maar daardoor hebben de koersen het de afgelopen dagen zwaar. Nu er nieuwe speculaties zijn rondom altcoin ETF’s lijkt de hype zich weer te herpakken.

Eén van de altcoins met het meeste potentie is Cardano en de ADA koers lijkt de afgelopen dagen zich weer wat te herpakken nadat het begin dit jaar veel waarde kwijtraakte.

Cardano koers herpakt zich na markt correctie

De Cardano koers steeg eind vorig jaar flink en heeft sindsdien met een zeer volatiele koers waarbij de candles aanzienlijk heftiger heen en weer schieten dan in eerdere periodes. Op dit moment staat de koers rond de $0,54 waarmee het nog altijd op de koers staat die in december bereikt werd toen de koers enorme stijgingen meemaakte.

De stijgingen uit december waren bijzonder, omdat Cardano op een moment omhoog bewoog dat de rest van de markt juist stabiele koersen kende. Dit geeft de kracht van Cardano goed weer; er zit nog veel potentie in de coin die het op onverwachte momenten kan laten zien.

Kan Cardano 1 euro worden?

De all-time high koers van Cardano werd in 2021 behaald en ligt iets onder de €3,-. Nadat de markten weer herstelden, is Cardano vooral onder de grens van €1,- verhandeld.

Crypto analisten lijken het eens te zijn dat 2024 het jaar wordt waarin de ADA koers deze grens wel weer gaat doorbreken. Dat heeft met een aantal grote ontwikkelingen in de crypto markt te maken.

Ten eerste was het goedkeuren van de Bitcoin ETF’s een belangrijke mijlpaal voor de crypto markt, maar door deze goedkeuring is er nu meer speculatie over andere ETF’s. Zo zijn veel grote instanties al geïnteresseerd in het aanbieden van Ethereum ETF’s, maar daar kunnen ook nog andere altcoin ETF’s bijkomen.

cardano 1 euro

Cardano richt zich duidelijk op toepassing in het echte leven en het team lijkt minder geïnteresseerd in het pushen van de coin als trading asset, maar een Cardano ETF zou wel kunnen zorgen voor grote stijgingen.

Doordat Cardano zich verder blijft ontwikkelen en de verwachte bull run in de crypto markt in 2024 lijkt er geen ontkomen aan dat Cardano over de 1 euro heen gaat dit jaar.

Welke coins gaan profiteren van de crypto hype?

Naast Cardano zijn er nog andere coins die kunnen profiteren van een nieuwe crypto hype ten gevolge van de eventuele komende altcoin ETF’s. Hieronder staan enkele grote kanshebbers die dit jaar als nieuwe cryptomunt de markt proberen te veroveren.

Bitcoin Minetrix – Bitcoin mining gaat nieuwe fase in met BTCMTX

De nieuwe BTCMTX token hoort bij het Bitcoin Minetrix project en de lancering van deze cryptomunt kan wel eens perfecte timing zijn in 2024. Er komt in april namelijk een nieuwe Bitcoin halving aan, waarbij de beloningen voor Bitcoin mining gehalveerd worden.

Reden genoeg voor veel traders om op zoek te gaan naar andere mogelijkheden om te profiteren van Bitcoin mining zonder daar veel kosten voor te maken. Met het Stake-to-Mine model van Bitcoin Minetrix is dit goed mogelijk.

Om mee te doen heb je zelf BTCMTX tokens nodig die je vastzet voor staking. In ruil voor deze staking ontvang je beloningen in de vorm van extra tokens, maar ook mining credits. Deze credits kun je inzetten om mee te doen aan de cloud mining pool die het project opzet.

Zo heb je zelf geen dure hardware meer nodig, maak je geen torenhoge energiekosten en heb je geen technische kennis nodig om ook mee te werken aan het up-to-date houden van de belangrijkste blockchain ter wereld.

De tokens van het project zijn te koop in de presale, maar deze verkoopt op hoog tempo. Als je nog mee wilt doen is het aan te raden om snel in te stappen, ook gezien de prijs van de token om de paar dagen verder stijgt.

Sponge V2 – De meme coin leider van 2024?

Er zijn in 2024 ook nog altijd veel ogen gericht op de meme coin markt. Waar in eerdere jaren Dogecoin en Shiba Inu de grote aanjagers waren, kwamen vorig jaar juist nieuwe meme coins het beste uit de verf. Dit jaar moet het Sponge V2 worden die de markt gaat leiden.

De nieuwe meme coin is onlangs gelanceerd, maar alleen nog beschikbaar voor traders die al de eerste variant van de Sponge token in hun bezit hadden. Deze tokens moet je staken om via een bridge-model de nieuwe tokens te ontvangen.

Er is wel een optie op de website om nu nog de eerste variant van de tokens aan te schaffen en dat gebeurt ook massaal. Veel traders willen alvast hun Sponge V2 veiligstellen voordat de token op één of meerdere exchanges beschikbaar komt.

Dat heeft alles te maken met de lancering van de SPONGE token vorig jaar, toen steeg de prijs meteen extreem nadat de token bij exchanges beschikbaar kwam.

Meme Kombat – Gaming en gambling in 1 cryptomunt

Tot slot is er nog een andere cryptomunt die zich richt op de meme coin markt; Meme Kombat. Waar de meeste meme coins geen echte toepassing kennen, is dit bij Meme Kombat anders.

Het team ontwikkelt een spel dat lijkt op Mortal Kombat waarin meme karakters uit de crypto markt het tegen elkaar opnemen. Als eigenaar van MK tokens kun je vervolgens inzetten op het karakter dat jij denkt dat gaat winnen.

meme kombat

Op deze manier combineert het project twee belangrijke toepassingen in de crypto markt van de afgelopen jaren; gaming & gambling. De tokens zijn nog in de presale te koop, die in enkele maanden tijd al miljoenen euro’s heeft opgehaald.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post ADA Koers Herpakt Momentum Nav Crypto Hype Rondom Altcoin ETF Speculatie – Kan Cardano 1 Euro Worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.